Ja čuo - a jako bih volio da su me slagali - da je najozbiljniji kandidat za direktora kluba Sanel Jahić.
I novih 25 igraca. Ovi su pokazalii da ne znaju.gavran je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:40 pmsamo novi trener sa kompletnim novim strucnim stabom,Jacksparrow je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:36 pmTreba nesto da nas razdrma nekakav šok. da li ce to biti novi trener ili neki drugi rezovi al ovim nacinom ne bi mogli ostat ni u ligi, a pogotovo nesto osvojiti.
ovim trenutnim zabraniti ulazak na tribine
Istog sam misljenja, treba nam neko lud al bas lud da se spasi ova polusezonaJacksparrow je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:36 pmTreba nesto da nas razdrma nekakav šok. da li ce to biti novi trener ili neki drugi rezovi al ovim nacinom ne bi mogli ostat ni u ligi, a pogotovo nesto osvojiti.
iMaM pRaVo SvE dOk PoSTuJeM pRaViLa...Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:32 pmA ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Ja sam jos uvijek ubijedjen da je kup nas...a ti kako hoces...
Imas u desnom cosku jednu malu puljku,nju pritisnes i ne vidis sta ja pisem...
Ima vas par delegata kojima je jako bitno ko pise a ne sta se pise.....zato pritisnes puljku i odyebaus...

🤍
🤍
🤍
Kazu nije namjerno mu slomio nogu pa zato nije crveni.
Rendulic Krunoslav?
Mislim da se nikad nije desilo da ne dobije igrač crveni ako slomi nogu. Nek provjeri neko pametniji...
Pa buraz sad pogotovo neću. Ti ćeš nekom ispirati mozak, prvo sa ljubimcem Amarom pa onda kontra priča, pa ljubimac Senad pa kontra priča, pa sad ljubimac Nijaz pa će za nekoliko mjeseci biti kontra priča. Budi jednom principijelan pa brani do kraja. Serem se u usta i Amaru i Senadu, a pogotovo Nijazu koji je ostao ne u 2010. nego u 2003. Boli njih kurčina za Željom, a ljudi obolijevaju zbog Zelje. Vjeruj da ću ubuduće još više pratiti šta pišu takvi kao ti, i ispravljati vas i podsjećati na svakom koraku.Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:32 pmA ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Ja sam jos uvijek ubijedjen da je kup nas...a ti kako hoces...
Imas u desnom cosku jednu malu puljku,nju pritisnes i ne vidis sta ja pisem...
Ima vas par delegata kojima je jako bitno ko pise a ne sta se pise.....zato pritisnes puljku i odyebaus...
🤍
🤍
🤍
Ko ne odigra na dva dodira, 20 sklekova odmah u mjestu. Tako se to nekad radilo. Kad dodje kuci ne moze casu u ruci da drzi. Ujutro opet iznova, pa ti ne trci onda