Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

w0st
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 03, 2017 12:32 am

exbabilon je napisao/la:
pon apr 03, 2017 12:26 am
w0st je napisao/la:
pon apr 03, 2017 12:19 am
Nekako svi govorite da je bod u Mostaru dovoljan , ali po ovakvoj igri i igri ostalih konkurenata , mislim iskreno da smo najjaci tako da samo pobjeda dolazi u obzir , kad smo mogli 0:4 prosli put mozemo i ovaj makar 0:2
Ma treba ostati hladan i pribran. Utakmica poput te 0:4 se otvori jednom u par godina protiv takvog protivnika. U Mostaru protiv Zrinjskog niko nije favorit, pa tako ni mi. Imamo taj dobar niz, u boljem smo zamahu, ali daleko od toga da smo neki favoriti. Oni su imali puno laksu utakmicu jucer, manje se istrosili fizicki, a sto je jos vaznije psihicki. Poslije sinocnjih scena covjek misli da nema dalje i tesko je motivirati ekipu da 3 dana kasnije opet budu na svom vrhuncu, mene samo toga malo strah. Neke premije mozda ne bi bile lose.
Kako god, idemo se potuci s njima, pa sta bude. Tri boda bi bila jack pot, bukvalno bi nas izbacila u prvi plan i od srijede bi bili prvi favoriti za titulu i sve bi imali u svojim rukama. Ipak, gledajuci dugorocno, taj Zrinjski mora doci u grotlo Grbavice, tako da ni X nije los, cak stavise. Pitari su veceras igrom pozitivno iznenadili, tako da ne bi bilo lose da ih Tuzlaci opet uzmu, neka pitara na pristojnom zaostatku.
Po samim zadnjim igrama Zrinjskog , mogu reci da nisu ni blizu ekipe sa pocetka , a mi nikad jaci , jesmo umorni , ali hajmo iskoristit odmorne igrace sa klupe i dokazat koliko smo jaki , po meni treba ici na pobjedu pa sta bude

Model1964

Dolina je napisao/la:
pon apr 03, 2017 12:30 am
U igri još 27 bodova, prema tome...
27 je naših, prema tome... :DD:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

Ma ja ne sumnjam da ce njih Slavko našpanovati za srijedu..Samo borba i zalaganje i rezultati ce doci..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:33 am

Samo mirno, smireno, pogotovo u ovako ujednačenoj ligi gdje je sve u pet deka. Remijem bih bio zadovoljan, pobjeda je već premija, a poraz nije tragedija. Ući u utakmicu hladne glave, maksimalno požrtvovano, pa šta Bog da... A vjerujem da će ih Slavko maksimalno pripremiti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:35 am

De ba, spustite malo loptu, mi ako i dobijemo Zrinjski, imamo 2 više od njih, jedan naš poraz i njihova pobjeda i stvari su na starom. Pročitah da bi sa tri boda mogli staviti trofej u vitrine, dajte ba, hajmo malo realnosti. Ne bježimo mi njima 5 bodova, pa da odemo na 8, već smo i dalje drugi i ako ih pobijedimo bit ćemo prvi sa 2 boda razlike.

Okolele
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:38 am

:kafa:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pinkii
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:39 am

Imaju oni vrlo dobre igrace. Tu je Bilbija,Tomic pa onda i ovaj novi lijevi bek cini mi se Tonci... Zrinjski se poceo buditi i to nije dobro za nas.
Ozbiljniji moramo biti nazad. Onakve greske se ne smiju ponoviti pogotovo kod prvog gola. Prvo to popraviti. Napad nek ostane na istom nivou. Znam da ce biti umorni. Nije jednostavno ovo,ali sad moraju srce na terenu ostaviti. Sad nam je to najpotrebnije.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:41 am

Model1964 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
Jesi to ženu tek uspavao pa sad po forumu opleo :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:43 am

:kafa:
Fukare padoše Manijaci im Čet'ri dadoše
Nek' se Zrinjski pazi Željo sve gazi
Jer Zrinjski je na redu pada u srijedu
Željo onda lidersku poziciju zauzima
I u derbiju Pitarima bodove oduzima
Željo ope' šampion !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:48 am

イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:50 am

Prošo mahmurluk pa sve pregledah ponovo i mnogo je stvari koje covjek i ne vidi na prvu.Najdraze mi je od svega što se na ovakav nacin odade pocast Ivici Osimu,cjeli stadion na nogama i cjeli stadion skandira Gospodaru familije...prelijepo je to izgledalo.Ja juce još u 15- minuti napisah da je Zeljo dobar i da ako tako nastavi njima trica ne gine ali se ispostavilo da su trebali šesticu primiti koliko smo dominantni bili.
Cesto sam tokom prvenstva kritikovao Blagojevica kad odigra loše,jucer je bio odlican,kod dva gola je najzasluzniji a niko ga ne spomenu.Dva puta je prekinuo protivnicki napad oduzimanjem lopte,zapoceo akcije iz kojih su data dva gola.Svaka cast majstore i nadam se da ce i u nastavku prvenstva nastaviti sa igrama kao jucer.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

pon apr 03, 2017 12:52 am

phpBB [video]
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

chile
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:55 am

Trebalo bi celu pitati koliko nam bodova do kraja treba da uzmemo titulu, iskalkulisao je to on odavno a pokazali se da mu ide od ruke.
U Hercegovinu po 3 boda nema nista od igre na bod ako se tako postavimo vraticemo se praznih ruku. Potuci se s njima dole i bolji neka pobjedi mislim da smo mi jaci u ovom trenutku.
Komsije ostavite njihovoj muci oni nam i nisu bili konkurencija a tek postaju svjesni sta ih je s kinezom snaslo, covjek nema volje vise ni nasladjivati se s njima.
Sto bi rekli stari ljudi u se i u svoje kljuse pa da se na kraju radujemo duploj kruni i tokom ljeta ako bog da nicanju juga.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

fcz
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:56 am

Zna li neko sta bi na Kosevu - ko osvoji trku na 100m?

:D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

1921.ba
Kontakt:

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 03, 2017 12:59 am

Plavi orkestar je napisao/la:
pon apr 03, 2017 12:50 am
Prošo mahmurluk pa sve pregledah ponovo i mnogo je stvari koje covjek i ne vidi na prvu.Najdraze mi je od svega što se na ovakav nacin odade pocast Ivici Osimu,cjeli stadion na nogama i cjeli stadion skandira Gospodaru familije...prelijepo je to izgledalo.Ja juce još u 15- minuti napisah da je Zeljo dobar i da ako tako nastavi njima trica ne gine ali se ispostavilo da su trebali šesticu primiti koliko smo dominantni bili.
Cesto sam tokom prvenstva kritikovao Blagojevica kad odigra loše,jucer je bio odlican,kod dva gola je najzasluzniji a niko ga ne spomenu.Dva puta je prekinuo protivnicki napad oduzimanjem lopte,zapoceo akcije iz kojih su data dva gola.Svaka cast majstore i nadam se da ce i u nastavku prvenstva nastaviti sa igrama kao jucer.
Blagojević je već davno "prežvakana tema", njegov najveći problem je relativna nekonstantnost u igrama.

Njemu kada se igra on je najbolji veznjak lige sigurno, i to je tako od kako je došao u našu ligu prije tri godine tj, kada je stigao u Velež, odmah se vidjelo da momak zna igrati fudbal, onu polusezonu kada je došao u našu ligu (kada je Velež tamburao sve redom, nama "uzeše" titulu, pa kasnije i Zrinjskog dobiše) je bio među najboljim veznjacima u ligi.

Europske utakmice pod Odovićem je odigrao fantastično u paru sa malim Amirom, kasnije su došle te oscilacije, al' u principu više puta je odigrao dobro nego što je bilo obrnuto. On da ima konstantnost u igrama, on bi već podavno otišao iz naše lige.

Mada što se mene lično tiče, neka ga još koju godinu na Grbavici :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Okolele
Kontakt:

pon apr 03, 2017 1:08 am

fcz je napisao/la:
Zna li neko sta bi na Kosevu - ko osvoji trku na 100m?

:D
Said sa jednom nogom.. :ganja:

Drugi Radovac aka ravni tabani.. :kafa:

Treci Bulja sa depiliranim nogama.. :ganja:

Lelić diskavilifikovan jer su ga uhvatili da cucla šnjuru.. :shisha:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 03, 2017 1:14 am

Jao golmana Krupe, šta je ono, pa mogao je sjediti na klupi, nije se trebao umarati stojeći 90 minuta. Treba provjeriti je li frajer živ uopšte, na snimku svi se pomjeraju samo on kao kip stoji.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

pon apr 03, 2017 1:19 am

Kako stavri stoje u srijedu bi mogli biti isti uvijeti na terenu kao i u prethodnoj utakmici..Dakle teren natopljen vodom..

Model1964

pon apr 03, 2017 1:28 am

Dolina je napisao/la:
pon apr 03, 2017 12:41 am
Model1964 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
Jesi to ženu tek uspavao pa sad po forumu opleo :D
Jasno :D
Moram se za poso pripremiti
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava