Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 09, 2026 3:40 pm

Valter je napisao/la:
čet jul 09, 2026 2:59 pm
Gagi tm 87 je napisao/la:
čet jul 09, 2026 10:34 am
avlami97 je napisao/la:
čet jul 09, 2026 10:29 am
Ima i pozitivnih stvari. Godisnje. Taman uzeti yz novi dres.
Cijene godisnjih standardne.
Citajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
Interesantno je citati i analizirati ove tvoje "pozitivne" postove.
Više su postovi da je stanje zabrinjavajuće,ali ne mora značiti da neće krenuti na bolje.Bolje pošteno i realno pisati već najvaljivati nakve Camaje kurce palce.Očigledno vas ima puno iz skupštine ovde pa ne smije se ništa reći na naše spasioce bože dragi...

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jul 09, 2026 3:47 pm

cipiripi je napisao/la:
čet jul 09, 2026 12:25 pm
Godisnje kupujemo mi koji smo naucili, evo prije pola sata sam otisao i kupio novu godisnju za sjever.

Od 1998 godine i prvih godisnjih za sjever kupujem i kupovat cu dok sam ziv, jer ja nisam navijac uprava niti persona, mene ne zanima jesu li tu Brkovic, Mirvic, Misimovic , Osim, Kozaric, Tunovic i mnogi drugi koji su prosli kroz klub, mene samo zanima Fudbalski klub Zeljeznicar.

Ja kao pojedinac ucinim sto mogu uclanim se, kupim godisnju i kupim nesto iz šopa, ja dolazim radi kluba a ne radi ljudi koji sjede u klubu.

Pravi navijaci navijaju za klub i uz njega su i kada tugujemo i kada se radujemo, prosli smo mnogo toga lijepog ali i tuznog, ali uvijek trebamo biti uz nas klub jer mi smo navijaci kluba a ne individualaca koji ga vode.

Da li ce na tribinama u narednoj sezoni biti 1000 ili 5000 navijaca ili ce nas biti 100, ja znam da cu biti jedan od njih jer to je moj klub sa kojim se identifikujem i ponosim.
Pravi navijač, bravo.

Zbog takvih nas i pljačkaju godinama. Mogu da se zajebaju koliko god žele, a mi ćemo da kupujemo karte i da ponavljamo kako će biti bolje, da dajemo podršku svim novim upravama, oni kradu i bogate se.

Samo napomena, ovaj pokret otpora će da fura priču d.d., pa eto...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 09, 2026 4:05 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
čet jul 09, 2026 3:47 pm
cipiripi je napisao/la:
Godisnje kupujemo mi koji smo naucili, evo prije pola sata sam otisao i kupio novu godisnju za sjever.

Od 1998 godine i prvih godisnjih za sjever kupujem i kupovat cu dok sam ziv, jer ja nisam navijac uprava niti persona, mene ne zanima jesu li tu Brkovic, Mirvic, Misimovic , Osim, Kozaric, Tunovic i mnogi drugi koji su prosli kroz klub, mene samo zanima Fudbalski klub Zeljeznicar.

Ja kao pojedinac ucinim sto mogu uclanim se, kupim godisnju i kupim nesto iz šopa, ja dolazim radi kluba a ne radi ljudi koji sjede u klubu.

Pravi navijaci navijaju za klub i uz njega su i kada tugujemo i kada se radujemo, prosli smo mnogo toga lijepog ali i tuznog, ali uvijek trebamo biti uz nas klub jer mi smo navijaci kluba a ne individualaca koji ga vode.

Da li ce na tribinama u narednoj sezoni biti 1000 ili 5000 navijaca ili ce nas biti 100, ja znam da cu biti jedan od njih jer to je moj klub sa kojim se identifikujem i ponosim.
Pravi navijač, bravo.

Zbog takvih nas i pljačkaju godinama. Mogu da se zajebaju koliko god žele, a mi ćemo da kupujemo karte i da ponavljamo kako će biti bolje, da dajemo podršku svim novim upravama, oni kradu i bogate se.

Samo napomena, ovaj pokret otpora će da fura priču d.d., pa eto...
Pokret otpora, o moj Boze :rofl1:
Željezničar ante portas !

SamoNapad
Kontakt:

čet jul 09, 2026 4:12 pm

Posto je totalna nepoznanica sta ce biti sa nama ono sto bi se moglo uraditi konkretno je reorganizacija kluba.
Skupstina max 10 ljudi koji moraju direktno unijeti 50 hiljada ili preko sponzora za sezonu
Uprava 5 ljudi koji moraju direktno unijeti 200-500 hiljada ili preko sponzora za sezonu .
Toliko im i traje mandat i na taj nacin obezbijede stabilno finansiranje kluba . Dobijaju moc upravljanja klubom sa ogranicenim stvarima koj nadgleda nadzorni odbor.
Ovo je minimum koji se mora uraditi s tim da se klub mora okrenuti mladim igracima i prodaji jer nema vise sansi da nasa liga izdrzi ovaj rast plata igraca koji su osrednja klasa. Kukuruz liga je definitivno spala na Sarajevo (dok je investitor tu) Borac(snsd prcijal i Zrinski (hdz prcija) ostali klubovi su svi blize borbi za prezivljavanje nego uspijehu.Samo pogledati sta se desava sa Velezom, Sirokim i nama .
Podhitno se rijesti igraca koji igraju za velika primanja a nikakvu razliku ne prave , to sto ne ispadnes iz lige sa preplacenim polovnjacima nije uspjeh nego samo vece uvlacenje u belaj.

