Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 31, 2017 2:28 pm

Ma pusti forumase, ovdje se bez razloga blati Memija, ali zato Sinisa bog otac. I onda poslije belaj, sto se ne guraju nasi omladinci, a na svakom koraku ih pljuju. Istina je da se nadam da ovo nije istina i da cemo ga na ljeto prodati. Uspjesnost driblinga mu je oko 85% i da vidim nekog u ligi ko je tu bolji od njega. Ponajbolji desni bek lige, 21 godina, preko 70 nastupa u klubu. Druga liga Danske sigurno nije ono cemu bi se nadao, cak i da 300k dobijemo. Cekamo zvanicne informacije. Memija je poceo igrati sve bolje i bolje. Svaki igrac je kao ***** izgledao osim Miroslava zadnjih par mjeseci zbog silnih oscilacija sa trenerima.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

zeljeznicar1
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:29 pm

Zna li se koliko cemo dobit za Memiju?

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:30 pm

A realno nije da nam ne trebaju pare. S obzirom koliko sam upoznat, Memija je imao ugovora nešto ovako do 2019. ili nešto tako. Ako je to tako, onda bi trebala biti pristojna cifra, imao je jak ugovor prije kupovine.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Okolele
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:32 pm

Otkud vi znate da nam ne trebaju pare..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:33 pm

21 godina, 75 nastupa za A-tim, 4 gola, prosao sve omladinske selekcije BiH, 12 nastupa za U21-selekciju + ima pravo da igra iduci ciklus gdje ce najvjernovatnije biti jedan od dva zvanicna kapitena mlade reprezentacije, ugovor do ljeta 2019...!

Pricajte sta hocete neki, ali igrac s ovakvim CVom da ide u nekog nizeligasa je sramota! Koliko god on bio u nekom padu forme i slicno. :) Vidjetcemo haj sta ce objaviti zvanicna.

boccaccio
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:34 pm

Ja ne vidim nikakav problem u tome gdje ce otici. Igraci su na prodaju, postoji cijena, postoji ponuda, ako je klub zadovoljan ponudom, ako je svakako mislio prodati Memiju, ako je Memija zadovoljan uslovima, ne vidim problem. Mi u svemu moramo naci problem, smiju nam se svi, neka oni koji nam se smiju prodaju nekoga. Da nam se mozda Sloboda ne smije, ili Zrinjski, ili mozda Krupa i Celik ? Nikad niko nije prodao igraca osim Zelje i Sarajeva, prosle godine jednog prodao Radnik, i mozda da je Zrinjski malo ubo s nekim za sitan novac. Nasa liga ne prodaje igrace. Zeljo i Sarajevo prodaju igrace. Za novac koji ce nam valjati, a nadam se da je ponuda ok, ako su iz kluba prihvatili i to je to.

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:35 pm

Okolele je napisao/la:
Pa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Ajzea
Kontakt:

Da se razumijemo, apsolutno sam protiv ovoga jer smatram da necemo dobiti cifru koja ce nas zadovoljiti, ali kakav je to uspjeh igrati za nasu mladu reprezentaciju i kakvu ista ima reputaciju?
boccaccio je napisao/la:
Ja ne vidim nikakav problem u tome gdje ce otici. Igraci su na prodaju, postoji cijena, postoji ponuda, ako je klub zadovoljan ponudom, ako je svakako mislio prodati Memiju, ako je Memija zadovoljan uslovima, ne vidim problem. Mi u svemu moramo naci problem, smiju nam se svi, neka oni koji nam se smiju prodaju nekoga. Da nam se mozda Sloboda ne smije, ili Zrinjski, ili mozda Krupa i Celik ? Nikad niko nije prodao igraca osim Zelje i Sarajeva, prosle godine jednog prodao Radnik, i mozda da je Zrinjski malo ubo s nekim za sitan novac. Nasa liga ne prodaje igrace. Zeljo i Sarajevo prodaju igrace. Za novac koji ce nam valjati, a nadam se da je ponuda ok, ako su iz kluba prihvatili i to je to.
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Svi su na prodaju i apsolutno me ne interesuje gdje ce neko otici, ako je cifra zadovoljavajuca. Zato cu prevashodno sacekati objavu i svotu novca koju cemo dobiti za ovaj transfer, iako ne ocekujem puno.
Danska druga liga.. I meni je smijesno, naravno.. Ali ako su platili dovoljno, nesto me plaho ne interesuje.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jan 31, 2017 2:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:36 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Pa ako se planira izgradnja tribine jug, rekonstrukcija terena i druge peripetije, kako da ti pare ne trebaju?
Mislim da je on to i rekao :D

