plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 27, 2026 8:57 pm
Hahaha e vidis kako ste vecina vas ovdje bolesna, kad sam se slagao sa svima vama u određenim slučajevima bilo je okej, cim kazes jednu rijec protiv generalnog narativa odmah si hamza, badzo, osim, miske ***** palac ... Brao...
Kad dođe investitor, nek mu da kes, nek dovede svoje igrace, pa ja tad u tom momentu mislim da on neće ostvariti zacrtano, zašto, zato što sudeci po njegovoj prethodnoj karijeri, to nije realno ocekivati.
Ali dobro, i jes jednoumlje nema sta...
Kakvog generalnog narativa? Tebi se ne svidja Savo radi nečega, a nemas argument da kažeš zašto. Samo kažeš, ne valja, nije bio dobar ni u prošlim klubovima ili šta već. Daj mi valjan argument zašto ovo što on radi ne valja..
Nemoj bacat argument jednoumlje i takve gluposti, jer samo totalna neznalica, osoba koja ne zeli dobro klubu ili osoba koja ima pamćenje od 3 dana, moze reci da je ovo lose. Sta sad ja lupim nerealnu glupost, svi me napadnu i izvlacim se na umobolni jednoumlje argument?
Prije 15 dana opstanak bio upitan.. A sad smo poprilicno van te situacije. Borac i Sarajevo jedino vise bodova uzeli. S obzirom cime raspolaze, ovo je i vise nego dobro i ja mislim da izvlaci maksimum iz ekipe.