cikoradovic je napisao/la: ↑pon jan 12, 2026 1:47 pm
Kad dođu pojačanja teško da će se neko sjećati igrača koji nas napuste.
Ja lično ne vjerujem niti u jednu informaciju koju pustite vi koji ste bliski sa Upravom.
Kad je trebao doći Rakić ubijeđivao si nas ovdje da je on "ubica napadč" koji nam je preko potreban, a ja odem na Transfermarkt i vidim da taj lik u ekipi koja je posljednja u Litvanskoj ligi postigao ukupno dva gola.
On je samo primjer, a i za sve ostale je slično bilo evo recimo Konings ubica, frajer nikad nije dao gol u životu, itd.
Za jednog jedinog igrača se nije ništa pričalo, a on je jedini fudbaler za razliku od ovih koji su ostali, to je Deni Milošević. Tiho došao, niko ni riječi da kaže, a za ove parmake ste pisali kako su pojačanja.
Što se mene tiče tvoji komentari su za mene prestali biti zanimljivi onog dana kada si napisao da Adžemu damo šansu. Svako ko je to napisao treba momentalno da izbriše svoj acc, jer u startu ako je bilo ko htio da misli svojom glavom (a da ne bude povodljiv) zaključio je da je Adžem jedan obični šarlatan i ublehaš kakav se rijetko viđa.
Definitivno se prati zvanična stranica i onda ćemo baciti koju spiku o eventualnim pojačanjima.
Nadam se da novi trener ima manje ličnog interesa, a više želje za uspjehom Kluba od svojih prehodnika...