Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 05, 2017 9:59 pm

Ma o tom smradu i govnetu ne treba ovdje pričati. Ne trošiti riječi džaba. Đubre obično. Jad. Nabijem ga!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

exbabilon
Kontakt:

Utakmica kakvu sam i ocekivao, nervozna i puna naboja. Mi se ovjde uzdigli zbog onih 0:4 pa kontali bit ce i sad, jasta ce.. I kako sam i rekao, ukazat ce se i nama sansa, Miro sam je imao onu glavom poslije kornera koja je otisla tik pored stative, i kad je usao u sesnesterac pa vracao u sredinu umjesto da puca. U drugom je isto bilo situacija koje su se mogle dosta bolje odigrati, samo da je jos jedan pas bio kako treba. Ali Boze moj, bilo bi nezasluzeno da smo uzeli sva 3 boda.

Spominjete umor, malo me toga iskreno strah. Mijenjamo malo ili nikako, sve minute nam iznosi istih 11. Protiv Krupe bi trebali poceti sa Ugljesom, Bekricem, Musom, Stojanovicem, Boccacinijem.. red bi bio da malo odmorimo ove udarne igle, dug april nas ceka..

chile
Kontakt:

Reha1921 je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:55 pm
http://prntscr.com/esw95v bilo je i za ocekivati da ovo govno pocne da pljuje
pitaj ga jel misli onaj start na Markovicu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:49 pm
Hvala Bogu umjereni komentari poslije utakmice. Svaka cast.
Vjerujte mi da nikad tokom cijele sezone nisam bio veci pesimista nego pred danasnji mec. Sve mi se u glavi vrtila ta nasa serija pobjeda, i da njoj kao i svim ekipama mora doci kraj. A danas bi bilo najnezgodnije da je upravo danas bop taj dan, jer bi nas glavni konkurent opalio po usima. Da mi je neko bod ponudio prije utakmice objerucke bih prihvatio. Ali srecom na klupi imamo trenerskog maga kojem je najlaksi posao zatvoriti utakmicu, te ujedno je i matematicki velemajstor, sekunde ne sumnjam da je on odavno izracunao koliko bodova moramo osvojiti.
Ja sam prezadovoljan, za ofanzivu nemam komentar jer se jasno moglo vidjeti da uopste nemamo volje da napadamo, prezadovoljan sam veznim redom i odbranom koja je bila armirani beton. Dozvoliti toliko hvaljenoj ekipi, aktuelnom sampionu da ti 3.puta osuta u okvir gola, a sva 3.suta su bila smijesna je i vise nego odlicno.
Jos jednom svaka cast Slavko, svaka cast igraci, skidam kapu familiji na tribini, i ZZ da nam se sto prije vratis.

KRUPA MORA PASTI!
jednostavno je, oni su igrali dvije kod kuće zaredom, i sad imaju jedno teško gostovanje više u odnosu na nas. ima duel na grbavici, a on i da završi neriješeno - međusobni je na našoj strani. sve je do nas i sve je u našim rukama. idemo do kraja na oba fronta.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:00 pm

samo ne smijemo evropsku tekmu poceti sa ovako sporim stoperima :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SanMan
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:04 pm

Ako mogu zamoliti @storma i ostale moderatore da smanje ove banove sa hefte na dan, ok ako se baš pretjera
Puno hefta a igra se srijeda subota cijeli mjesec

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:05 pm

Reha1921 je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:55 pm
http://prntscr.com/esw95v bilo je i za ocekivati da ovo govno pocne da pljuje
Nije se skot oglasio da ovako nešto napiše kad nas je Valjic povalio.Tada nije bilo po instrukcijama,dok nas sudije povaljuju svima je to ok.I ne pratite papka polupismenog kojeg jedino mama voli ali kad ga ne vidi 6 mjeseci i i kad ga ugleda odmah ga i ona prestane voliti.Djilkoš seoski.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Brkoo
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:05 pm

U ovakvoj utakmici je Slavko pokazao o kakvom se strucnjaku radi. Svaki igrac zna sta je njegov zadatak na terenu i sta treba da radi uz bas jaku disciplinu od prve sekunde do zadnje sekunde utakmice. Takticki maestralno. Ogranicis jednu ekipi kao sto je Zrinjski na njihovom terenu na jednu izglednu sansu :klanjase2:

