Pa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
boccaccio je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:34 pmJa ne vidim nikakav problem u tome gdje ce otici. Igraci su na prodaju, postoji cijena, postoji ponuda, ako je klub zadovoljan ponudom, ako je svakako mislio prodati Memiju, ako je Memija zadovoljan uslovima, ne vidim problem. Mi u svemu moramo naci problem, smiju nam se svi, neka oni koji nam se smiju prodaju nekoga. Da nam se mozda Sloboda ne smije, ili Zrinjski, ili mozda Krupa i Celik ? Nikad niko nije prodao igraca osim Zelje i Sarajeva, prosle godine jednog prodao Radnik, i mozda da je Zrinjski malo ubo s nekim za sitan novac. Nasa liga ne prodaje igrace. Zeljo i Sarajevo prodaju igrace. Za novac koji ce nam valjati, a nadam se da je ponuda ok, ako su iz kluba prihvatili i to je to.
Mislim da je on to i rekaoomladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:35 pmPa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
Ajzea je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:35 pmDa se razumijemo, apsolutno sam protiv ovoga jer smatram da necemo dobiti cifru koja ce nas zadovoljiti, ali kakav je to uspjeh igrati za nasu mladu reprezentaciju i kakvu ista ima reputaciju?
boccaccio je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:34 pmJa ne vidim nikakav problem u tome gdje ce otici. Igraci su na prodaju, postoji cijena, postoji ponuda, ako je klub zadovoljan ponudom, ako je svakako mislio prodati Memiju, ako je Memija zadovoljan uslovima, ne vidim problem. Mi u svemu moramo naci problem, smiju nam se svi, neka oni koji nam se smiju prodaju nekoga. Da nam se mozda Sloboda ne smije, ili Zrinjski, ili mozda Krupa i Celik ? Nikad niko nije prodao igraca osim Zelje i Sarajeva, prosle godine jednog prodao Radnik, i mozda da je Zrinjski malo ubo s nekim za sitan novac. Nasa liga ne prodaje igrace. Zeljo i Sarajevo prodaju igrace. Za novac koji ce nam valjati, a nadam se da je ponuda ok, ako su iz kluba prihvatili i to je to.![]()
![]()
![]()
![]()
Svi su na prodaju i apsolutno me ne interesuje gdje ce neko otici, ako je cifra zadovoljavajuca. Zato cu prevashodno sacekati objavu i svotu novca koju cemo dobiti za ovaj transfer, iako ne ocekujem puno.
Danska druga liga.. I meni je smijesno, naravno.. Ali ako su platili dovoljno, nesto me plaho ne interesuje.
E pa sad, za Jug i rekonstrukciju terena treba najmanje 2-2,5 miliona KM a mi za Kerima ne mozemo dobiti vise od 500 000 KM pa ti sad gledaj. U pitanju je popunjavanje budzeta i vjerovatno isplata dijela Istoka da MegaMiske ne placa iz svog dzepa!omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:35 pmPa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
Zato i kazem..Ovde svi krenu u neka napadanja a niko ne sagleda stvari..Svi bi odmah i da osvoje titulu,i da se osvoji kup i da odu u Evropu i naparave neki uspjeh i da izgrade istok,Jug,stadion a pritome da ti "glavni izvor" finansiranja budu "donacije" navijaca..E pa ne moze ljudi..Istina nije bas za repuaciju da jedan igrac Memijinog cv-ija ode u nizeligasa ali jbg ko te pita..Sa njim se zeznulo ranije a ne sad..omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:35 pmPa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
Koje bi mi svakako bili dužni da vratimoDominic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:39 pmE pa sad, za Jug i rekonstrukciju terena treba najmanje 2-2,5 miliona KM a mi za Kerima ne mozemo dobiti vise od 500 000 KM pa ti sad gledaj. U pitanju je popunjavanje budzeta i vjerovatno isplata dijela Istoka da MegaMiske ne placa iz svog dzepa!omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:35 pmPa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?![]()
Na pitanje ima li igrača za prodati "brko" je davno reko':boccaccio je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:34 pmJa ne vidim nikakav problem u tome gdje ce otici. Igraci su na prodaju, postoji cijena, postoji ponuda, ako je klub zadovoljan ponudom, ako je svakako mislio prodati Memiju, ako je Memija zadovoljan uslovima, ne vidim problem. Mi u svemu moramo naci problem, smiju nam se svi, neka oni koji nam se smiju prodaju nekoga. Da nam se mozda Sloboda ne smije, ili Zrinjski, ili mozda Krupa i Celik ? Nikad niko nije prodao igraca osim Zelje i Sarajeva, prosle godine jednog prodao Radnik, i mozda da je Zrinjski malo ubo s nekim za sitan novac. Nasa liga ne prodaje igrace. Zeljo i Sarajevo prodaju igrace. Za novac koji ce nam valjati, a nadam se da je ponuda ok, ako su iz kluba prihvatili i to je to.