Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 18, 2017 5:55 pm

E ja bas Gojaku zelim sve najgore u karijeri, totalno mi svejedno hoce li zabiti gol ili ce se povrijediti, boli me qrac i za njega i za njegove roditelje, dok sa druge strane kad Hodzic zabije gol slavim kao da sam ga ja licno zabio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

sub feb 18, 2017 5:58 pm

Brkoo je napisao/la:
E ja bas Gojaku zelim sve najgore u karijeri, totalno mi svejedno hoce li zabiti gol ili ce se povrijediti, boli me qrac i za njega i za njegove roditelje, dok sa druge strane kad Hodzic zabije gol slavim kao da sam ga ja licno zabio..
Pa je li ti svejedno ili mu zelis sve najgore ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

na te uslove niko ne bi pristao osim nijaza gracića koji i jeste pristao. činjenica da je uspio to ne mijenja. jedno je tražiti x cifru para, a drugo da moraš igrati sa 16 i po godina.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 18, 2017 5:59 pm

cikazubo je napisao/la:
sub feb 18, 2017 5:54 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub feb 18, 2017 5:45 pm
cikazubo je napisao/la:
sub feb 18, 2017 5:37 pm
Za Gojaka možemo pisati šta hoćemo, ali on je odabrao za sebe pravi put, da nije tako ne bi igrao standardno u prvih 11 u Dinamu sa svojih 19 godina, niti bi sa 18 godina igrao ligu prvaka protiv Lyona, ne znam što bi mu neko želio nešto loše, naše dijete.
Upravo tako.. Trazio da igra, nismo mu dali, on otisao i sad igra. Igra ulogu istu kao sto su igrali svi ovi koje je Dinamo prodao za strasne pare i napravili karijeru..
Izgleda ultra fazon je nekom jebat mater.. A da vidimo njih u toj poziciji isto bi uradili. Doduse vecina njih nije ni pratila Zelju tad kad je Gojak otisao.
Bilo kojem igracu se ne moze tako nesto zeljeti, a kamoli nekom ko je dio Zelje..
Ljudi previše očekuju od igrača, malo je igrača koji su stravstveni zaljubljenici svog kluba, vrlo malo, pa tako izgleda mi očekujemo ako je neko iz našeg OP da on samo sanja debi na Grbavici, a istina je da su takvi endemska vrsta u današnje vrijeme.
Što se tiče Gojaka, ne želim biti drzak, ali moraš biti bezobrazan ili glup da mu želiš sve najgore u karijeri, znači sudiš odlukama jednog djeteta od 16-17 godina koji najmanje na kraju odlučuje o nastavku svoje karijere pored mendžera i roditelja, a momak nikad nije krio da mu je Željo najdraži klub, ali on nije navijač već fudbaler, ti koji su ga usmjeravali su ga očito dobro savjetovali, kao što rekoh da nije tako ne bi se mogao pohvaliti utakmicama koje će neka druga talentovana Željina djeca samo sanjati..
:palacgore:
Kad vec kazu da nije on donio odluku tu, zasto njemu sve najgore. Momak navija za Zelju.

@Kapiten :rofl: :rofl: :rofl:

dell21
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:00 pm

Obojca svojim dobrim igrama ce nama donijeti veliku lovu kroz one procente mozda jos na ljeto sad. Za koje cifre dinamo prodaje igrace mozda od are mognemo pola juga izgraditi.

Dolina
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:01 pm

Biće druga priča na forumu kada legne neko obeštećenje od njega...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:02 pm

To @ChWilla nije razlog da se ovako prica. Degutantno je citati ovo.

delinjo
Kontakt:

ma ne treba pisati pogrdne rijeci ...on ej tu mozda najmanje kriv ali je i krajnje bezobrazno stavljati decka u isti kos sa Amirom,Bajom ,Arom i ostalim momcima od kijih je prije svega klub imao koristi ...tako da mi je nekako on u istom kosu kao Levandovski u Bajernu ...ali naravno da mu ne zelim sve najgore ...samo mi ne trpajte u isti kos sa nekim zlatnim momcima koji su klubu dosta novaca donijeli...nije ok jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

ja mu ne želim ništa loše, ali i s druge strane je potpuno deplasirano neko čuđenje što se nije pristalo na ono što su tražili njegovi.

