Ne stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 3:20 pmBitno je da se vidi kolko ko može. Drljo lijevo teško, Hajdar protiv jačih ekipa ne može igrat, eventualno kad se branimo, Jašarević po meni napredak na lijevom beku, Santos fali i to se osjeti sad na jačoj utakmici.
Sta hoces da kazes? Da je Malic trebao igrati ispred njega?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:29 pmBas cudno da je polovnjak Jasarevic tanak bio danas.Sokiran sam!!
Nikad nauciti!! Nije to samo ni do kluba, mnogo je i do navijaca kojima je bitno "ime" i nista vise.Kakav je on kao osoba karakterno i uklapa li se sa onim sto imamo, da li je profesionalac, zeli li se maximalno posvetiti i vratiti svoju karijeru na pravi kolosjek-apsolutno nebitno!!! Daaaajjj ga, bio nekad praaaavo dobar, znas ti sta je on za ovog naseg itd itd.
Citam kako se danima pljuje Haracic.Decko prvu sezonu igra u nasem klubu, PRVU SEZONU i to dosao iz nizeg ranga. Nije je jos ni zavrsio, ali je pljuvacina redovna, a sasvim korektno odigrao u ono prilika sto je dobio.Cak pokazao i da zna zabiti.
Hocu da kazem da je polovnjak nepotreban.Nikakav upgrade.A ruku dajem da ima vecu platu od one koju je Malic imao samo zato sto je "ime".rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:30 pmSta hoces da kazes? Da je Malic trebao igrati ispred njega?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:29 pmBas cudno da je polovnjak Jasarevic tanak bio danas.Sokiran sam!!
Nikad nauciti!! Nije to samo ni do kluba, mnogo je i do navijaca kojima je bitno "ime" i nista vise.Kakav je on kao osoba karakterno i uklapa li se sa onim sto imamo, da li je profesionalac, zeli li se maximalno posvetiti i vratiti svoju karijeru na pravi kolosjek-apsolutno nebitno!!! Daaaajjj ga, bio nekad praaaavo dobar, znas ti sta je on za ovog naseg itd itd.
Citam kako se danima pljuje Haracic.Decko prvu sezonu igra u nasem klubu, PRVU SEZONU i to dosao iz nizeg ranga. Nije je jos ni zavrsio, ali je pljuvacina redovna, a sasvim korektno odigrao u ono prilika sto je dobio.Cak pokazao i da zna zabiti.
Hoces da kazes nakon sto si gledao 90 minuta neke prijateljske da si procijenio da je neko polovnjak? Evo danas meni Hodzic mozda i najlosiji bio mozda je i on taraba, sta znamNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:33 pmHocu da kazem da je polovnjak nepotreban.Nikakav upgrade.A ruku dajem da ima vecu platu od one koju je Malic imao.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:30 pmSta hoces da kazes? Da je Malic trebao igrati ispred njega?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:29 pmBas cudno da je polovnjak Jasarevic tanak bio danas.Sokiran sam!!
Ne, nije polovnjak samo ima 28 godina i dosao je iz 3.svedske lige.Inace je igracina.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:34 pmHoces da kazes nakon sto si gledao 90 minuta neke prijateljske da si procijenio da je neko polovnjak? Evo danas meni Hodzic mozda i najlosiji bio mozda je i on taraba, sta znamNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:33 pmHocu da kazem da je polovnjak nepotreban.Nikakav upgrade.A ruku dajem da ima vecu platu od one koju je Malic imao.![]()
Sta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:02 pmNe stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 3:20 pmBitno je da se vidi kolko ko može. Drljo lijevo teško, Hajdar protiv jačih ekipa ne može igrat, eventualno kad se branimo, Jašarević po meni napredak na lijevom beku, Santos fali i to se osjeti sad na jačoj utakmici.
a dosadasnji bek(ovi)?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:39 pmNe, nije polovnjak samo je dosao iz 3.svedske lige.Inace je igracina.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:34 pmHoces da kazes nakon sto si gledao 90 minuta neke prijateljske da si procijenio da je neko polovnjak? Evo danas meni Hodzic mozda i najlosiji bio mozda je i on taraba, sta znamNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:33 pm
Hocu da kazem da je polovnjak nepotreban.Nikakav upgrade.A ruku dajem da ima vecu platu od one koju je Malic imao.![]()
Pa i Jašarević igra prvu sezonu u našem klubu i uslovno rečeno je došao iz nižeg ranga (koji već rang švedskog fudbala).NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:29 pmBas cudno da je polovnjak Jasarevic tanak bio danas.Sokiran sam!!
Nije Duja slobodan, vratio se u Krupu i potpisao gore, ali ako bude Ordagić mogao doći eto rješenja...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:42 pmSta je bolan pojeo. Lik najveci krivac sto je 2-2 bilo. Kad se sjetim one prilike, kad je sutirao mjesto da Gasalu doda i povedemo i slomimo utakmicu, mi primimo DVA gola s igracem vise. Sta je on pojeo. Danas pola sata nije sposoban nista uraditi. Jasarevic pet puta siri ruke, da neko pridje on se krije. A kad se ne krije da je Stilicu i to obavezno kad su dvojica na njemu. 25.godina strpao u guzicu nije u stanju jedan pas dodati kako treba. Odvuci igraca misaona imenica. Sut u rangu pijetlica. Svaku jebenu utakmicu je igrac manje. Fol neka trka, i tu ga redovno otresu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 4:02 pmNe stoji ti to vala za Hajdara, on itekako može igrat protiv jačih ekipa. Pogledaj bitnije utakmice koje smo igrali, konama je pojeo vezni red, Zrinjski itd, preore teren.. On zna zakazati, ali najčešće protiv nominalno slabijih protivnika, protiv jačih ekipa skoro uvijek odigra odlično, izdominira.milanribar je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 3:20 pmBitno je da se vidi kolko ko može. Drljo lijevo teško, Hajdar protiv jačih ekipa ne može igrat, eventualno kad se branimo, Jašarević po meni napredak na lijevom beku, Santos fali i to se osjeti sad na jačoj utakmici.
Eno Dujakovic je slobodan iz Goska, nek uzmu njega ima i trku i zna podvaliti loptu. Ne moze gori i skuplji biti od ovog.
Ma zabraniti sve, samo ostaviti broj računa na koji se može uplaćivati 0/24