Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BabOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 10:51 am

Amar kad je pred kamerom kao da je ubrzan snimak fin momak

MrkiMedo
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:06 am

Da je Kostic bio trener u Zrinjskom ja vjerujem da ni mi ni kone ne bi imali bas nikakve sanse za trofej. Moze pricati sta ko hoce, ali pod njegovim vodstvom smo odigrali odlicno protiv Olimpica i Sirokog, a poslije toga je skoro sve bila patnja. Mozemo prihvatiti ili ne, ali ocito u nasem timu postoje te truhle jabuke koje su se spominjale tad. Covjek je htio donijeti nesto novo i bilo bi napredka da su igraci imalo profesionalniji

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 11:08 am

MrkiMedo je napisao/la:Da je Kostic bio trener u Zrinjskom ja vjerujem da ni mi ni kone ne bi imali bas nikakve sanse za trofej. Moze pricati sta ko hoce, ali pod njegovim vodstvom smo odigrali odlicno protiv Olimpica i Sirokog, a poslije toga je skoro sve bila patnja. Mozemo prihvatiti ili ne, ali ocito u nasem timu postoje te truhle jabuke koje su se spominjale tad. Covjek je htio donijeti nesto novo i bilo bi napredka da su igraci imalo profesionalniji
Al cinjenica je da se nije proslavio ni u klub koji je vodio nakon Želje, jesu li opet u pitanju truhle jabuke, ne znam...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Nikolaj
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:08 am

Vidi se na ovom snimku da kod juniora odskaču Žerić, Jusufi i Šabanadžović, momke na pripreme odmah povesti, kao i Beširevića koji je brže priča nego što Basta Rhmyes repa :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:13 am

To bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:37 am
a ono što je kostić probao uraditi, kad tad će morati uraditi neko ko bude umio. on je dobro shvatio da mi presporo igramo i da se to mora ubrzati, i sa i bez lopte. samo ljudski nije shvatio gdje je došao i kako da se ponaša.
A ni igraci njeg nisu shvatili, ili nisu htjeli.

igla
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:15 am

storm_raider je napisao/la:
To bi i trebao biti jedan od ciljeva, prikljucivati lagano ovu nasu zlatu omladinu. Ali, takodjer ne smije rezultat trpiti i to je najveci izazov. Svi sada psuju Kerlu, ali da je igrao Osmankovic ovu polusezonu i da smo zavrsili drugi, sa bodom razlike, ma svi bismo, bez izuzetka, govorili da je morao igrati Kerla. Znam da prvi ja bih, a pogrijesio bih debelo. Cinjenica je da smo igrali sa onim najboljim sto smo mogli i zato shvatam Slavka. Zato sam mu i dao podrsku.
Stoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.

Vrag

uto maj 30, 2017 11:16 am

ponosannavas je napisao/la:
uto maj 30, 2017 9:38 am
Ajzea je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:20 pm
Ma zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.

Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...
BUraz moj ja se slomio oko MIće i evo izgleda ode u Sarajevo. Ćenane nemaš više moju podršku! :psujem:
On je Husarin

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:20 am

igla je napisao/la:
Stoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.
A da smo ubacili mozda ne bismo ni Europu ostvarili. A mozda bismo i titulu slavili. Ko je realno prije 5 mjeseci mogao i pomisliti da bi Kemo mogao odigrati bolje od Kerle?

iggy2377

uto maj 30, 2017 11:21 am

ChWilla je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:37 am
a ono što je kostić probao uraditi, kad tad će morati uraditi neko ko bude umio. on je dobro shvatio da mi presporo igramo i da se to mora ubrzati, i sa i bez lopte. samo ljudski nije shvatio gdje je došao i kako da se ponaša.
Tacno tako kao sto si napisao.Jos nesto bi dodao, a to je da ce sigurno neko od nasih klubova iz BiH to uraditi mozda cak i u novoj sezoni.Mjesto da budemo prvi koji ce promjeniti nacin igre i ubraziti igru mi cemo opet kaskati za tim nekim.Ove i slicne formacije se igraju skoro 20 godina i tu nema nikakvih tajni,svaki protivnik i trener zna nacin kretanja igraca u tim formacijama, znaci da je ta formacija prekucana odavno.I kad pogledas press uoci svake utakmice sve i jedan trener kazu MI ZNAMO NJIHOVU IGRU I KO IM JE OPASAN I TU NEMA TAJNI.
A planovi u ovoj formaciji su smjesni pogotovo kad kazu imamo plan B i plan C

teteac8684
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:22 am

Do kada Kemo ima ugovor?

