Dzezvar je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 3:57 am
svabo je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 11:04 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 10:52 pm

Alejkumusellam.....

sta radis na forumu u vrijeme utakmice...
Zamolio bih administraciji da skrene na ponasanje doticnog clana foruma...
Jel stabilan internet na stadionu? Sačekaj malo, sad će Nijaz da ti da kovertu za botovanje.
Uvrijedio sam ti idola. Nastavi kmečati.
Meni je tebe zao zivota mi.Jedan napaceni i isfrustrirani lik koji ima problem u svoj glavi .....ovo sto radis je stvarno pickasto.Da se razumijemo ja se mogu nositi sa tim jer bas me zaboli qtac sta tamo neko isfrustrirano givno na drustvenoj mrezi pise o meni.Ja za razliku od tebe ne koristim 2 nicka na ovom forumu,i svi jako dobro znaju ko sam i sta sam i znaju gdje me mogu naci i bilo koje doba dana i noci.Kako na utakmici tako i na mjestu na kojem radim, ne krijem se kao ti.Pa bujrum.
Pum mi vas je qrac vise tastatura jalijasa i laznih navijaca kluba....sakrivenih iza tastatura.
Svoje i probleme svojih nalogodavac rijesvaj sa Njjazom direktno.Zna se jako dobro da su vam njegovim i Saninovim ulaskom provaljene mnoge vase malverzacije i udarena taraba bilo kakvom prikasku klubu.
Legla koverta znači, može biti za sehura. Šta kaže šef, samo jako botovati. Šta ću se bolan s tobom nalaziti, nađi neke prijatelje pa se druži s njima.
A što se taraba i prilaska klubu tiče, prilazim sasvim normalno na tribinu na koju ja hoću i kad hoću, niko mi dosad nije zabranio, pa eto vidi sa šefom možda će im to sad biti strategija. Još jedino da navijače otjeraju i sve je spremno za projekat...gradnje zgrada. Selami šefa.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.