Al cinjenica je da se nije proslavio ni u klub koji je vodio nakon Želje, jesu li opet u pitanju truhle jabuke, ne znam...MrkiMedo je napisao/la:Da je Kostic bio trener u Zrinjskom ja vjerujem da ni mi ni kone ne bi imali bas nikakve sanse za trofej. Moze pricati sta ko hoce, ali pod njegovim vodstvom smo odigrali odlicno protiv Olimpica i Sirokog, a poslije toga je skoro sve bila patnja. Mozemo prihvatiti ili ne, ali ocito u nasem timu postoje te truhle jabuke koje su se spominjale tad. Covjek je htio donijeti nesto novo i bilo bi napredka da su igraci imalo profesionalniji
A ni igraci njeg nisu shvatili, ili nisu htjeli.
Stoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:13 amTo bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
On je Husarinponosannavas je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 9:38 amBUraz moj ja se slomio oko MIće i evo izgleda ode u Sarajevo. Ćenane nemaš više moju podršku!Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:20 pmMa zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.
Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...![]()
A da smo ubacili mozda ne bismo ni Europu ostvarili. A mozda bismo i titulu slavili. Ko je realno prije 5 mjeseci mogao i pomisliti da bi Kemo mogao odigrati bolje od Kerle?igla je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:15 amStoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:13 amTo bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
Tacno tako kao sto si napisao.Jos nesto bi dodao, a to je da ce sigurno neko od nasih klubova iz BiH to uraditi mozda cak i u novoj sezoni.Mjesto da budemo prvi koji ce promjeniti nacin igre i ubraziti igru mi cemo opet kaskati za tim nekim.Ove i slicne formacije se igraju skoro 20 godina i tu nema nikakvih tajni,svaki protivnik i trener zna nacin kretanja igraca u tim formacijama, znaci da je ta formacija prekucana odavno.I kad pogledas press uoci svake utakmice sve i jedan trener kazu MI ZNAMO NJIHOVU IGRU I KO IM JE OPASAN I TU NEMA TAJNI.
Ne stoji. Perete opet Slavka.igla je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:15 amStoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:13 amTo bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
Odnedavno tek izgleda. Nije bioVrag je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:16 amOn je Husarinponosannavas je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 9:38 amBUraz moj ja se slomio oko MIće i evo izgleda ode u Sarajevo. Ćenane nemaš više moju podršku!Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 11:20 pmMa zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.
Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...![]()
Stoji. Ne pere niko nikoga, pricamo cinjenicno. Cinjenica je da bi malo ko stavio Boccaccinija ispred Kerle, pogotovo kada se ovaj vratio sa reputacijom kakvu je imao.Vrag je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:23 amNe stoji. Perete opet Slavka.igla je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:15 amStoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 11:13 amTo bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
Cinjenica je da nismo igrali sa onim najboljim. Boccacini je presjedio polusezonu i za Bogićevića i Kerlu je Maldini. Sa Musom su nam napadi barem na nesto licili.
Model, imao sam priliku da budem proslo ljeto na pripremnim utakmicama kad su bili Kostic i njegov pomocnik.Model1964 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:49 amZnaju oni to samo im glava ne dozvoljava. Odigrali su oni sa vremena na vrijeme dobre tekme. Takve su bile pod Kosticem dvije na pripremama. Bile su dvije tri u prvenstvu jako dobre.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:41 amNe igramo mi presporo zato sto hocemo nego igraci sa kojima raspolazemo ne znaju i ne mogu brze.. Moze njih uigravati najbolji strucnjak na svijetu opet ce lopta ici ko usporeni snimak i ne daj boze da se nesto odigra na prvu
Problem je što oni nisu profi i igraju kako im taj dan inspiracija dozvoljava. Ljenost, kafana, umišljenost..... ih je dovela do ovoga gdje su sada.
Profesionalni amaterito samo ima u PL BIH
![]()
Ma nek idu ako nece doci losiji od njih.teatrale36 je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 9:51 amOdose i Ugi i Darko izgleda? Sve ponovo ispočetka,kakav cirkus!