🤍
🤍
🤍
To je tačno, samo se nadam da ćemo jednom u životu stati i pitati se ŠTO smo otjerali tolike ljude, jbg bilo je tu i pametnih, školovanih. Ne mora biti neko ko živi za klub, neko ko zna i to si u pravu.milanribar je napisao/la: ↑čet jul 02, 2026 11:26 amNama treba prvo čovjek ili grupa ljudi na čelu kluba, koji znaju kako upravljat klubom, sportskim kolektivom. Sad bio on na funkciji direktora ili predsjednika upravnog odbora ali da je to lik koji zna šta treba klubu i šta klub hoće. Problem je što mi više nikom ne vjerujemo i sve smo naših ljudi što ima potjerali. Tražimo nekog sa strane...
Meni nije problem, ljudi su u tom periodu bili toliko nafurani i razmaženi da ih je bilo tako lako okrenuti pod izgovorom da nam je titula pod nosom, ali ne znamo kako je uzeti. Niko nije vidio dalje od svog nosa. Sa druge strane mislim da je sada to sve šuplja priča, jer sadu ovome trenutku nema ništa od tog čovjeka. Da su tada dva ego magarca Senad i Amar mogli naći zajednički jezik, danas bi mi bili umjesto onoga židovsko-hercegovačkog projekta. Sve je to sada već daleko iza nas...plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 02, 2026 12:29 pmJedini period kad je klub bio organizovan i izgledao kao posložen sistem je dok je Senad bio tu, sve ovo ostalo se svodi na tesko ubleharenje i nerad... Ali problem to priznati
Ko ulazi u sport isključivo radi zarade od toga nema ništa. Isto kao sa fudbalerima ako mu je jedini motiv novac nikad neće bit dobar igrač.
Normalno, ovaj bivol sto drzi Chelsea je sigurno do sad strovalio milione... Ali moze mu se.