Jasno je da se salim a bojim se da iz poteza trenera i uprave ne ispadne tako oko Jadranka!delinjo je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:44 pmIpe je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:43 pma kako si to zadnje skontaoDominic je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:39 pmWelcome, Semir! Cudi me da je potpisao samo do kraja sezone +1, ako zadovolji! Ipak je igrac s nekim pedigreom a konkurencija su mu stariji igraci ili dvojica s neizvjesnim statusom, Bocca i Kostic. Ispade da ce se forsirati Bogi do isteka ugovora jer ce nas u protivnom tuziti!?![]()
hahha bas sam isto zelio pitati![]()
![]()
Izvinte oprostite, od sada cu u zagradi pisati kad se salim s onim najsmjesnijim smily.
Kada bi doslo do toga, nas ne mogu kazniti. Nismo nista potpisali sa Kosticem.skretnicar je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:56 pmObjavljuju portali da bi FK Željezničar mogao snositi posljedice radi kostica kao i on sam. Kad bi bilo istine u svemu tome, jel se zna o kakvim posljedicama je riječ, kakav je pravilnik po tom pitanju ako ima posljedica za ovako nesto uopste ?
Koji portali?skretnicar je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:56 pmObjavljuju portali da bi FK Željezničar mogao snositi posljedice radi kostica kao i on sam. Kad bi bilo istine u svemu tome, jel se zna o kakvim posljedicama je riječ, kakav je pravilnik po tom pitanju ako ima posljedica za ovako nesto uopste ?
ispade tako
moram se sloziti sa tobom !arelinho je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 1:07 pmMa ne bih brate nikako da potpisujemo napadača. Imamo Lendru koji je u prvih 11 i Stevu koji je majstor. Kada bi doveli tog trećeg špica koji bi realno bio višak jer igramo sa jednim napadačem. Bolje imati jednog špica koji je na klupi i zna da će dobijati šansu. Čim zna da će dobijati šansu onda znaš da će pružiti maksimalno od sebe kao što smo vidjeli u drugoj tekmi na pripremama kada je Stevo ušao.
Poslat ce ljudi delegaciju da nam ugase ligu nakon toga..