Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 11, 2025 3:25 pm

Ne mogu se oteti utisku da je Šabić morao ući ranije, tamo negdje oko 60-e najdalje. U prvom bruku šuteva njihov golman odbija na nogu našim, sa Šabom bi imali i tu opciju na još većem levelu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 11, 2025 3:51 pm

Hvala Misketu i ostalim koji su zaslužni što Željo europu igra ma Grbavici, a ne na prčenom Koševu.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet jul 11, 2025 4:46 pm

dobar tri je napisao/la:
pet jul 11, 2025 2:48 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pet jul 11, 2025 9:48 am

Malo me iznenađuju komentari za holanđanina, sinoć ubjedljivo najnesigurniji i najlošiji naš igrač. U jednom trenutku mi se činilo da ne može procjeni ni let lopte, a ne da se postavi kako treba. Ali hajde možda nadođe.

koji od njih dvojice?
Giovanni.

Majkel
Kontakt:

pet jul 11, 2025 5:04 pm

Ako odigramo približno onako kako smo jučer, prolaz u drugo pretkolo nije upitan. Ponašanje kapitena je za svaku osudu, posebno u ovako bitnoj utakmici.

Norsborg
Kontakt:

pet jul 11, 2025 5:25 pm

Ne shvatam ove sto pisu negatino, pogotovo ako su utakmicu gledali na tv-u. Gledao sam uzivo i vidjeo da smo odigrali fantasticno.Tek danas kad sam vidjeo na tv-u vidjeh da smo odigrali top, top, top. Ocito je da navijaci nisu prepoznali sistem kakav se igra danas. Svi smo u napadu, svi u odbrani i presing na loptu. Zar je moguce da nisu prepoznali sta igra recimo Trouppe, cas bek, cas krilo, cas stoper. Ili jos gore, Pejic. Pa najmanje je bio krilo a stizao sve zatvoriti. Glupa usporedba ali peporicujem da u nedjelju pogledate PSG i da se zapitate sta ko igra. Svi igraju sve, nemaju klasicnog spica ali zadnji vezni dade dva gola Realu. Zasto? Zato jer je i on spica. E zbog ovoga bi nam sada Dangubic zlata vrijedio.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 11, 2025 5:27 pm

Ne znam ovo sto se tice Boljevica , ja ga nebi dao , sigurno nisu neke pare koje se ne mogu odbiti , a svaki igrač nađ je bitan jer ce liga biti nikad teza , e sad pustiti Bolju, prekriziti Radovca, prodati poslije Evrope Karamarka , to bi bilo samoubistvo ...
Srcu draga, boja PLAVA !

Norsborg
Kontakt:

pet jul 11, 2025 5:30 pm

Ne shvatam ove sto pisu negativno, pogotovo ako su utakmicu gledali na tv-u. Gledao sam uzivo i vidjeo da smo odigrali fantasticno.Tek danas kad sam vidjeo na tv-u vidjeh da smo odigrali top, top, top. Ocito je da navijaci nisu prepoznali sistem kakav se igra danas. Svi smo u napadu, svi u odbrani i presing na loptu. Zar je moguce da nisu prepoznali sta igra recimo Trouppe, cas bek, cas krilo, cas stoper. Ili jos gore, Pejic. Pa najmanje je bio krilo a stizao sve zatvoriti. Glupa usporedba ali peporicujrm da u nedjelju pogledate PSG i da se zapitate sta ko igra. Svi igraju sve, nemaju klasicnog spica ali zadnji vezni dade dva gola Realu. Zasto? Zato jer je i on spica. E zbog ovoga bi nam sada Dangubic zlata vrijedio.

avlami97
Kontakt:

pet jul 11, 2025 5:38 pm

Ako kojim slučajem ostanemo bez Boljevića, bićemo slabiji nego prošle godine. Teško je nadoknaditi dvojicu najboljih igrača iz prethodne sezone: Al Jaber i Boljević.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 11, 2025 6:13 pm

Mi smo sinoc prodali stepenice ko stolice i
Bukvalno ne vidis na sjeveru da ima stepenica . Jos malo i ulaze cemo racunati ko stajaca mjesta🤣

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 11, 2025 6:52 pm

SamoNapad je napisao/la:
Bukvalno ne vidis na sjeveru da ima stepenica . Jos malo i ulaze cemo racunati ko stajaca mjesta🤣
Zato cemo dobiti finu čestitku . Jel iko spomenuo lijepu gestu kada je neko iz Zelje prije utakmice dijelio kese navijacima kopra vjerovatno sa picem i hranom
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

pet jul 11, 2025 6:56 pm

Bit će i gore veselo, mislim da će ova A tribina naša biti kompletna.

