Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ono.na
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 02, 2025 9:17 pm

Ja sam bio zadovoljan igrom protiv Kopera, uvijek nezgodnog Radnika, Veleza gdje smo dobro iskoristili sansu i imali jos jednu 100% gdje je crveni iznudjen. Na Mokrom docu ne pamtim zadnju pobjedu, dvije kolosalne koenings krpic i jedna Alic sansa koja je i gol. Tu zadovoljan. Velez i Posusje nadao se remiju i bio bih zadovoljan. Umornog zrinjskog nadigrali, Borac autogol i Jojic majstorija, u suprotnom dominacija prvih 20min i cijelo drugo pol. Bas zadovoljan. Derbi dobro iskontrolisan bas zadovoljan. Siroki bolji od protivnika. Sloga najlosija utakmica sezone. Zasluzen remi.

Kazi nam ciji si covjek da znamo prijatelju
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet okt 02, 2025 10:10 pm

abuzenze je napisao/la:
čet okt 02, 2025 7:43 pm
Upravu si ti sve, ali moras skontati da je doslo 15 novih igraca, a i sam Admir je naglasavao da je prioritet igra u odbrani otkako je dosao, jer smo dosta golova primali u prosloj sezoni. Eto imas podcast od sinoc prica o tome i da ga zanima kako ce to izgledati protiv slabijih, Vjerujem i nadam se da ce nam poziciona igra biti sve bolja i bolja kako vrijeme bude odmicalo i da ce se raditi i na tome.
Svemu tome se i ja nadam.Zato i rekoh da je kritika konstruktivna i da trebamo teziti jos boljem.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet okt 02, 2025 10:14 pm

ono.na je napisao/la:
čet okt 02, 2025 9:17 pm
Ja sam bio zadovoljan igrom protiv Kopera, uvijek nezgodnog Radnika, Veleza gdje smo dobro iskoristili sansu i imali jos jednu 100% gdje je crveni iznudjen. Na Mokrom docu ne pamtim zadnju pobjedu, dvije kolosalne koenings krpic i jedna Alic sansa koja je i gol. Tu zadovoljan. Velez i Posusje nadao se remiju i bio bih zadovoljan. Umornog zrinjskog nadigrali, Borac autogol i Jojic majstorija, u suprotnom dominacija prvih 20min i cijelo drugo pol. Bas zadovoljan. Derbi dobro iskontrolisan bas zadovoljan. Siroki bolji od protivnika. Sloga najlosija utakmica sezone. Zasluzen remi.

Kazi nam ciji si covjek da znamo prijatelju
Svoj covjek vazda bio i ostao, a ti i ja ocigledno nismo gledali iste utakmice.Bez da idem u dublju analizu svake tekme, cim si ti zadovoljan predstavom protiv Veleza gdje si u prvih 20min trebao gubiti 2 razlike GLAT i gdje nisi izasao iz 16m do crvenog, a onda i bare-bare 2.poluvremena SA IGRACEM VISE, dovoljno si mi rekao.

Sve je super i sve je za 5. ;)
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SamoNapad
Kontakt:

čet okt 02, 2025 11:09 pm

Treći gol Zrinjskog veceras je primjer kako je trebala biti tretirana situacija u Širokom kod našeg gola .
Kako ovdje bude kontrolisani posjed i pogledajte gdje Jakovljevic stoji od početka akcije.
Mozda ovaj sudija nema pojma i kod nas su druga pravila.

salle86
Kontakt:

čet okt 02, 2025 11:36 pm

Nije nužno da je bolja igra ako imaš više loptu u posjedu i vrtiš se ko muha bez glave. Bolje 2 smislene kontre za 90 minuta nego 60+ posjeda lopte bez prave prilike
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ISB87
Kontakt:

čet okt 02, 2025 11:56 pm

Nije bajno, ali ide ka boljem. Zato ne treba previse sra.t jer znas kakav budzet imas.
Ako se poredis sa Sarajevom, Zrinjskim i Borcem.
A da ne uzimamo da si tek krenuo u neku borbu i to nakon jednog dobrog transfera.

Nisu idealni, ali su tim. I to jako puno znaci.
MIRZA RASCIC

cala
Kontakt:

pet okt 03, 2025 12:05 am

Meni uopste ne smeta sto igramo na tranziciju, pogotovo protiv jacih ekipa. Imamo stvarno solidnu odbranu i dosta igraca koji ucestvuju u odbrani a imamo i super trkaca naprijed koji mogu pretrcati svaku odbranu lige.

Eh sad, problem mogu biti utakmice gdje ce protivnik igrati na nulu a mi moramo pobijediti. Tu je takodjer i faktor Grbavice koja je barem 30% pogurala igrace u derbijima i ne treba zanemariti taj faktor. Ado se jeste popravio od pocetka, ali ima tu jos posla i naredne 3 utakmice ce pokazati jesmo li uzeli ove utakmice na hajc ili da tu ipak ima neke odrzive igre.

ublehas
Kontakt:

pet okt 03, 2025 12:09 am

Valter je napisao/la:
čet okt 02, 2025 5:52 pm
salle86 je napisao/la:
čet okt 02, 2025 3:15 pm
milanribar je napisao/la:
čet okt 02, 2025 12:43 pm

Samo još da nam kaže neko kakva to igra treba da bude i kako to izgleda kad je dobra igra.
Stvaramo šanse, dobro trčimo, igramo odbranu jako solidno, brzi smo, dajemo golove iz akcija, iz kontra napada, šutevima sa distance. Ne znam šta treba da budu zadovoljni svi. Opet tek je mali dio sezone prošao, negdje na pola ćemo moći da kažemo e ovdje smo slabi.

Zasad smo dobro pokrivali kad nam neko fali, igrali smo bez dva stopera i beka i uzeli bodove, to puno govori.
Valjda ljudi previše gledaju Barcu, City...pa moraš imati 60+ loptu u nogama da bi ti igra bila dobra, šta li 😂
Ne nego zadnjih godina gledamo Zrinjski, pitare a u zadnje vrijeme i Borac pa vidimo da može
A mi dobismo i Zrinjski i pitare i Borac sa nikakvom igrom...da ne pominjem da sve te ekipe imaju dosta skuplji sastav. Pitari bar 3-4 puta, da dvije od te tri ekipe uzivaju veliku zaštitu sudija. Ocigledno nekim ovdje treba objasniti da je puno lakše igrati kad te sudija stiti. Pa ti ne daje kartone za ostre startove, navlaci ti faulove, osakati protivnika ....
I skoro niko ne upada u euforiju. Sa kim god sam pričao, niko, ali bas niko ne vjeruje i ne ocekuje titulu. Svi se nadaju izlasku u Evropu, i to je to.
Niko ne tvrdi da igramo sjajno. Da smo u rangu Barse ili Citya. Niko ne tvrdi da nema gresaka, ali reci da ocajno igramo je u najmanju ruku bezobrazno.
I da, branim Pejica, kao sto bi branio bilo kojeg našeg igraca. Ako ga stavlja trener, znaci da ima razlog sto ga stavlja. I za Trupea se pričalo da je trnerov igrac, pa je zavrsio na klupi, i za Rakica, i za Osmanovica...sve je to zlonamjerno i ko zna sa kakvim jos ciljem.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet okt 03, 2025 1:42 am

Ustaša i fašista Štimac

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] i 88 gostiju.

Prijava