teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 02, 2026 8:02 pm

teatrale36 je napisao/la:
pon feb 02, 2026 7:59 pm
Sky1 je napisao/la:
pon feb 02, 2026 3:01 pm
Meni nije jasno da pojedinci kukaju na ITC firmu. Jarane, oni imaju desetine i desetine izgradjenih zgrada, podzemnih garaža, čega sve ne. Komplet Novu Vogošću napravili, ako iko ima iskustava s betonima to je ova firma. Ja ne sumnjam ni sekunde. Ogroman kapacitet ta firma ima u mašinama, ljudstvu i ono najbitnije veliko iskustvo je iza njih.
Priča se da nisu mogli šipove uraditi, da to Butmir vrhunski radi, tako da ih ne treba pretjerano hvaliti. Valjda završe do septembra.Neki dan minusi oni ne rade, a ja gledam na Stupu ljudi u istom razdoblju prave zgrade, ne smetaju im minusi i snijeg.

SamoNapad
Kontakt:

pon feb 02, 2026 9:01 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon feb 02, 2026 7:31 pm
Nagrada za dobre igre na Grbavici: Cvetanoski na širem spisku reprezentacije.
Pravi potez bi bio odlazak na svjetsko i za njega i za nas. Mogao bi se fino prodati , koliko vidim nije imao neki ozbiljniji transfer u karijeri. Ovo bi mogao biti vrhunac na ljeto, 700-800 hiljada eura ako bi bila ponuda zadovoljni bi bili svi.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon feb 02, 2026 10:16 pm

teatrale36 je napisao/la:
pon feb 02, 2026 7:59 pm
Sky1 je napisao/la:
pon feb 02, 2026 3:01 pm
Meni nije jasno da pojedinci kukaju na ITC firmu. Jarane, oni imaju desetine i desetine izgradjenih zgrada, podzemnih garaža, čega sve ne. Komplet Novu Vogošću napravili, ako iko ima iskustava s betonima to je ova firma. Ja ne sumnjam ni sekunde. Ogroman kapacitet ta firma ima u mašinama, ljudstvu i ono najbitnije veliko iskustvo je iza njih.
Priča se da nisu mogli šipove uraditi, da to Butmir vrhunski radi, tako da ih ne treba pretjerano hvaliti. Valjda završe do septembra...
Tender je i bio za Butmir, ali ... o tom po tom
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 100 gostiju.

Prijava  •  Registracija