Valter
Kontakt:

čet jul 09, 2026 4:15 pm

čet jul 09, 2026 3:40 pm
Valter je napisao/la:
čet jul 09, 2026 2:59 pm
čet jul 09, 2026 10:34 am

Citajući komentare raje na zvaničnoj slabo ko će uzeti godisnju,a i posjeta će bojim se debelo pasti,raji je dopizdila više ova patnja,borba za opstanak i ublehe u skupštini i UO kluba.
Interesantno je citati i analizirati ove tvoje "pozitivne" postove.
Više su postovi da je stanje zabrinjavajuće,ali ne mora značiti da neće krenuti na bolje.Bolje pošteno i realno pisati već najvaljivati nakve Camaje kurce palce.Očigledno vas ima puno iz skupštine ovde pa ne smije se ništa reći na naše spasioce bože dragi...
Ko hoće da vjeruje u dobre namjere ovih "zabrinjavajućih" postova ima pravo na to.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

pestabudimpesta
Kontakt:
Status: Online

čet jul 09, 2026 4:24 pm

[twitter][/twitter]
čet jul 09, 2026 11:17 am
pestabudimpesta je napisao/la:
čet jul 09, 2026 11:11 am
čet jul 09, 2026 10:59 am

Da mogu pomoći prijavio bi se, pošto ne mogu pomoći isto kao njih 90 % koji ordiniraju u klubu ima 10 godina,neću se ni prijaviti.Neka nam je bog na pomoći.
Onda je najpostenije pustiti ljude da rade u miru i da se bore s cim sve vec moraju.
Pušteni su niko njima ne smeta,samo nek rade pošteno i u interesu kluba .
Zanimljivo, cemu onda etiketiranje istih ? Na osnovu nekih postova od besposlicara koji su jedva osnovnu zavrsili ? Ne vidim način da bi nekom ovakvo rasulo dalo prostor i ideju za privatne marifetluke. Podrzat ljude i prebroditi ponovo ili se jednostavno okrenuti drugim obavezama, sasvim razumnjivo, malo je kome snage ostalo.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

gavran
Kontakt:

čet jul 09, 2026 5:08 pm

cipiripi je napisao/la:

slika
Ispravka krivog navoda.....godisnje za sjever su krenule prije 1998🫣
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Refa1921
Kontakt:

čet jul 09, 2026 7:41 pm

Pokušati Vidića dovesti. Svakako igramo hrkljuš, izbij nabij pa nek se gura gore.

Valter
Kontakt:

čet jul 09, 2026 7:58 pm

Ako se može skupiti koja markica, neka se dovede isključivo dobar golman koji zna izlaziti na centaršuteve. Dovođenje bilo kojeg drugog igrača u ovom trenutku bilo bi samo dodatni teret
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jul 09, 2026 7:59 pm

Refa1921 je napisao/la:
Pokušati Vidića dovesti. Svakako igramo hrkljuš, izbij nabij pa nek se gura gore.
Potpisao je negdje u Kazastan čini mi se.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jul 09, 2026 8:00 pm

Valter je napisao/la:
čet jul 09, 2026 7:58 pm
Ako se može skupiti koja markica, neka se dovede isključivo dobar golman koji zna izlaziti na centaršuteve. Dovođenje bilo kojeg drugog igrača u ovom trenutku bilo bi samo dodatni teret
Svakako će se morati dovesti golman,izgleda da nije dogovoreno produženje sa Abdulahovićem.

pestabudimpesta
Kontakt:

čet jul 09, 2026 8:31 pm

Refa1921 je napisao/la:
Dosao bi za mininalac
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Refa1921
Kontakt:

čet jul 09, 2026 9:45 pm

Refa1921 je napisao/la:
Dosao bi za mininalac
Jah, u Rudaru je Romera igrao za milione kao i Vidić i ostali u Slogi. Samo Željo minimalne plate daje, ostali imaju veću platnu moć npr. Čelik, Sloga, Rudar P, Posušje, BSk Banja Luka. Ne treba lupati gluposti, da smo u lošoj situaciji jesmo, ali da baš ne možemo nikogs dovesti to je već cirkus.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet jul 09, 2026 9:56 pm

Ako dođe ova seljacina ofucana na trenersko mjesto... Stvarno znak za bojkot.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

pestabudimpesta
Kontakt:

čet jul 09, 2026 10:00 pm

Refa1921 je napisao/la:
čet jul 09, 2026 9:45 pm
Refa1921 je napisao/la:
Dosao bi za mininalac
Jah, u Rudaru je Romera igrao za milione kao i Vidić i ostali u Slogi. Samo Željo minimalne plate daje, ostali imaju veću platnu moć npr. Čelik, Sloga, Rudar P, Posušje, BSk Banja Luka. Ne treba lupati gluposti, da smo u lošoj situaciji jesmo, ali da baš ne možemo nikogs dovesti to je već cirkus.
Nisam bio ironican, fkt bi lik dosao za male pare, imao je prije 2 godine veliku zelju da zaigra kod nas

kvalitet
Kontakt:

čet jul 09, 2026 10:14 pm

Ja bih samo sve uspješne Željovce, koji bez Želje vjerovatno ne bi postojali, od Meše i Džeke pa nadalje, da pozdravim….. da vas je stid i sram kad možete sve ovo gledati i ne uraditi ništa konkretno. O tome šta bi mogli sve uraditi, drugom prilikom…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: kvalitet, pestabudimpesta i 83 gosta.

Prijava