Okolele
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:05 pm

To @ChWilla nije razlog da se ovako prica. Degutantno je citati ovo.
Slazem se..Desilo se sta se desilo..Eto nekidan smo dobili 60000 eura za ovog malca u Sion sto je otisao a nisam ni cuo za njega..Sto njega ne sikanirate..Taj Gojak ce nama donijeto novca u buducnosti svojim dbrim igrama i golovima i normalno da mi je drago ali i ne samo zbog toga vec i zbog njega samog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Strogo_plav
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:06 pm

Pinkii je napisao/la:
sub feb 18, 2017 5:23 pm
Izgleda da je onaj momak povrijedio zglob. Zelim mu brz oporavak. Sreca nama se niko nije povrijedio.
Šteta, Kemo je baš bespotreno startao, nekako nefudbalski krenuo na njega, neprirodan potez baš. Brz oporavak momku želim
Zadnja izmjena: Strogo_plav, dana/u sub feb 18, 2017 6:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Cijeli život tvoja smo trupa!

bistrikboy
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:07 pm

Gojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
1921-1987-2007

Leon_Professional
Kontakt:

Ja i nisam rekao nista o tom sto se nije pristalo. U to necu ulaziti uopce.
@Dela, ne treba ni stavljati, jer ovi su igrali i donijeli vise od njeg. Da li ce postici oni kao on, to cemo vidjet.
Ali on nas nije ni ostetio kao sto nam nije ni donio nista. A mogao bi donijeti ako ovako nastavi :D

ChWilla
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:09 pm

možda on donese više, možda 3% od maminjovog transfera bude više od 100% naših najboljih...

delinjo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:09 pm

Ja i nisam rekao nista o tom sto se nije pristalo. U to necu ulaziti uopce.
@Dela, ne treba ni stavljati, jer ovi su igrali i donijeli vise od njeg. Da li ce postici oni kao on, to cemo vidjet.
Ali on nas nije ni ostetio kao sto nam nije ni donio nista. A mogao bi donijeti ako ovako nastavi :D
pa zato i kazem ne treba ga vrijedjati ali sad porediti sa ovim gore momcima je suludo....i bezobrazluk...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:10 pm

delinjo je napisao/la:
ma ne treba pisati pogrdne rijeci ...on ej tu mozda najmanje kriv ali je i krajnje bezobrazno stavljati decka u isti kos sa Amirom,Bajom ,Arom i ostalim momcima od kijih je prije svega klub imao koristi ...tako da mi je nekako on u istom kosu kao Levandovski u Bajernu ...ali naravno da mu ne zelim sve najgore ...samo mi ne trpajte u isti kos sa nekim zlatnim momcima koji su klubu dosta novaca donijeli...nije ok jbg
Niko ga nije ni stavljao u isti koš, ne može biti ni do koljena nabrojanim, ali želit mu neuspjeh je degutantno, i on je dijete Grbavice i zaslužuje respekt i pohvale kada zabije neki go ili odigra fino u ligi prvaka, sigurno će nam donijet i dobrog novca u budućnosti ako ovako nastavi.
Koliko bi procenata mogli imati od njega, nije zanemarivo s obzirom da su oni prodali par igrača za 10+mil eura u zadnjih par godina..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub feb 18, 2017 6:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:10 pm

Teško da je 3% on je od 12 do 17 godine kod nas bio

Nekih 2% možda i manje

Brkoo
Kontakt:

sub feb 18, 2017 6:12 pm

Kapiten je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Pa je li ti svejedno ili mu zelis sve najgore ?
Svejedno mi je u smislu da ga gledam kao i svakog drugog igraca Dinama a to sto mu zelim sve najgore i dalje stoji. Govoriti za njega da je Zeljovac je degutantno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

bistrikboy je napisao/la:
Gojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
Naravno, i Gojak uopce nije kriv sto nije zaigrao za nas klub a sam je izjavio da mu je najvise zao sto nije istrcao pred Manijake i obukao sveti dres i njemu zelim sve najbolje u karijeri.
O njegovom starom imam drugacije misljenje, jer je zbog njega moj klub izgubio.
Onima iz omladinskog koji obecavaju dosta a sami vrse pritisak da idu vani cim prva ponuda dodje, yebem sve glupo i marke dabogda ne zaradili. Ima takvih primjera..

O Ari i ljubavi prema Zelji je suvisno govoriti.

storm_raider
Kontakt:

Gojak kada god ima priliku dodje i pogleda Zelju. Obojica vole Zelju strasno. Mnogi su otisli na taj nacin, neki cak i na gore nacine i to samovoljno (Kerla) i vracali se. Zna li neko uopste pricu Hajradinovica ili poznatijeg Zukanovica? Od Gojaka bismo fine pare trebali u buducnosti dobiti, ako ovako nastavi igrati i trenirati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava