Mogu te čuti ako povedeš Džezvara, u suprotnom ne smiješ ti ništa lanuti Regoji...
Mogu te čuti ako povedeš Džezvara, u suprotnom ne smiješ ti ništa lanuti Regoji...
neka Dzezvara u ilegali ima nas dovoljno da mu kazemo hodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vamooooooooooooooooooooooooo regojeLudvig Leple je napisao/la: ↑sri avg 12, 2026 7:12 pmMogu te čuti ako povedeš Džezvara, u suprotnom ne smiješ ti ništa lanuti Regoji...
pisi cesce
Teren je jucer bio prekriven u kompletu i sutra ( petak se skida ). A sto se tice oko bine i tu je postavljeno gdje je isla konstrukcija, tacnije samo gdje su stope od bine. Da ce trava biti polegnuta hoce, jer na ovoj vrucini nemoguce je da ostane kao sto je bila. Da ce biti devastiran vise nego sto je trenutno tesko. Zaboravljamo lako grtalice po tome istome. Kad je to prezivio, prezivjeti ce i koncert.jug21 je napisao/la: ↑sri avg 12, 2026 6:01 pmTravnjak će prekriti nekih tri sata prije početka,nismo ni mi vesla sisali.Robi je napisao/la: ↑sri avg 12, 2026 9:09 amMislim da ce nam teren uništiti ovo malo što je ostalo od njega, jer izgleda da ovaj dio gdje je bina nista nije stavljeno ispod i da konstrukcija bine leži na terenu, ako je to istina trebao bi klub reagirati jer ovo je naš stadion i mi se nešto pitamo a ne gradski lavor.
Da je kakvih para pa Lucica zagnjatimilanribar je napisao/la: ↑čet avg 13, 2026 10:01 amPonuda lijevih bekova tanka pravo, Eldar Šehić izvjesna opcija po meni.
Koliko znam on je otpao. Ide vani opet.milanribar je napisao/la: ↑čet avg 13, 2026 10:01 amPonuda lijevih bekova tanka pravo, Eldar Šehić izvjesna opcija po meni.