sub mar 08, 2025 1:35 pm
SamoNapad je napisao/la: ↑sub mar 08, 2025 9:58 am
Poredeci nas i Borac vidi se da imaju dosta prednosti u odnosu na nas.
Bekovi su im puno ukjuceni u igri sa puno dobrih centsrsuta pa cak i golova, ispred bekova krila Vukovic i Kulasin opasni . Odbrana ova dva stopera cvrsti i realno gledajuci cini se da su oni trenutno najkompaktnija ekipa. Jedina mana njihove igre je sredina ovaj Grahovac i ko jos igra bas su skloni gubitku lopte i pasu pogresnom tako da kontru otvaraju protovniku(to moramo iskoristiti).
Nasi bekovi i sredina ovu utakmicu mogu dobiti, zao mi je sto za ovu utakmicu nemamo kompletnu sredinu sa Radovcem i Husom. Valjalo bi nam da igramo sa 3 vezna tipa jedna 6 Huso i Radovac i Jaber ispred kao dvije 8 da pokusamo te lopte oduzimati na sredini . Plus sa tri vezna bi mogli lakse duplirati prvenstveno vukovica da ne ulazi u sredinu , dok Kulasinu lijeva sluzi samo da zakoraci. Igra Borca se zasniva na centarsutu tako da stoperi moraju biti na visini zadatka.
Na stranu sto ih guraju, Borac je odlicna ekipa. To i Europa pokazuje. Nazalost, porazno je to reci kad igramo kuci, ja bih i sa bodom bio zadovoljan. Radovac ce najvise faliti. Ocekujem da pocne Lagumdzija.
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni investitor."