NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:29 pm
Bas cudno da je polovnjak Jasarevic tanak bio danas.Sokiran sam!!
Nikad nauciti!! Nije to samo ni do kluba, mnogo je i do navijaca kojima je bitno "ime" i nista vise.Kakav je on kao osoba karakterno i uklapa li se sa onim sto imamo, da li je profesionalac, zeli li se maximalno posvetiti i vratiti svoju karijeru na pravi kolosjek-apsolutno nebitno!!! Daaaajjj ga, bio nekad praaaavo dobar, znas ti sta je on za ovog naseg itd itd.
Citam kako se danima pljuje Haracic.Decko prvu sezonu igra u nasem klubu, PRVU SEZONU i to dosao iz nizeg ranga. Nije je jos ni zavrsio, ali je pljuvacina redovna, a sasvim korektno odigrao u ono prilika sto je dobio.Cak pokazao i da zna zabiti.
Nek je neko zakljucio da je rijec o polovnjaku nakon prve prijateljske utakmice na plasticnoj podlozi. U uslovima u kojima klub egzistira dolazak Jasarevica je poduhvat. Pa on je privatno profesionalac i posvecen igrac, to ga je uvijek krasilo. Ako vec o tome govorimo. Ali ni to nije mjerilo jer ne tako davno ovaj klub je licio na Sarajevo po platama i dovodjenju igraca od 5,6,7, 10 hiljada koji su se "karakterno" uklapali i kurcinu nam nudili na terenu, a poslije "kupali" raskidima.
Haracic, spic za federalke ili backup za Zelju koji se bori za 8 mjesto. Igrao je 10 godina federalku, treba se tu i vratiti. Beganovic takodjer. Obojica su pokazali sasvim dovoljno u prvom dijelu. Od mene ima podrsku apsolutno svaki igrac i nikad ne vrijedjam nase igrace, ali za ovu dvojicu sve je receno sto se tice terena. Ostalo kapa dole, sigurno Zeljovci i uvijek moja podrska za njih. Simpaticni su kad nemamo nikog i nista. Sa Krpicem i Magijom s Chwile, u treci plan obojica.
Puna podrska strucnom stabu, igracima i upravi. U sezonu novu skupa cemo jaci !
Uclani se. Leotar nas ceka.