Na zvanicnoj FB stranici kluba nas obavjestavaju da ce Izvodjac radova dostaviti novi dinamicki plan radova i precizirati krajnji rok zavrsetka juzne tribine.MATORI je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 11:48 amNisam htio pisati o ovoh temi jer ce se otvoriti polemika.. a za nju nemam zivaca....avlami97 je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 11:08 amHaklapuc je napisao/la: ↑ned feb 01, 2026 10:00 pmNažalost firma ITC kako je izabrana na tenderu, a komotno bi se po tome mogla zvati i IMT, tako i radi. Otuda i šutnja vlasti na njihov nerad, ruke su im svezane uzimanjem tala od amaterske firme.
Ne znam kakav je ugovor, ali nadam se da će klub moći pucati penale za svaku neprodatu kartu za utakmicu u periodu kašnjenja.![]()
Dakle!
Prema onome sto su mi rekli neke kolege koje su ukljucene u ove"probleme" ono početno kašnjenje nije bilo do izvođača - nemojte dzaba dušu griješiti - vec do projekta - odnosno zbog lošeg "snimka" postojeceg stanja prije projektovanja.
Ovdje se misli najviše na instalacije i jos toga nesto.
Isti nas problemi ocekuju i ako se nekad nesto bude gradilo na pomocnom terenu.
Druge info koje imam oko ovog problema nisu za foruma.
Eh ovo sad sta god da se desava (kasnjenje ili ne) ne znam nisam ni pitao.
...
Ja licno mislim da se ovdje bespotrebno galami oko kasnjenja - pogotovu za nesto sto dobijas za dž.?
Jbt...godinama bivsi nacelnik obecavao bagere pa se nista ne izgradi a ispadose ovi sad gori od njega.
Necu vise o ovome pa sta god ko pisao i dokazivao suprotno.
Hvala
.
Osim toga, ni jedan nije igrač za 90 minuta. Obično budu dobro 60ak, a poslije padnu. Zato i govorim da nam treba još ne jedno, nego dva krila. Bar za rotacije.dobar tri je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 12:33 pmjedna povreda ili kulminacija zutih kartona te dijeli od igranja sa Pejicem, a drugo back-up krilo ni nemasteatrale36 je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 12:11 pmMeni nije jasno kako se priča da smo tanki na krilima a bukvalno si nam dva najbolja igrača Cveta i Vini. Sve ostalo više škripi , osim lijevog beka.
da ne pricamo o tome da i Vini i Cveta igraju toplo-hladno
Do sad na Grb nije bilo vise od 8 ljudi koji su radili. Ova Firma je isto tako poznata po kasnjenjuSky1 je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 3:01 pmMeni nije jasno da pojedinci kukaju na ITC firmu. Jarane, oni imaju desetine i desetine izgradjenih zgrada, podzemnih garaža, čega sve ne. Komplet Novu Vogošću napravili, ako iko ima iskustava s betonima to je ova firma. Ja ne sumnjam ni sekunde. Ogroman kapacitet ta firma ima u mašinama, ljudstvu i ono najbitnije veliko iskustvo je iza njih.
Priča se da nisu mogli šipove uraditi, da to Butmir vrhunski radi, tako da ih ne treba pretjerano hvaliti. Valjda završe do septembra...Sky1 je napisao/la: ↑pon feb 02, 2026 3:01 pmMeni nije jasno da pojedinci kukaju na ITC firmu. Jarane, oni imaju desetine i desetine izgradjenih zgrada, podzemnih garaža, čega sve ne. Komplet Novu Vogošću napravili, ako iko ima iskustava s betonima to je ova firma. Ja ne sumnjam ni sekunde. Ogroman kapacitet ta firma ima u mašinama, ljudstvu i ono najbitnije veliko iskustvo je iza njih.