Vrag

uto maj 30, 2017 11:23 am

igla je napisao/la:
Ne stoji. Perete opet Slavka.
Cinjenica je da nismo igrali sa onim najboljim. Boccacini je presjedio polusezonu i za Bogićevića i Kerlu je Maldini. Sa Musom su nam napadi barem na nesto licili.

ponosannavas
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:25 am

Vrag je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:16 am
ponosannavas je napisao/la:
uto maj 30, 2017 9:38 am
Ajzea je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:20 pm
Ma zaduziti @ponosannavas da napise imena igraca koje treba dovesti. On je od trideset igraca za koje se nije ni culo, pogodio za dvadeset i sedam da ce biti dobri igraci. Matere mi, jacu kartoteku ima od Petrovica.

Pozdrav bratu uz pjesmu "Nece Mico doci" od Ace Lukasa !
Ode kod komsija...
BUraz moj ja se slomio oko MIće i evo izgleda ode u Sarajevo. Ćenane nemaš više moju podršku! :psujem:
On je Husarin
Odnedavno tek izgleda. Nije bio

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:27 am

Vrag je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:23 am
igla je napisao/la:
Ne stoji. Perete opet Slavka.
Cinjenica je da nismo igrali sa onim najboljim. Boccacini je presjedio polusezonu i za Bogićevića i Kerlu je Maldini. Sa Musom su nam napadi barem na nesto licili.
Stoji. Ne pere niko nikoga, pricamo cinjenicno. Cinjenica je da bi malo ko stavio Boccaccinija ispred Kerle, pogotovo kada se ovaj vratio sa reputacijom kakvu je imao.

iggy2377

uto maj 30, 2017 11:28 am

Model1964 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:49 am
Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 30, 2017 10:41 am
Ne igramo mi presporo zato sto hocemo nego igraci sa kojima raspolazemo ne znaju i ne mogu brze.. Moze njih uigravati najbolji strucnjak na svijetu opet ce lopta ici ko usporeni snimak i ne daj boze da se nesto odigra na prvu
Znaju oni to samo im glava ne dozvoljava. Odigrali su oni sa vremena na vrijeme dobre tekme. Takve su bile pod Kosticem dvije na pripremama. Bile su dvije tri u prvenstvu jako dobre.
Problem je što oni nisu profi i igraju kako im taj dan inspiracija dozvoljava. Ljenost, kafana, umišljenost..... ih je dovela do ovoga gdje su sada.
Profesionalni amateri :rofl: to samo ima u PL BIH :roll:
Model, imao sam priliku da budem proslo ljeto na pripremnim utakmicama kad su bili Kostic i njegov pomocnik.
Ja sam bio odusevljen sa trkom nacinom igre, dva eventualno 3 dodira, izgledalo je fenomenalno,Prva utakmica protiv sarajeva se vidjelo da u toj formqciji se moze odlicno igrat,sarajevo su vile nosale a mi 70 min bez jednog igraca.Sirokog smo razmontirali u toj formaciji.Najveci problem je mozdani sklop pojedinih igraca sto nisu navikli ili nece da igraju na vecem nivou, a dokaz za to ti je da nigdje drugo nemogu igrati sem u nasoj ligi.Jer vani te nece trpiti.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:33 am

teatrale36 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 9:51 am
Odose i Ugi i Darko izgleda? Sve ponovo ispočetka,kakav cirkus!
Ma nek idu ako nece doci losiji od njih.

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:35 am

A eto taj isti Kostic od sredine marta nema posla... Mada cinjenica jeste da je na treninzima to stvarno izgledalo moderno i brzo.

Idu sljedeci:

Markovic, Ugljesa,i vjerovatno Bekric i Bogicevic. Pored ovih za koje se vec zna.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:36 am

nema posla jer očito ne zna s ljudima. ali fudbalski je imao dobru ideju.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:38 am

Ma nasoj ligi i ne treba neki aman zaman strucnjak pa da se cudimo sad sto on nema posla. Daleko je on od velikog trenera, ali msm sasvim dovoljno "moderan" za nas, sad za pocetak.

Kad vidim ledja Bekricu i Bogicevicu janje cu okrenut. :ganja:
Slavko otjeraj sve povratnike i mahalce!!!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 30, 2017 11:38 am

Slavko dovedi nekog yebo ga ti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava