Bravo momci

Neka ga, "zna lopte".Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:59 pmMa Zrinjski puca od snage, sve i jedan igrač.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:48 pmLudilo, gledam i ne vjerujem. Zabio je ovaj Janković još jednu golčinu protiv Tirane, sličan ja mislim gol ko pitarima što je uvalio. Čorluka opet crveni fasovao, pretvorio se u mesara lik..Ovaj Tobol tanak ko flis papir, mrtvi amateri, igrača više imaju i ne napadaju, idu nešto na duge lopte. Sudija kartone dijeli ko čokoladice, riječ progovoriš, pobuniš se, prigovoriš, karton..
![]()
Neki misle lako je dati onaj prvi gol njegov, imati snagu i koncentraciju za taj šut.
Sreća pa nas ne natrpaše u prvom poluvremenu. Poslije nam se sve poklopilo da ih dobijemo. To je 1 od 10. Baš su fina i jaka ekipa, taktički, fizički.
A mi i dalje svršavamo na majstore u mjestu, dizelaše.
Ko da ga usmjeri? Gdje da dodje, u ovu mahalu od naseg kluba?Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:11 pmRekoh ja neki dan da bi mogao u Zrinjski, ne vjeruju ljudi. Još on navodno nema ništa protiv, kao igra mu se grupna faza KL, tako nešto pročitah. Mi bi trebali zapet nekako da dođe kod nas, nek ga usmjere Džeko, Zuka, Šeha u Želju, valjda bi njih poslušao, kao starije kolege iz reprezentacije, a i Željino je dijete svakako.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:00 pmInace, Dinamo je ponudio Gojaka na posudbu Zrinjskom i jos 2 kluba...
Samo je pitanje koliko je talenata završilo na ortopediji. Ova slika najbolje oslikava u kakvom je stanju naš OP zadnjih nekoliko godina! Još je tragičnije ono što se ne vidi, a to je trenerski kadar.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 12:29 am
Je li moguce da su nasi omladinci po ovome trenirali proslu sezonu?
Ovo na vrhu kaznenog je u rangu nekih seoskih turnira.
Direktor OP je tu svo vrijeme.....Qooler je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:13 am"Kapiten kadeta FK Željezničar potpisao trogodišnji ugovor za FK Sarajevo"
Dobro su krenuli u Omladinskom pogonu, nema šta!
Da li se novi direktor OP pojavio ikako na Grbavici ili planira iz Holandije voditi OP?
Vidim da sam zakasnio par stranica, prvo sam pročitao vijesti pa onda forum. Ipak ovo je katastrofa.
Da pratis klub znao bi da je tu odavno. Iz omladinskog pogona su i prije prelazili neki od najboljih igrača ali nisu baš najbolje prošli ( Ergin Mehuljić, Ahmed Hasanović ) i to kad smo puno stabilniji bili. Pitari su iskoristili situaciju finansijske nestabilnosti i ponudili profesionalni ugovor. Al opet tebi je bitno da nekog popljujes prije svega pa makar to bio i Edin Curic...
Ako je stalno tu, i ako radi kako ovo da mu se desi? Treba da mi bude utjeha, to što su neki propali jer su napravili sličan potez? Ako je bio kapiten, valjda je nešto vrijedio. Pitarima da ga unište je sasvim dovoljno, ne mora se nikada afirmisati kod njih (kao što vjerovatno i neće), dovoljno im je da ga unište.milanribar je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:27 amDa pratis klub znao bi da je tu odavno. Iz omladinskog pogona su i prije prelazili neki od najboljih igrača ali nisu baš najbolje prošli ( Ergin Mehuljić, Ahmed Hasanović ) i to kad smo puno stabilniji bili. Pitari su iskoristili situaciju finansijske nestabilnosti i ponudili profesionalni ugovor. Al opet tebi je bitno da nekog popljujes prije svega pa makar to bio i Edin Curic...
Druže kako sam shvatio, ti ovdje pitaš kako se Čuriću desilo da nam ode omladinac u drugi klub? Jednom Marotti koji je mag za transfere se desi da mu naizgled gotov transfer propadne, pritom pričam o profesionalcima. Ovdje je u pitanju dijete čijim roditeljima je vjerovatno zinula gu.zica za malo više love.Qooler je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:33 amAko je stalno tu, i ako radi kako ovo da mu se desi? Treba da mi bude utjeha, to što su neki propali jer su napravili sličan potez? Ako je bio kapiten, valjda je nešto vrijedio. Pitarima da ga unište je sasvim dovoljno, ne mora se nikada afirmisati kod njih (kao što vjerovatno i neće), dovoljno im je da ga unište.milanribar je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:27 amDa pratis klub znao bi da je tu odavno. Iz omladinskog pogona su i prije prelazili neki od najboljih igrača ali nisu baš najbolje prošli ( Ergin Mehuljić, Ahmed Hasanović ) i to kad smo puno stabilniji bili. Pitari su iskoristili situaciju finansijske nestabilnosti i ponudili profesionalni ugovor. Al opet tebi je bitno da nekog popljujes prije svega pa makar to bio i Edin Curic...
I ne pljujem ja nikoga, samo postavljam logična pitanja.
A sta je mogao da uradi za 20 dana....i sam znas kako to ide u omladunskim selekcijama i da su roditelji ti koji uglavnom odlucuju u ime maloljetne djece.Qooler je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:33 amAko je stalno tu, i ako radi kako ovo da mu se desi? Treba da mi bude utjeha, to što su neki propali jer su napravili sličan potez? Ako je bio kapiten, valjda je nešto vrijedio. Pitarima da ga unište je sasvim dovoljno, ne mora se nikada afirmisati kod njih (kao što vjerovatno i neće), dovoljno im je da ga unište.milanribar je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:27 amDa pratis klub znao bi da je tu odavno. Iz omladinskog pogona su i prije prelazili neki od najboljih igrača ali nisu baš najbolje prošli ( Ergin Mehuljić, Ahmed Hasanović ) i to kad smo puno stabilniji bili. Pitari su iskoristili situaciju finansijske nestabilnosti i ponudili profesionalni ugovor. Al opet tebi je bitno da nekog popljujes prije svega pa makar to bio i Edin Curic...
Evo amidza mu pise po fejsbuku da je mali uvijek bio pitar samo je treniro kod nas jer mu je blize nas stadion. Na takve stvari treba pazit, makar kad su djeca iz Sarajeva i okoline u pitanju, treba provjerit za koga mu roditelji navijaju ako nista...
Nisam sklon raspravama, pogotovo na forumu, tako da sa ovim završavam.Dzezvar je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:49 amA sta je mogao da uradi za 20 dana....i sam znas kako to ide u omladunskim selekcijama i da su roditelji ti koji uglavnom odlucuju u ime maloljetne djece.Qooler je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:33 amAko je stalno tu, i ako radi kako ovo da mu se desi? Treba da mi bude utjeha, to što su neki propali jer su napravili sličan potez? Ako je bio kapiten, valjda je nešto vrijedio. Pitarima da ga unište je sasvim dovoljno, ne mora se nikada afirmisati kod njih (kao što vjerovatno i neće), dovoljno im je da ga unište.milanribar je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 9:27 am
Da pratis klub znao bi da je tu odavno. Iz omladinskog pogona su i prije prelazili neki od najboljih igrača ali nisu baš najbolje prošli ( Ergin Mehuljić, Ahmed Hasanović ) i to kad smo puno stabilniji bili. Pitari su iskoristili situaciju finansijske nestabilnosti i ponudili profesionalni ugovor. Al opet tebi je bitno da nekog popljujes prije svega pa makar to bio i Edin Curic...
I nisu to logicna nego zlonamjerna pitanja....