Da je neko na ljeto to rekao, nazvao bi ga ludim, a kamoli prošle godine u ova doba.
Bravo Samire, pardon Fićo

Da je neko na ljeto to rekao, nazvao bi ga ludim, a kamoli prošle godine u ova doba.
Kada sam ti odgovarao licno od Santosa sam dobio informaciju da ne ide nigsje i da ZELI da produzi i ostane. Ako ga moze menadzer ubijediti da ne potpise onda ok, ali sa Santosove strane postoji Zelja i planira da potpise.
Nije prošao probu ipak, ostao je u Konjicu
Eno ga jos visi na ogradi
Pa Santos je i odbio...
Uz duzno postovanje svima, ali kako ti tako i mnogi ste veliki broj puta iznijeli laznu informaciju ovdje na forum tako da cemo ipak sacekati konacni ishod pregovora.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 5:06 pmPa Santos je i odbio...
Stvarno bih volio znati kako ti znas sve i kako tako na svako pitanje ili diskusiju imas odgovor za koji si 100% siguran da je tacan.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 5:06 pmPa Santos je i odbio...
Postovanje takodjer, ali mislim da ja nisam iznosio lazne informacije, a pogotovo "veliki broj puta" kao sto impliciras. A sacekacemo svakako, svako normalan bi volio da se dogovore.rodrigo87 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 5:13 pmUz duzno postovanje svima, ali kako ti tako i mnogi ste veliki broj puta iznijeli laznu informaciju ovdje na forum tako da cemo ipak sacekati konacni ishod pregovora.
Samim tim je apsolutno nepotrebno da nagadjamo 8 dana prije utakmice sta ce se desavati.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 5:27 pmPostovanje takodjer, ali mislim da ja nisam iznosio lazne informacije, a pogotovo "veliki broj puta" kao sto impliciras. A sacekacemo svakako, svako normalan bi volio da se dogovore.
Samo pisemo ono sto znamo, to i jeste jedna od poenti foruma. Ti si napisao sto ti znas, ja sam sto ja.