Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:50 am
Prošo mahmurluk pa sve pregledah ponovo i mnogo je stvari koje covjek i ne vidi na prvu.Najdraze mi je od svega što se na ovakav nacin odade pocast Ivici Osimu,cjeli stadion na nogama i cjeli stadion skandira Gospodaru familije...prelijepo je to izgledalo.Ja juce još u 15- minuti napisah da je Zeljo dobar i da ako tako nastavi njima trica ne gine ali se ispostavilo da su trebali šesticu primiti koliko smo dominantni bili.
Cesto sam tokom prvenstva kritikovao Blagojevica kad odigra loše,jucer je bio odlican,kod dva gola je najzasluzniji a niko ga ne spomenu.Dva puta je prekinuo protivnicki napad oduzimanjem lopte,zapoceo akcije iz kojih su data dva gola.Svaka cast majstore i nadam se da ce i u nastavku prvenstva nastaviti sa igrama kao jucer.
Blagojević je već davno "prežvakana tema", njegov najveći problem je relativna nekonstantnost u igrama.
Njemu kada se igra on je najbolji veznjak lige sigurno, i to je tako od kako je došao u našu ligu prije tri godine tj, kada je stigao u Velež, odmah se vidjelo da momak zna igrati fudbal, onu polusezonu kada je došao u našu ligu (kada je Velež tamburao sve redom, nama "uzeše" titulu, pa kasnije i Zrinjskog dobiše) je bio među najboljim veznjacima u ligi.
Europske utakmice pod Odovićem je odigrao fantastično u paru sa malim Amirom, kasnije su došle te oscilacije, al' u principu više puta je odigrao dobro nego što je bilo obrnuto. On da ima konstantnost u igrama, on bi već podavno otišao iz naše lige.
Mada što se mene lično tiče, neka ga još koju godinu na Grbavici