Ko i obično forumaši prvo udare po klubu, jer Bolja je legenda ipak. Kad neko traži raskid poslije 3 sezone nema tu puno priče, vjerovatno hoće da pokuša da uzme neke pare vani dok je još sposoban a nije da ne možemo za te pare dovesti zamjenu za njega...cikoradovic je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:04 pmNema potrebe da se napada na klub i na ljude u klubu. Njega niko ne tjera. Klub je računao na njega - do trenutka kad je rekao da hoće raskid. On hoće raskid i on je sam rekao da mu je želja da ide dalje.
Bolje je da ide nego da igra preko k. Rečeno mu je kako će napustiti klub. Ako ispoštuje što mu je rečeno na sastanku dobiće slobodne papire da ide. I tu treba stati.
Sport sport jel....
Sigurno je da nece otići besplatno, iako je ranije imao takva obećanja.
cikoradovic je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:04 pmNema potrebe da se napada na klub i na ljude u klubu. Njega niko ne tjera. Klub je računao na njega - do trenutka kad je rekao da hoće raskid. On hoće raskid i on je sam rekao da mu je želja da ide dalje.
Bolje je da ide nego da igra preko k. Rečeno mu je kako će napustiti klub. Ako ispoštuje što mu je rečeno na sastanku dobiće slobodne papire da ide. I tu treba stati.
čitava poenta priče... 
Ne bi rekao da se napadala uprava i klub. Prije forumasi kojima je kao drago sto ide Bolja.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:04 pmNema potrebe da se napada na klub i na ljude u klubu. Njega niko ne tjera. Klub je računao na njega - do trenutka kad je rekao da hoće raskid. On hoće raskid i on je sam rekao da mu je želja da ide dalje.
Ja nisam upratio ko napada Klub?milanribar je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:12 pmKo i obično forumaši prvo udare po klubu, jer Bolja je legenda ipak. Kad neko traži raskid poslije 3 sezone nema tu puno priče, vjerovatno hoće da pokuša da uzme neke pare vani dok je još sposoban a nije da ne možemo za te pare dovesti zamjenu za njega...cikoradovic je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:04 pmNema potrebe da se napada na klub i na ljude u klubu. Njega niko ne tjera. Klub je računao na njega - do trenutka kad je rekao da hoće raskid. On hoće raskid i on je sam rekao da mu je želja da ide dalje.
Pa pišu da je užasan posao kluba. Ja ne znam šta treba dat ugovor još dvije godine liku od 30, koji hoće da ide i koga boli k.rac realno i koji lijepo priča na vlogovima.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 2:11 pmJa nisam upratio ko napada Klub?milanribar je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:12 pmKo i obično forumaši prvo udare po klubu, jer Bolja je legenda ipak. Kad neko traži raskid poslije 3 sezone nema tu puno priče, vjerovatno hoće da pokuša da uzme neke pare vani dok je još sposoban a nije da ne možemo za te pare dovesti zamjenu za njega...cikoradovic je napisao/la: ↑pet jan 09, 2026 1:04 pmNema potrebe da se napada na klub i na ljude u klubu. Njega niko ne tjera. Klub je računao na njega - do trenutka kad je rekao da hoće raskid. On hoće raskid i on je sam rekao da mu je želja da ide dalje.