Pola godine? Od Kostica onda nista?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto sam pomislio. Jer provlačila se priča prije par dana da je Kerla preskup, onda je došao Kostić, međutim, očito se iskomplikovalo ovo u vezi njegovih papira. Sada odjednom Kerla potpisuje, 99% da od Kostića nema ništa prije ljeta. Uglavnom, dobro je da smo bar riješili pitanje stopera. Imamo definitivno najjači roster u ligi uz Zrinjski.
Lendrić ima naše papire.
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:28 pmLendrić ima naše papire.
@Ajzea jesu li to Nataša i Uglješa raskinuli?![]()
Vjerovatno ce se s Kosticem razvuci ovo, a nama hica..Tako ja gledam na to, mada ne mora biti tacno
a kako si to zadnje skontaoDominic je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:39 pmWelcome, Semir! Cudi me da je potpisao samo do kraja sezone +1, ako zadovolji! Ipak je igrac s nekim pedigreom a konkurencija su mu stariji igraci ili dvojica s neizvjesnim statusom, Bocca i Kostic. Ispade da ce se forsirati Bogi do isteka ugovora jer ce nas u protivnom tuziti!?![]()
Ipe je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:43 pma kako si to zadnje skontaoDominic je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:39 pmWelcome, Semir! Cudi me da je potpisao samo do kraja sezone +1, ako zadovolji! Ipak je igrac s nekim pedigreom a konkurencija su mu stariji igraci ili dvojica s neizvjesnim statusom, Bocca i Kostic. Ispade da ce se forsirati Bogi do isteka ugovora jer ce nas u protivnom tuziti!?![]()
Da li si mozda pomislio da je Kerla trazio tako?Dominic je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 12:39 pmWelcome, Semir! Cudi me da je potpisao samo do kraja sezone +1, ako zadovolji! Ipak je igrac s nekim pedigreom a konkurencija su mu stariji igraci ili dvojica s neizvjesnim statusom, Bocca i Kostic. Ispade da ce se forsirati Bogi do isteka ugovora jer ce nas u protivnom tuziti!?![]()