Giovanni.dobar tri je napisao/la: ↑pet jul 11, 2025 2:48 pmkoji od njih dvojice?Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 11, 2025 9:48 am
Malo me iznenađuju komentari za holanđanina, sinoć ubjedljivo najnesigurniji i najlošiji naš igrač. U jednom trenutku mi se činilo da ne može procjeni ni let lopte, a ne da se postavi kako treba. Ali hajde možda nadođe.
Zato cemo dobiti finu čestitku . Jel iko spomenuo lijepu gestu kada je neko iz Zelje prije utakmice dijelio kese navijacima kopra vjerovatno sa picem i hranom
Zasto bi bila glupa usporedba. Niko ne kaze da mozemo igrati tim intenzitetom i kvalitetom ali zasto je glupo pokusati primijeniti taj princip u svom mikrosvijetu. Imas recimo i primjer Barcelone iz onog zlatnog doba s Xavijem i Iniestom, generacije koja je mozda i najkvalitetniji tim u istoriji klupskog fudbala gdje su isto tako svi igrali sve.Norsborg je napisao/la: ↑pet jul 11, 2025 5:30 pmNe shvatam ove sto pisu negativno, pogotovo ako su utakmicu gledali na tv-u. Gledao sam uzivo i vidjeo da smo odigrali fantasticno.Tek danas kad sam vidjeo na tv-u vidjeh da smo odigrali top, top, top. Ocito je da navijaci nisu prepoznali sistem kakav se igra danas. Svi smo u napadu, svi u odbrani i presing na loptu. Zar je moguce da nisu prepoznali sta igra recimo Trouppe, cas bek, cas krilo, cas stoper. Ili jos gore, Pejic. Pa najmanje je bio krilo a stizao sve zatvoriti. Glupa usporedba ali peporicujrm da u nedjelju pogledate PSG i da se zapitate sta ko igra. Svi igraju sve, nemaju klasicnog spica ali zadnji vezni dade dva gola Realu. Zasto? Zato jer je i on spica. E zbog ovoga bi nam sada Dangubic zlata vrijedio.
Tako je, paketi sa hranom i picem sto je nas klub obezbjedio za goste...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 11, 2025 6:52 pmZato cemo dobiti finu čestitku . Jel iko spomenuo lijepu gestu kada je neko iz Zelje prije utakmice dijelio kese navijacima kopra vjerovatno sa picem i hranom
Ima nas koji smo skuzili izvrsnu Adinu postavku.
Na to sve, na svojoj strani je imao njihovog najopasnijeg igraca zbog cega vjerovatno i nije isao previse prema naprijed.