Dolazi citava skupina u smartuEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 11:43 pmKoliko znam da hoce. Imaju navijacku skupinu Tifozi Koper i prema objavama dolaze na Grbavicucikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 11:06 pmKoliko znam, neće biti gostujućih da bodre Koper. Kolić je na spisku zbog UEFE jer moramo imati četiri igrača koja su bila dio omladinskog pogona najmanje tri godine u periodu od 15 do 21 godine. To su Muftić, Fočo, Šabić i Kolić, ne kontam kako ne računaju Šošića i Jaganjca ali eto. Računa se na Simonija. To što su Kolić i Pejić u odbrani je greška, nešto što je često moguće vidjeti na sajtu UEFE.
Daj Boze da struka doceka kise jesenje....
Rjesenje bez stubova na istoku je kostao pola miliona vise nego sa stubovima, ne znam koliko smo platili krov ali sjecam se da je negdje bila info da se trebalo doplatiti pola miliona da ne budu stubovi, nije bas ko cijela tribina.dell21 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 10:51 pmTakav krov kosta kao i sama tribina ako ne i vise. Ali kako meni mreza smeta, strasno. Al ima nas svakakvih nazalost nuzna je sa ovakvim mentalitetom .zubanovic89 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 10:49 pmDa je nekako ovaj krov prepravit da ne bude stubova zlata bi vrijedilo.
Stubovi postoje i to treba posmatrati kao buduću investiciju. Krov sa stubovima je stabilniji i statičari mogu procjeniti da li bi takav krov na sebi mogao nositi ploče za proizvodnju električne energije? Od toga bi Klub mogao profitirati. Krov bez stubova u Sarajevu, kada padne veliki snijeg i nije baš najbolje rješenje. Nije nam stadion svaku utakmicu dupke pun da navijačima kvari pogled.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 10:30 amRjesenje bez stubova na istoku je kostao pola miliona vise nego sa stubovima, ne znam koliko smo platili krov ali sjecam se da je negdje bila info da se trebalo doplatiti pola miliona da ne budu stubovi, nije bas ko cijela tribina.dell21 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 10:51 pmTakav krov kosta kao i sama tribina ako ne i vise. Ali kako meni mreza smeta, strasno. Al ima nas svakakvih nazalost nuzna je sa ovakvim mentalitetom .zubanovic89 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 10:49 pmDa je nekako ovaj krov prepravit da ne bude stubova zlata bi vrijedilo.
Pretpostavio sam da je to utjecalo na igrače u zapisniku. Nisam se mogao sjetiti kako ide pravilo za mlade igrače, sad mi je jasnomilanribar je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 9:41 amMoraš imati na spisku 4 igrača ponikla (da su igrali 3 sezone od 15 do 21 godine) u klubu (Muftic, Sabic, Foco, Kolic) i 8 poniklih u državi.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 9:16 pmNi Gojaka nema recimo.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 08, 2025 9:01 pmPo ovome spisku i prijateljskim na Simonija se ne računa , sto se dovodio Garcevic? Sta je do sada ponudio Kolic???
25 igrača se može prijaviti, a mi (sa Kolićem) imamo ukupno 28 igrača.
Ako se ne varam, 24 sata prije utakmice se može uraditi jedna promjena u sastavu ako bude potrebe.
Ne mogu se sjetiti kako je išlo ono pravilo za igrače iz vlastitog omladinskog pogona, tj. da li ono i dalje postoji uopšte.
Teško je sastavit spisak i da bude popunjeno po pozicijama, neko mora da ispašta. Mislim da bi sigurno Gojak bio na spisku ali moralo se radi pravila žrtvovat nekog...
Ne treba samo cirkus pravit, ipak je bitna utakmica i treba pobjeda biti u prvom planu, ovaj lik hoda sa 10 securitya...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 1:08 pmDat ishowspeedu ulaznicu za zapad, nek ispromovise klub.
Jeste i da kreten uleti u teren i kakav belaj napravi radi klikova i da ga njegovi pratioci - djeca nalože na isto.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 1:08 pmDat ishowspeedu ulaznicu za zapad, nek ispromovise klub.
On jest budalast, ali nije toliko glupteatrale36 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:04 pmJeste i da kreten uleti u teren i kakav belaj napravi radi klikova i da ga njegovi pratioci - djeca nalože na isto.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 1:08 pmDat ishowspeedu ulaznicu za zapad, nek ispromovise klub.
Daleko mu kuća od Grbavice.
100%ublehas je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:32 pmNe mogu se oteti ustisku da malo precjenjujemo eventualnu pojavu tog lika na utakmici. Mislim, razumijem da ima 41 mil. pratioca, ali šta mislimo da će nam to konkretno donijeti ako uradi neki snimak sa tekme? Slažem se da bi bila fina promocija, ali sada praviti od toga nešto što se kao mora uraditi mi je malo pretjerano.
Što ne iskoristiti priliku? Nije da cemo mu dati neke pare, pa da razmišljamo isplati li se ili ne.Diverzant je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:33 pm100%ublehas je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:32 pmNe mogu se oteti ustisku da malo precjenjujemo eventualnu pojavu tog lika na utakmici. Mislim, razumijem da ima 41 mil. pratioca, ali šta mislimo da će nam to konkretno donijeti ako uradi neki snimak sa tekme? Slažem se da bi bila fina promocija, ali sada praviti od toga nešto što se kao mora uraditi mi je malo pretjerano.
Niko nigdje nije rekao da se mora uraditi hhahahahaahhahah.Diverzant je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:33 pm100%ublehas je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:32 pmNe mogu se oteti ustisku da malo precjenjujemo eventualnu pojavu tog lika na utakmici. Mislim, razumijem da ima 41 mil. pratioca, ali šta mislimo da će nam to konkretno donijeti ako uradi neki snimak sa tekme? Slažem se da bi bila fina promocija, ali sada praviti od toga nešto što se kao mora uraditi mi je malo pretjerano.
Dolazi za sat vremena tako da svejedno nista od toga, jer sutra nece biti ovdje vjerovatno…SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:44 pmNiko nigdje nije rekao da se mora uraditi hhahahahaahhahah.Diverzant je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:33 pm100%ublehas je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:32 pmNe mogu se oteti ustisku da malo precjenjujemo eventualnu pojavu tog lika na utakmici. Mislim, razumijem da ima 41 mil. pratioca, ali šta mislimo da će nam to konkretno donijeti ako uradi neki snimak sa tekme? Slažem se da bi bila fina promocija, ali sada praviti od toga nešto što se kao mora uraditi mi je malo pretjerano.
Nego kazem da bi dobar marketinski potez bio koji bi nam samo isao u korist, jer ne vidim neku losu stvar eventualnog dolaska.
Ne kažem da bi bilo loše da dođe, nego se stvorila atmosfera, kao da je pitanje života i smrti hoće li doći. Mislim ako dođe, super, ako ne, iskreno nije ni neki gubitak.EasyRiise je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:43 pmŠto ne iskoristiti priliku? Nije da cemo mu dati neke pare, pa da razmišljamo isplati li se ili ne.Diverzant je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:33 pm100%ublehas je napisao/la: ↑sri jul 09, 2025 2:32 pmNe mogu se oteti ustisku da malo precjenjujemo eventualnu pojavu tog lika na utakmici. Mislim, razumijem da ima 41 mil. pratioca, ali šta mislimo da će nam to konkretno donijeti ako uradi neki snimak sa tekme? Slažem se da bi bila fina promocija, ali sada praviti od toga nešto što se kao mora uraditi mi je malo pretjerano.