Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 09, 2023 4:03 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
čet feb 09, 2023 3:41 pm
Jel ono i Hodzic Ara u Konjicu ?
Jeste

svraka
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:26 pm

Mi bezopasni, oni se branili.

Ara nam treba i bice pojacanje, makar pisao po pet statusa dnevno :D
Forza 1921!

Oda majstore!

505 VITEŠKA
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:27 pm

Amoahu i Drlji se trebaju promijenit strane zalizani amateru

Bgm momci ovo sto sam gledao ove dvije tekme lose je ovo

Nikakav zakljucak donosit nevu,cekam zvanicne

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:28 pm

Nesto smo kao i pokusavali igrati, ali ni jedan dobar pas, dobro utrcavanje.
Jalovo haos.

Eto kao nismo gol primili na pripremama. Tvrdi smo nazad, naprijed sta Santos uradi. :D

Maestro_1921
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:31 pm

Diverzant je napisao/la:
čet feb 09, 2023 3:34 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
čet feb 09, 2023 3:25 pm
Kako frajeru ne pada na pamet da zamijeni strane Drlji i Amoahu. Ako on ne konta kako mu niko ne skrene pažnju na to, bilo ko u stručnom štabu, Bože sačuvaj.
Kojem stručnom štabu? Sindikalac i "legenda" nam stručni štab
Teška srca, jedva sam napisao stručni štab. Ko će od njih realno bilo šta produktivno predložiti. 😂
Trebao se neko od navijača okolo derati cijelo poluvrijeme, da im bude dosadan, možda bi im zamjenio strane čisto da ga ušutka i da mu udovolji. 😂😂

blueboy
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:32 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet feb 09, 2023 4:28 pm
Nesto smo kao i pokusavali igrati, ali ni jedan dobar pas, dobro utrcavanje.
Jalovo haos.

Eto kao nismo gol primili na pripremama. Tvrdi smo nazad, naprijed sta Santos uradi. :D
Oni lagani, a lopta im teška :kafa:

Valter
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:34 pm

Što neko ovdje napisa, treba igrati pripremne utakmice sa sebi ravnima. Al mora se priznati da smo bili bolji.
U četiri utakmice nismo primili gola, a pitari u jednoj četiri komada.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Diverzant
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:39 pm

Valter je napisao/la:
Što neko ovdje napisa, treba igrati pripremne utakmice sa sebi ravnima. Al mora se priznati da smo bili bolji.
Daj brate nemoj zajebavati, oni igrali protiv kluba koji je prije mjesec uvalio igraca u čelzi za 100M, a mi protiv bratstva, sutjeske i širokog
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

CrazySouth1987
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:43 pm

Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći al Hodžić najgori igrač pripremnih utakmica?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Zdule
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:45 pm

CrazySouth1987 je napisao/la:
čet feb 09, 2023 4:43 pm
Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći al Hodžić najgori igrač pripremnih utakmica?
Jašarević, Hajdarević, Amoah, Drina?

Veteran1965
Kontakt:

čet feb 09, 2023 4:54 pm

Ne pretjerujmo. Plastična trava. Trojica novih igrača u prvih 11, Suljo iz australijskog ljeta "upo" na -10. Drljo rezerva rezervi u Zrinjskom, Irfan, nekada bio odličan bek, sada vidjećemo...
Ako bi analizirao sve pripremene utakmice, istako bih dvije stvari, a to sam već ranije spominjao, prvo na prekide nazad djelujemo panično (iako nismo primili gola) i drugo, nismo niti jednom ozbiljan pritisak i presing napravili (Sutjesku ne računam)
Brzo će prva utakmica, pa ćemo vidjeti. I Ara ako potpiše, neuigranost će biti naš najveći izazov. I fakat mi nije jasno da Edis bar u nekoliko napada nije bočnim igračima zarotirao strane, fakat ne kontam...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:02 pm

Nema jaceg naroda, kad uzmemo 9:0 prelagan protivnik, kad je 0:0 nista ne valja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:02 pm

Ma **** prijateljske...samo opusteno.
Igramo na umjetnoj travi, sanse za povredu 100% vece.
Bolje ovako lezerno i bez povreda.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:04 pm

Diverzant je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Daj brate nemoj zajebavati, oni igrali protiv kluba koji je prije mjesec uvalio igraca u čelzi za 100M, a mi protiv bratstva, sutjeske i širokog
Cinizam, lijepi moj, cinizam jer neki smatraju da su nam ovakve pripremne utakmice mjera
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Diverzant
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:08 pm

Valter je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Cinizam, lijepi moj, cinizam jer neki smatraju da su nam ovakve pripremne utakmice mjera
Pošteno, prelijepi, pošteno
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sky1
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:27 pm

Nama će praviti problem ovo što su pripreme odrađene na umjetnoj podlozi, jer veći je otpor trčanja na travnatoj podlozi. Moram dodati opet da sa Edisom nema hajra, volio bih da pogriješim ali vidjet ćemo, samo se plašim da ne bude kasno.

blueboy
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:34 pm

Valter je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Haj nam završi barem Maribor, ali moraju u Konjic doći, o svom trošku. Pa da vidimo gdje smo, može?

Sky1
Kontakt:

čet feb 09, 2023 5:37 pm

Valter
Kontakt:

čet feb 09, 2023 6:14 pm

blueboy je napisao/la:
čet feb 09, 2023 5:34 pm
Valter je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:

Haj nam završi barem Maribor, ali moraju u Konjic doći, o svom trošku. Pa da vidimo gdje smo, može?
Naravno da može.
U odgovorima na pitanja članova kluba predsjednik Kovačević bezbroj puta je naglasaio da se radi o Udruženju građana. Šta to znači, to znači da je Željo naš i svaku marku koju mi navijači damo kliubu ustvari dajemo u svoju kuću. Zato mi pojam "sponzori kluba" nije jasan. Ja ako platu donesem u svoju kuću, nisam valjda zbog toga neki sponzor svojoj porodici. Meni je Željo moja druga porodica i zato ja ne mogu biti sponzor, nego samo mogu biti neko ko na svaki način želi doprinijeti svojoj porodici (klubu).

Što ovo pišem. Zato što kada neko u porodici prokocka neke novce na gluposti, on time donosi štetu svim članovima porodice. Dakle mi svi, kao članovi jedne porodice godinama izbijamo pare iz svoje kuće zbog glupih kazni (a radi se o desetinama hiljada maraka) kojima bi drugi članovi te iste porodice mogli platiti dio zimskih priprema (recimo u Antaliji). Dakle naravno da može i zato treba napraviti konsenzus svih u našoj porodici da vidimo šta nam je pametnije, a nemamo dovoljno novaca za razbacivanje.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet feb 09, 2023 6:27 pm

Valter je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Ja sam taj pojedinac koji i dalje misli da od pripremnih utakmica sa Sirokim, Posusjem,
Velezom...imamo vise koristi nego da se uigravamo protiv za nas prejakih ekipa kao sto
su npr. Dinamo ili Zornya. Naravno, ne mislim da smo u rangu Sutjeske, ali, eto, mozda
smo i od te utakmice imali barem neke male koristi, mozda smo imali neku novu ideju,
neki pas, dodavanje, neku rotaciju, barem nesto...Za Sutjesku je to bilo cisto gubljenje
vremena, zbog prevelike razlike u kvaliteti oni se nisu sastali s loptom, kao da nisu ni igrali,
nikakve koristi za njih od te utakmice, osim da se pohvale komsijama kada se vrate u Focu
da su igrali protiv Zelje. To je citava poenta.

Sto se tice lokacije za zimske pripreme u januaru i februaru, svidjalo se to nekome ili ne,
imamo sedam miliona razloga da vjerujemo da nam je bolja plastika u Konjicu, nego trava
u Antaliji, a to je jako puno tesko oborivih argumenata. A, kada si u Konjicu, nije bas lako
nahvatati adekvatne protivnike, Siroki i Posusje su mjera, ali, eto i ta utakmica je morala
biti otkazana, pa je bilo daj sta das. Niko nije sretan zbog ove surove realnosti, ali je vrijeme
da napokon postanemo svjesni nekih stvari. I ja sam jedan od onih djuturuma koji se vrlo
dobro sjeca zlatnih vremena kada se pod pojmom " Bauk kruzi Evropom " mislilo na Zelju,
nazalost za sada su to samo sjecanja, daj Boze da to barem jos jednom postane realnost
dok sam ziv. Sve u svemu, budimo realni, a ne cinicni, kako nam je - tako nam je, svi
se iskreno nadamo da ce biti bolje, a i sanjamo da cemo ipak jednog dana u nekom finalu
pobijediti Reala. Dok ne dosanjamo te snove, ostaje nam 0:0 protiv Bratsva, na plastici...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Trenutno korisnika/ca: pestabudimpesta i 51 gost.

Prijava