salle86 je napisao/la: ↑pet jul 18, 2025 8:04 pm
A malo ste i dosadni sa tim društvenim mrežama iskreno. Eto taman će nešto biti bolji ako izbriše akaut(e).
Vidi druze, govorimo o javnom prostoru i bitno je kako se tu ponasa.
Meni smetaju te Adzemove gluposti od pocetka, ali nisam htio da se doticem toga ranije jer ne volim da pljujem i blatim javno ni klub ni ljude u njemu, da su najgori na svijetu. Takodjer sam mislio da ce smanjiti sa tim kako su krenule utakmice, ali je sve gori.
To sto on radi je degutantno i apsolutno ne prilici nekome sa takvom funkcijom. Generalno ne prilici osobi od 50+ godina, ali dobro, drzimo se kluba.
UO ga treba upozoriti i objasniti mu da kao trener predstavlja FK Zeljeznicar gdje god se pojavi, pa i online. Tuzno je sto mu se to mora objasnjavati, ali ocito mora. Gdje ces ba pisati svaki dan po Facebooku, Instagramu, snimati se, ostavljati komentare igracima, pisati ispod objava na zvanicnim stranicama kluba, pazi, kao trener prvog tima? Gdje to ima?
To nije normalno da jebe rak raka i nece me niko ubijediti da jeste, kao sto me niko ne moze ubijediti da je nesto nevazno. Ne desava se ni u kantonalnim ligama, bar ja nisam vidio. Mi pretendujemo da budemo ozbiljan klub, trener nam to radi. Halo? Moramo drzati neki nivo i njegovati svoj brend.
On ako insistira da ima drustvene mreze i ako je ovisan o njima neka zakljuca profile i neka komunicira privatno sa prijateljima, familijom, poznanicima, kim god. Ili ako to nece, ok je da povremeno nesto objaviti ako eto bas mora, ali ovo trenutno je ispod svakog nivoa.
Ne znam sta je iduce, da udje u Parove tokom zimske pauze mozda? Ne znam ni sta on moze pozitivno izvuci iz toga sto cita kako ga navijaci jedan dan proglasavju Kloppom, iduci mu psuju mrtve, a znamo da cita, a ponekad i odgovara. Je li mu to treba u zivotu?
Ovo govorim bez ikakvih losih namjera, kao neko ko cijeni, postuje i uvazava Adzema, i kao osobu i kao trenera. Ne samo zbog kluba, nego i zbog njega licno mi je krivo sto sam sebe javno ponizava na ovakav nacin. Ne razumijem kako to ne vidi.