fcz
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:43 pm

Norsborg je napisao/la:
pet jul 11, 2025 5:30 pm
Ne shvatam ove sto pisu negativno, pogotovo ako su utakmicu gledali na tv-u. Gledao sam uzivo i vidjeo da smo odigrali fantasticno.Tek danas kad sam vidjeo na tv-u vidjeh da smo odigrali top, top, top. Ocito je da navijaci nisu prepoznali sistem kakav se igra danas. Svi smo u napadu, svi u odbrani i presing na loptu. Zar je moguce da nisu prepoznali sta igra recimo Trouppe, cas bek, cas krilo, cas stoper. Ili jos gore, Pejic. Pa najmanje je bio krilo a stizao sve zatvoriti. Glupa usporedba ali peporicujrm da u nedjelju pogledate PSG i da se zapitate sta ko igra. Svi igraju sve, nemaju klasicnog spica ali zadnji vezni dade dva gola Realu. Zasto? Zato jer je i on spica. E zbog ovoga bi nam sada Dangubic zlata vrijedio.
Zasto bi bila glupa usporedba. Niko ne kaze da mozemo igrati tim intenzitetom i kvalitetom ali zasto je glupo pokusati primijeniti taj princip u svom mikrosvijetu. Imas recimo i primjer Barcelone iz onog zlatnog doba s Xavijem i Iniestom, generacije koja je mozda i najkvalitetniji tim u istoriji klupskog fudbala gdje su isto tako svi igrali sve.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 11, 2025 7:51 pm

Zanemaruje se igra Troupea, frajer je kao bek ulazio u sredinu i bio dodatni vezni igrac, nesto sto igraju Arsenal i City recimo. Zato smo imali toliko prostora, tesko je to braniti, odlicna postavka jer je Sedorf brz i onda je mogao to pokrivati.
Željezničar ante portas !

ono.na
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:01 pm

I nisam zapazio da je iko puno probijao po njegovoj strani, ni po Alicevoj takodjer. Obe strane pokrivene dobro defanzivno + Alic ofanzivno top
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:08 pm

Ja stvarno nemam zamjerki na igru, momci su odigrali ko da su tu 2 godine skupa, a ne 20 dana. Malo se Suljo trebao nalaziti u boljim situacijama i pratit one otpatke po petercu, ali da je tako bilo pukla bi im petarda u golu. Vrtim film citav dan i ne sjecam se da smo bolju utakmicu odigrali sa takticke strane. Onaj njihov trener poslije utakmice ne zna gdje je konja svezao, covjek je potpuno izbezumljen nasim pristupom i igrom, mislim da se nadao nasoj standardnoj tromosti. Sve u svemu svaka cast svima na sinocnoj igri, ponoviti pristup gore i prolazak nije upitan.
Madzid i Cveta zgadili fudbal onom beku Felipeu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:09 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jul 11, 2025 6:52 pm
SamoNapad je napisao/la:
Zato cemo dobiti finu čestitku . Jel iko spomenuo lijepu gestu kada je neko iz Zelje prije utakmice dijelio kese navijacima kopra vjerovatno sa picem i hranom
Tako je, paketi sa hranom i picem sto je nas klub obezbjedio za goste...
Njima se nece isplatiti da nama obezbjede :rofl1:

Norsborg
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:46 pm

AsharaK je napisao/la:
Zanemaruje se igra Troupea, frajer je kao bek ulazio u sredinu i bio dodatni vezni igrac, nesto sto igraju Arsenal i City recimo. Zato smo imali toliko prostora, tesko je to braniti, odlicna postavka jer je Sedorf brz i onda je mogao to pokrivati.
Ima nas koji smo skuzili izvrsnu Adinu postavku.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:51 pm

Minjore 😂😂 Mogu bar sokovi. Sad sam pregledao snimak , ova igra Bgm obecava , svi su bili dobri, najbolji Karamarko i Cvetanoski i Lagumdžija , a Bgm i ovaj Pejic dobar
Srcu draga, boja PLAVA !

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:59 pm

Jučer je bila scena kad su se naši sa sjevera i njihovi pozdravili fino, moguće je da baš nakon tog poklona jer to nisam upratio. Pozitivna scena svakako
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:37 pm

Norsborg je napisao/la:
pet jul 11, 2025 8:46 pm
AsharaK je napisao/la:
Ima nas koji smo skuzili izvrsnu Adinu postavku.
Na to sve, na svojoj strani je imao njihovog najopasnijeg igraca zbog cega vjerovatno i nije isao previse prema naprijed.

Sve u svemu, lik nije nesto posebno brz, ali se vidi da je takticki i tehnicki potkovan.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Trenutno korisnika/ca: TheBlue i 63 gosta.

Prijava