Jao druže ne spominji ih živ bio i sad me jeza prođe od keramičara resića. Kako onaj lik živi od fudbala nikad mi neće biti jasno, jos se mi fol ganjali sa onima sim bau da ga puste kod nas...Zdule je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 12:44 amPoređenja radi, prošle godine u februaru mjesecu smo doveli Armina Ćerimagića koji i dalje ne nastupa nigdje ako se uopće i bavi fudbalom. Još dva fudbalera koju su nas pojačala su Ševkija Resić koji nastupa za Zvijezdu 09 i Armin Hodžić koji je jedan od najvećih iznenađenja zadnjih prelaznik rokova našega tima. U februaru mjesecu ove godine smo doveli fudbalere koje imaju nastupe za nacionali tim voljene nam domovine. Armin Hodžić sa 14. nastupa uz 3. postignuta pogotka od čega 2. Lihtejštajnu a 1. Finskoj, te Sulejmana Krpića koji je debitovao za reprezentaciju Bosne u prijateljskoj utakmici protiv USA. Veliki je posao urađen u odnosu na prošlu godinu i nadam se kao i mnogi od Vas da će nam akoBogda iduća biti još bolja, uspješnija od ove. Glavni naš zadatak je da ispoštujemo ljude u Klubu, igrače da punimo tribine naše Grbavice i da nosimo Plave do pobjeda i boljih vremena. Pozovimo one koji nisu produžili člansku, one koji nisu kupili sezonsku da kupe polusezonsku, da kupe nešto iz fanshopa da svi zajedno kako jedino i možemo izguramo tamo gdje želimo i trebamo biti.
ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR !
Steta za OrdagicaDzezvar je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 7:40 amAra je tu.
Krpic je tu...
Ne trebamo nesto previse letiti ni okivati nekoga u zvijezde,kao sto imammo obicaj.Na kraju utakmice koje su pred nama ce nam pokazati gdje smo i sta smo.
Mislim da ce biti problema zbog neuigranosti.Ne znamm koliko se moglo raditi na tome na ovakvim vremenskim prilikama u Konjicu.
Mali broj pripremnih utakmica gdje se i uigrava ekipa takodje nam moze biti problem.
Volio bih da ne budem u pravu.
Teško burazeru, treba se animirati dosta ljudi (sada smo na 3k) a samo je 7 dana do Leotara.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub feb 11, 2023 1:31 amGolemo je kad ti ovakav igrac dodje dzaba da igra. Da se ne vrati i ne dao Bog povrijedi opet je pregolemo. To je Zeljo.
Ja ocekujem 5 hiljada clanova do Leotara i 8-9 hiljada na tribinama u subotu. Ide akcija za clanske i pozivi za Leotar.
Treba napisati da poslije ovakvog prelaznog roka i nekih para koje smo "skrpili" sa svih strana evropa treba biti cilj. Tu je kup, tu je prvenstvo, pa neka igre pocnu.
Jedva cekam da se zakotrlja.
UČLANI SE !
Ako ide nek kaže Santosu da ostane
On ih čeka u Alti i konta, što ovo nikog nema....