Nemojte Boga vam faliti Odinaku
A štoperi, šta reći
Što ih je više mi gori hahaha

🤍
🤍
🤍
Nine decko bek!! Koliko puta to treba reci?? Nije ni Odinaka!!
Mora se promijeniti od skupstine, uprave, igraca sve...ovako je samo patnja.cipiripi je napisao/la: ↑ned maj 18, 2025 9:36 pmPosjeta protiv Veleza ce sve reci, ova nasa ekipa je vise srecom nego zasluzeno u evropi.
Sljedece sezone se mora nesto iz korijena promjenit jeriga 10 ce biti z.ajebana i svaki kiks ce biti borba za opstanak.
Trenutni igracki kadar pogotovo odbrana je katastrofa i sa istom ne smijemo uci u sljedecu sezonu
Jel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!
🤍
🤍
🤍
Nije spreman za seniorski fudbal, odbija se od igrača, koja god mu je pozicija, krilo, desetka mora se vraćati u odbranu i znati postaviti. Primamo puno golova jer se Boljević, Šabić, Šošić ne vraćaju i ne pomažu bekovima pa onda oni i onako loši još veći amateri ispadaju. Dakle, igrači kao Štila su prošli i danas svi moraju trčati i vraćati se.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned maj 18, 2025 9:44 pmJel ti znaš uopšte koju poziciju igra Šaba? Pitao bih te ja da smo u Amirovo vrijeme na klupi imali ovakvog "stručnjaka" poput Denisa pa da ga stavi na lijevog beka. Pitao bih te kako bi igrao i AKO bi igrao. Sreća pa su tu bili Adžem i pokojni Oda koji su imali sluha za mlade igrače, a pogotovo našu djecu. Šaba je desetka, prava desetka, ofanzivni vezni, koji može igrati i desno krilo, a NIKAKO lijevi bek, jer dečko nema apsolutno nikakve veze s odbranom. To ti je isto kao da Štilu staviš na lijevog beka jer je eto ljevak pa haj. Šta misliš kako bi Štila na lijevom beku? Nikako jarane!