Po meni loše odrađen posao Denisa, mislim da smo u ovoj utakmici imali više prostora nego što čemo imati protiv Radnika.
Po Denisu dobro odrađen zadatak jer je došao da izgubimo samo 1:0.
Ne znaju gledati utakmicu. Neka pogledaju statistiku udaraca u okvir gola. Pobjedili a nisu se ni umorili.
Ne zna raja gledati utakmicu. Neka pogledaju statistiku udaraca u okvir gola. Pobjedili a nisu se ni umorili.
Ma jest, al ne pamtim da je cesta pojava da Borac ima 40% posjeda kod kuce. Moguce da su planski tako izasli, ali to nikad nisu radili. Bar s ovim trenerom koji je teska ubleha. Vazda su igrali na posjed.
Nemam sta znati ili ne znati pogledaj statistiku utakmica BorcaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned okt 20, 2024 9:52 pmMa jest, al ne pamtim da je cesta pojava da Borac ima 40% posjeda kod kuce. Moguce da su planski tako izasli, ali to nikad nisu radili. Bar s ovim trenerom koji je teska ubleha. Vazda su igrali na posjed.
Ima li šta oko suteva na gol? U drugom poluvremnu čini mi se jedan pokušaj.SamoNapad je napisao/la: ↑ned okt 20, 2024 10:00 pmNemam sta znati ili ne znati pogledaj statistiku utakmica BorcaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned okt 20, 2024 9:52 pmMa jest, al ne pamtim da je cesta pojava da Borac ima 40% posjeda kod kuce. Moguce da su planski tako izasli, ali to nikad nisu radili. Bar s ovim trenerom koji je teska ubleha. Vazda su igrali na posjed.
Borca Velez 61 39
Borac Sarajevo 65 35
Zrinjski Borac 45 55
Borac radnik 65 35
Posusje Borac 34 66
Samo igman ima 51 i to zato sto je su ih nalupali 4 0.
Nije ovo vrhunska utakmica ali je nesto sto je je vjerovatno najbolje sto se moze odograti u ovim okolnostima. Pitari su ih dobili a daleko vise su im dopustili sansi i igre nego mi.
Teško je ovo objasniti nekome ko nije ovo doživio.igla je napisao/la: ↑ned okt 20, 2024 10:02 pmJe li iko od vas igrao neki sport, a da ima sudije protiv sebe?
Jeste li vi svjesni kako je kad igraš, nebitno je je li napad ili odbrana, i znaš da će svaki duel svirati faul kontra tebe. Normalno je u grču da igraš.
Mi smo ovdje mogli gol dati da odigramo akciju gdje bi svaki igrač FK Jad iz Banjaluke bio metar udaljen od našeg. Tu ne bi svirao faul, ne bi imao na šta poništiti.