Cvetanovski je pravio neke situacije svojom brzinom i nekim driblingom al mu fali taj pas i osjećaj kad treba da se riješi lopte, dvije tri dobre situacije je upropastio jer kasno il opuca il kasno krene da doda. On i Vinisius su ok krila al ako imaju uz sebe vrhunske vezne koji će ih izbacit pasom, juče ih nisu imali, mislim da je Deni morao početi isto kao Prokop jer su to naši igrači koji najviše znaju s loptom i koji mogu zadržat loptu, gurnut u prostor za krila.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned feb 08, 2026 10:50 pmČitam komentare i niko da spomene da je Cveta danas uz dva špica ubjedljivo najgori bio na terenu. Neki ovdje pišu da je bio dobar, pa molim te iste koji to pišu da pogledaju ponovo utakmicu i kažu mi kakav retardiran mozak mora biti kod igrača da dvije kontre nacrtane za postizanje gola sj.ebe na identičan način (nije mu prvi put ovo). To se zove glupan, jednostavno rečeno, vjerovatno mu je i širi spisak za repku malo udario u glavu.
Treneru zamjeram Denija i Prokopa na klupi i što su igrali Jaganjac i Krpić. Ali kao što je i sam rekao, voljni momenat je bio qurac jedan obični. Usta im se naserem fudbalerska.
Gdje su oni što govore da je Seedorf dobar? Čovjek je poslije Kopra pokazao sav svoj raskoš debilnosti i neznanja.
Muftiću, vakat je bio odavno....
Bravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti
Bojim se za vase zdravlje poslije osvojenog kupa....majke mi...MATORI je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:00 amBravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti
Ovi sto pricaju o Evropi - neka potraze sebi kakvog dobrog hodzu!
Kakva evropa s ovim momcima. Ovo je neka letargija bezvoljnost, mutavost, ne znam kako da nazovem. Trener dobro treba da rez napravi da uspostavi formaciju koja će se igrat konstantno jer ovdje ima dosta igrača koji znaju jednu stvar radit i to je to. Odinaka, Cvetanovski, Vinicius su nama u prvih 11 silom prilika a realno su igrači koji bi mogli dobro doći sa klupe po pola sata, o napadačima da ne pričam, trenutno od svih je Jaganjac možda za klupe. Kapiten nam je Muftić koji nije vođa i jako je nestabilan na golu. Možemo se mi lagat do sutra al Madžid je bio sila na terenu i neko ko je preuzimao odgovornost s loptom a to je ono što čini razliku.MATORI je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:00 amBravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti
Oni koji su otpisani prije priprema nisu ni išli na pripreme. Oni su otpisani u toku priprema.
Reci ti Nijazu nek se odmakne od sportskog segmenta, nije to za njega. A te najave za kup, i nacin kako se planira uzeti kup isto nek ostavi po strani.Dzezvar je napisao/la:Bojim se za vase zdravlje poslije osvojenog kupa....majke mi...MATORI je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:00 amBravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti
A kako se planira uzeti kup?
Jednom su onog Rukfaša (LZN) pitali:Dzezvar je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:06 amBojim se za vase zdravlje poslije osvojenog kupa....majke mi...MATORI je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 9:00 amBravo,ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon feb 09, 2026 8:50 amRepriza one sezone kad smo se grcevito borili za opstanak, samo sto ce sad i gore biti