Prije povrede bio je jedan od boljih stopera lige kad je stavio onu masku na glavu kriza dosta kikseva u odbrani a najgore od svega je kad salje svoje duge beskorisne lopte.
Bio kapiten to ti sve govori. Iako je u zadnje vrijeme dosta pao ali bice vam pojacanje sigurno.
AsharaK je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 7:59 pmNemanja Jović i agencija 'NIM Management' iz Beča u saradnji sa portalom Sport1.ba donirala je četiri para kopački mladim fudbalerima Sarajeva i Željezničara.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/mlad ... acke/75580
Kartal je nama gol' dao, dok je za Slaviju igrao. Kod sjevera korner, centarsut sa lijeve strane, a on ko' jablan visok, ubaci je u gol bez problema. Tako da ga se treba cuvati, dobar nazad a opasan kod ovih prekida.
Dobili ste odlicnog igraca, ne znam kakav ce mu biti partner, al sigurno ce se brzo izboriti za prvu postavu. Pored svega, pozitivan lik totalno. Bez fule za vas, inace sjajne igrace Radnik angazira i smatram da ste uradili najbolji prelazni rok i da cete sigurno medju tri ekipe po prodaji igraca u narednim godinama, dok rezultat zavisi i od srece. Ne znam koliko ce se Adamovic moci naigrati pored Obradovica, al ako uspiju zajedno igrati, sigurno jedan od najopasnijih dvojaca napadaca u ligi. Reci mi kako ide s Pecom, povrede ga zezaju, kako radi?
Dino je bio kod nas na probi kad je Oda tek došao na zimu.IvanOsim je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 9:18 pmDobili ste odlicnog igraca, ne znam kakav ce mu biti partner, al sigurno ce se brzo izboriti za prvu postavu. Pored svega, pozitivan lik totalno. Bez fule za vas, inace sjajne igrace Radnik angazira i smatram da ste uradili najbolji prelazni rok i da cete sigurno medju tri ekipe po prodaji igraca u narednim godinama, dok rezultat zavisi i od srece. Ne znam koliko ce se Adamovic moci naigrati pored Obradovica, al ako uspiju zajedno igrati, sigurno jedan od najopasnijih dvojaca napadaca u ligi. Reci mi kako ide s Pecom, povrede ga zezaju, kako radi?
Inace odavno sam upratio i Dinu Besirevica, odlican igrac, mislim da ce Krstajic za njega uzeti vecu lovu nego za Memisevica.