South
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:36 pm

Ma ja pretpostavljam da se sinisa opet nametnuo kao prvi izbor , pa je zato Slavko iskoristio priliku da se Kerim sad proda

mirsad94
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:37 pm

Ovo je najgore za buduce transfere, reputaciju i mlade igrace koji dolaze.. Nadam se da ce gorcinu ublaziti bar 250-300 milja necega...

delinjo
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:38 pm

Ajzea je napisao/la:
Da se razumijemo, apsolutno sam protiv ovoga jer smatram da necemo dobiti cifru koja ce nas zadovoljiti, ali kakav je to uspjeh igrati za nasu mladu reprezentaciju i kakvu ista ima reputaciju?
boccaccio je napisao/la:
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Svi su na prodaju i apsolutno me ne interesuje gdje ce neko otici, ako je cifra zadovoljavajuca. Zato cu prevashodno sacekati objavu i svotu novca koju cemo dobiti za ovaj transfer, iako ne ocekujem puno.
Danska druga liga.. I meni je smijesno, naravno.. Ali ako su platili dovoljno, nesto me plaho ne interesuje.

to je to ajzak ...bravo !!! neki to stavljaju kao neki bitnu referencu ....mlada repka gubi od Kazahstana ali bitno je da on igra za istu...smijesno..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dominic
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:39 pm

Okolele je napisao/la:
E pa sad, za Jug i rekonstrukciju terena treba najmanje 2-2,5 miliona KM a mi za Kerima ne mozemo dobiti vise od 500 000 KM pa ti sad gledaj. U pitanju je popunjavanje budzeta i vjerovatno isplata dijela Istoka da MegaMiske ne placa iz svog dzepa! ;)

Okolele
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:40 pm

Okolele je napisao/la:
Zato i kazem..Ovde svi krenu u neka napadanja a niko ne sagleda stvari..Svi bi odmah i da osvoje titulu,i da se osvoji kup i da odu u Evropu i naparave neki uspjeh i da izgrade istok,Jug,stadion a pritome da ti "glavni izvor" finansiranja budu "donacije" navijaca..E pa ne moze ljudi..Istina nije bas za repuaciju da jedan igrac Memijinog cv-ija ode u nizeligasa ali jbg ko te pita..Sa njim se zeznulo ranije a ne sad..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto jan 31, 2017 2:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

Dominic je napisao/la:
uto jan 31, 2017 2:39 pm
Okolele je napisao/la:
E pa sad, za Jug i rekonstrukciju terena treba najmanje 2-2,5 miliona KM a mi za Kerima ne mozemo dobiti vise od 500 000 KM pa ti sad gledaj. U pitanju je popunjavanje budzeta i vjerovatno isplata dijela Istoka da MegaMiske ne placa iz svog dzepa! ;)
Koje bi mi svakako bili dužni da vratimo

MATORI
Kontakt:

boccaccio je napisao/la:
Na pitanje ima li igrača za prodati "brko" je davno reko':
"Svi su na prodaju."
Pitanje je love, što bi reko' @vrbanjuša

vrbanjusa
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:41 pm

Zadnjih 5 igrača koje smo prodali su otišli u Koreju (Bekrić) i Tursku (Šehić, Višća,Bajić i Amir). Mislim da je Višća otišao u ovaj klub kad su bili drugoligaši. tako da mi NEMAMO reputaciju u nekoj velikoj prodaji igrača.
21 10 4

Petrović Slavko

manwhosoldtheworld
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:41 pm

Zalosno trebao ne ostati na ljeto fine pare da se uzmu za njega slavko je bio zadovoljan kako je odradio prvi dio priprema rekao da ce eksplodirati ovu polusezonu. Tesko ce sad biti sa Sinisom nije on po meni kapacitet za velikih utakmica a takva ce sad svaka biti.

Ajzea
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:42 pm

Eh i da.. Kakvu to mi reputaciju imamo u prodaji igraca, zivota vam?

dell21
Kontakt:

uto jan 31, 2017 2:42 pm

Kakve veze gdje ide bitne su pare. To bi se trebali navijači evropskih klubova stiditi što im igrači idu u Kinu, nide veze.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava