Necu valjda opet biti kažnjen?

Nema kod mene kazni, to vidi sa stormom da ti završi
Nećemo pretjerivati , može i 45 ... Neće više Kinezi moći dovoditi onako igrače , već im se uvodi pravilo o broju stranaca u ekipi. Zato ovi francuzi su mi više nego interesantni i puno realnija opcija , jer navodno hoće da napadnu PSG ( Monaco ) što bi Džeko prihvatio sigurno...LARS1921 je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:44 pm50 nije beg cicijaAdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:41 pmPrije par dana su francuske novine pisale da Marseille sprema da na ljeto ponudi za njega između 30 i 40 miliona eura , što je ogromna cifra za jednog igrača od 30 godina i koju Roma ne bi odbila sigurno... Da se ovi u Marseille.u ne šale pokazuje i podatak da su Payeta vratili za sličnu cifru od 30.ak miliona i da žele i Cabaye.a. Zato se nadam da će nas Džekson obradovati i šupljirati da mu je oduvijek bio san da zaigra na Velodromu![]()
Ako nastavi ovako trpati ide još jedna ponuda iz Kine na ljeto
Dobar igrač. Istina igrao je malo lošije poslije povrede, ali vjerujem da će se vratiti. JAko iskusan igrač. Sigurno će vam biti pojačanje.
Aktualna je prica oko MilanaAdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:49 pmNećemo pretjerivati , može i 45 ... Neće više Kinezi moći dovoditi onako igrače , već im se uvodi pravilo o broju stranaca u ekipi. Zato ovi francuzi su mi više nego interesantni i puno realnija opcija , jer navodno hoće da napadnu PSG ( Monaco ) što bi Džeko prihvatio sigurno...LARS1921 je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:44 pm50 nije beg cicijaAdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:41 pm
Prije par dana su francuske novine pisale da Marseille sprema da na ljeto ponudi za njega između 30 i 40 miliona eura , što je ogromna cifra za jednog igrača od 30 godina i koju Roma ne bi odbila sigurno... Da se ovi u Marseille.u ne šale pokazuje i podatak da su Payeta vratili za sličnu cifru od 30.ak miliona i da žele i Cabaye.a. Zato se nadam da će nas Džekson obradovati i šupljirati da mu je oduvijek bio san da zaigra na Velodromu![]()
Ako nastavi ovako trpati ide još jedna ponuda iz Kine na ljeto
Mi ti se divimoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:58 pmNek raskine ugovor sa Romom na svoju stetu , nek im uplati milion-dva eura na racun,pa nek potpise sa nama, pa cemo ga mi prodati kinezima za 40 miliona eura, pa cemo mu trostruko vratiti na ruke nekih 6 miliona eura , to vam je dobar biznis, pa pogurat cemo mu i menadzera sa 5 miliona eura, pa i ligatu eto sa milion eura, nama ostane 28 miliona eura i napravimo klub za LP. Lagano ha ya![]()
ali bi na Pekicu sjedioLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:00 pmNe znam, moras nekog drugog pitat, nisam nikad sjedio na armaturi![]()
![]()
![]()
delinjo je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:01 pmali bi na Pekicu sjedioLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:00 pmNe znam, moras nekog drugog pitat, nisam nikad sjedio na armaturi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam to i nadam se da nije izmišljotina da bi mogao u Milano. Centar mode i te stvari...
a kad joj kazem da volis Pekica nogirat ce teLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:05 pmMa meni vise nema opstanka na ovom forumu, moram drugi profil napraviti ..
@Delinjo, de vidi s rodicom kako je sjediti![]()
To bi još bolje bilo jer bi sigurno u Milan prešao. Hajde Li Jonghong pi*ko kineska iskeširaj 40 miliona, obavezao se konzorcijom da će uložiti 350 miliona u naredne 3 godine.Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:55 pmAktualna je prica oko MilanaAdisSaca je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 10:49 pmNećemo pretjerivati , može i 45 ... Neće više Kinezi moći dovoditi onako igrače , već im se uvodi pravilo o broju stranaca u ekipi. Zato ovi francuzi su mi više nego interesantni i puno realnija opcija , jer navodno hoće da napadnu PSG ( Monaco ) što bi Džeko prihvatio sigurno...Navodno bi on i Amrica pristali na to ako se Roma zadovolji sa cifrom. Talijani pišu o ljubavi iz djetinstva
. Nisam znao da i oni pjevaju Grbavicu
![]()
Ma ne mogu evo cijeli dan doci sebi da je ovaj primjetio Pekicevu alatku...
hahahahhaahhahahhahahhahahahahh oplakahstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:07 pmMa ne mogu evo cijeli dan doci sebi da je ovaj primjetio Pekicevu alatku...![]()
![]()