Ono sto sam isticao i ranije da je lose je spor protok lopte, losa tranzicija iz odbrane u napad. Da je ovo bilo dobro bi mi Zrinjski ubili kontrama. Stevanovic je poginuo na terenu u oba pravca ali je bio jako odsutan u kljucnim momentima pred golom Zrinjskog, samo on da je bio raspolozniji mislim da bi ostvarili pobjedu. Zakaric je isto odigrao dobru utakmicu, puno se vracao u defanzivu i pomagao Stanicu. Blagojevic je isto odradio dobru utakmicu, jako puno pretrcao, puno lopti oduzeo, jedina zamjerka za njega je ta da ne treba da puca slobodnjake iz opasne situacije, za to ima Zeba. To mi je jedino kod njega malo zasmetalo. Bogicevic i Kerla fenomenalno odigrali, za ove lige odlicno, maestralno ali za evropu lose i sporo. Zeba odigrao kapitenski..

I za kraj da bacim komentar o sudiji. U toku utakmice malo je navlacio Zrinjskom, svaki kontakt i situacija koja je bila 50:50 on je svirao za Zrinjski. Odusevio me kroz 4 situacije u kojima je pokazao ipak zasto je nas najbolji sudija. Onaj start nad Markovicem, igranje rukom igraca Zrinjskog doduse nije bilo namjere onda ona dva teatralna pada igraca Zrinjskog u duelima sa Kerlom. U sve 4 situacije je donio ispravne odluke a 95% sudija bi pogrijesilo i ostetilo ili nas ili Zrinjski..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:07 pm

ta je tranzicija npr. stvarno bila dobra protiv slobode i drugi i treći gol smo zabili tako.

kAtzie
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:07 pm

Sve u svemu, uzeli smo bod na gostovanju protiv direktnog konkurenta za titulu. Nije to bilo lijepo za gledati, ali za godinu dana niko te nece pitati kakva je bila igra. Cinjenica koja me najvise raduje jeste da je sada sve u nasim rukama. Idemo do kraja prvenstva opet jedan pobjedonosni niz napraviti.
Protiv Krupe ocekujem 70% raje u odnosu na tekmu protiv Slobode. I, naravno, 3 boda.

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:08 pm

Kada vidis da je ovo Miri mozda i najlosija utakmici u ovoj skoro sezoni i pol koliko je kod nas, onda shvatis koliko nam samo znaci. Nije on igrac inspiracije, on je igrac sistema, prava radilica na koju se mozes osloniti da ce defanzivno pokriti rupe, a da ce ofanzivno uvijek zujati tamo negdje u cosku. Nikakav madjionicar, fudbalski velemajstor kao Zeba ili igrac poteza.

@SanMan, razmotricemo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:09 pm

Bodom zadovoljan u svakom slucaju, igra je bila odron. Pogledali ljudima na gol nismo.. Istini za volju, ni oni nista bolji nisu bili.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:14 pm

viewtopic.php?f=73&p=180632#p180632

Glasajte. Ja sam za Kerlu, odlican je bio. Napokon!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:16 pm

Sudiji zamjeram što nije Mešanoviću pokazao žuti karton zbog simuliranja penala.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:18 pm

avlami97 je napisao/la:
sri apr 05, 2017 10:16 pm
Sudiji zamjeram što nije Mešanoviću pokazao žuti karton zbog simuliranja penala.
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Nadam se da ce savez naknadno reagovati i suspendovati simulatorskog govnara. Majku vam yebem padavicarsku !

Slijedecu protiv Zrinjskog svaku u kost ici, narocito na Stojkica.

godrina
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:25 pm

ja sam bodom zadovoljan, remi u gostima kod direktnog konkurenta za titulu a vazno je napomenut da ima jos "dosta" utakmica
sledeca je krupa, ne smijemo uci u utakmicu tipa lahko cemo.. ta ce krupa nekom otkinut bodove siguran i to ne smijemo biti mi
pokusat malo iskombinovat tim, ali pobjedit vec u prvom poluvremenu :D sa tom pobjedom mozemo biti prvi
sledece dvije pobjede ( u ligi ) nam mogu bas bas puno znacit, sto je najbitnije nije to nista nerealno
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Vrag

sri apr 05, 2017 10:26 pm

Sindikalac je veceras najbolji bio. Napad i sredina se nisu vidjeli

delinjo
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:28 pm

jesam li je jedini nezadovoljan Sinisom u zadnjim utakmicama ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:28 pm

siniša im je servirao dvije situacije od dvije i po u prvih 80 minuta...džaba sav trud nije to baš to.

Dolina
Kontakt:

sri apr 05, 2017 10:32 pm

ma dobro kada skoro svi odigraju loše onda i pojedinci iskaču još više, on se samo uklopio
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava