Treba bit realan, da smo mi doveli ove igrace Bekric bi bio Monci, hvalio bi se...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:23 pmAha golema imena vol.458 nikad da se uozbilje picke menstrualne... Pisaj ih raspale!
Ma sve to stoji, al dzaba kad ne može... Nije sila Bogu mila, tako kažu, a oni em u silu em u papanluk i krkanluk. Ogledalo tog kluba su onaj mali sto psuje majku i ne da loptu i onaj bogalj sto nabi loptu u teren i seta ponosno. Prcim im sve zene redom.LARSSON je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:33 pmTreba bit realan, da smo mi doveli ove igrace Bekric bi bio Monci, hvalio bi se...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:23 pmAha golema imena vol.458 nikad da se uozbilje picke menstrualne... Pisaj ih raspale!
Fascinantno je koliko bolujete od tog da mi nesto "moramo" kao oni da bi mi njima parirali...ANamelessGhoul je napisao/la:Uh **** te gledaj kitara koga dovedoše. Po meni će bit prvi favoriti da uzmu sljedeće sezone. Golema imena za našu ligu. Da se hoćemo i mi konačno stabilizirati pa da im možemo finansijski kolko tolko parirat
Po cemu su to Beganović , Zeljkovic i Duraković strasna imena??storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:43 pmDa se ne lazemo, strasna imena...
A opet ce biti iza nas.
Jedino strašno u svemu je kad vidim Durakovica u njihovom dresufanaticZeljin je napisao/la:Po cemu su to Beganović , Zeljkovic i Duraković strasna imena??storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:43 pmDa se ne lazemo, strasna imena...
A opet ce biti iza nas.
Pa normalno da bi bio, i normalno da ćeš se hvaliti. Kako da ne budeš ponosan kad bi doveo takve igrače u Želju koji je u ovakvoj situaciji? A s druge strane imaš pitare koji daju deset puta više od tebe, nude kule i gradove. I onda taj igrač pored njih koji bacaju pare i šakom i kapom izabere Želju, golemo je to. Al evo, vidimo da nema više ljubavi, Željino dijete ode kod njih zbog para, samo pare danas igraju jarane. Kod nas bi prva opcija bio, a kod njih u konkurenciji sa još dvojicom, od kojih je jedan Radović, koji je prije par mjeseci došao kao ogromno pojačanje.LARSSON je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:33 pmTreba bit realan, da smo mi doveli ove igrace Bekric bi bio Monci, hvalio bi se...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:23 pmAha golema imena vol.458 nikad da se uozbilje picke menstrualne... Pisaj ih raspale!
Santosu se na pocetku nije mogao dati dugogodisnji ugovor zbog naknade za treniranje koja je velika u njegovom slucaju, a dosao je kao rezerva ekipe koja je ispala iz lige. Niko tad nije vjerovao da ce ovako briljirati, gdje tek da placamo naknadu.Leon_Professional je napisao/la:Tako nešto, a i ne ostavljati igrače da igraju ako nisu produžili ugovor.blueboy je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 8:50 amMožemo biti samo pametniji u smislu da ne najavljujemo neka produženja ugovora dok se sve ne završi. A dugoročnije ugovore od jedne godine sa ovakvim igračima trenutno ne možemo potpisivati jer im treba dati veću lovu. Ovako kompenzujemo, manje love, kraći ugovori, ali i igrač ode džaba nakon jedne dobre sezone.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 8:41 amI je li mu on na kraju menadžer ili nije?
Teško će poslije onog jučer potpisati, ali dobro je znati kako je bilo.
Ni prvi ni zadnji slučaj da igrači i agenti izrade. Samo treba biti pametniji poslije ovog.
Kakav god da je kvalitet, klub treba biti iznad. Pa nek presjede na tribinama kad su bezobrazni tako.
OOOOO JOSEPH AMOAHfanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 6:18 pmJa bi zakonom zabranio da se i jednom igracu pjevaju pjesme, dize u nebesa taman mi sin bio rodjeni, svi su oni kvarljiva roba, Duraković prosao kod nas kadete i juniore al jbg ovi nude kule, Vukotić uvijek nas hvalio, al jbg opet pare , Santosa i Hodzica promovises al jbg opet pare . Znaci igracima pojedinacno pjevati, nikad vise majke mi...
Pa naravno da su pare druze. Danasnji fudbaleri nisu nikakve moralne gromade, nit imaju osjecaj pripadnosti nit cinjenica da su igrali u Zelji znaciti nesto poslije karijere. Prije nije bilo tako. Malo je istinske ljubavi ostalo. Znas kad ces opet vidjeti igrace poput Tottija, Gutija, LeTissiera i slicnih vani, a ne ovdje gdje pola foruma zaraduje vise od Santosa.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 6:18 pmJa bi zakonom zabranio da se i jednom igracu pjevaju pjesme, dize u nebesa taman mi sin bio rodjeni, svi su oni kvarljiva roba, Duraković prosao kod nas kadete i juniore al jbg ovi nude kule, Vukotić uvijek nas hvalio, al jbg opet pare , Santosa i Hodzica promovises al jbg opet pare . Znaci igracima pojedinacno pjevati, nikad vise majke mi...