ned okt 09, 2022 8:57 pm
Kao i mnogi ovdje, plava braca, ja jos sebi ne mogu doci! Nismo zasluzili poraz, al to je lopta! U Mostaru su nas trebali napuniti u prvom, a mi dobijemo! Za Peljtu sam vas upozorio, i sto rece vereran, perfidno je sudio, sve i da nije bio penal i zuti/crveni za Jakovljevica, navodio je vodu na mlin gostiju. Iako, mnogi ce reci da nije direktno uticao na rezultat. Djelimicno se slazem. Primamo gol iz nase greske, ali iz akcije gdje ne svira penal za nas. Tek u 42. minuti karton za njih, a zasluzili su ga mnogo ranije. Izgledna prilika za Zelju, Jakovljevic ruka, nema zutog?! Da je Stila pogodio, realno bi zavrsilo sa remijem, ali nije. Istok je zanijemio. Niko nije mogao da vjeruje. Kako smo drugo sabili svinje u 16, ponosan sam i treba to itekako dici samopouzdanje ekipi pred naredne meceve. Jedini smo to uspjeli u ligi. Steta, ali idemo dalje. Sudije poput Kazlagica, Gigovica, Bandica i sl. kojima najmanje vjerujemo, sudile bi ono u nasu korist, ali zalizanko jok! Na nama ostri q.! Ùzeo nam titulu na Kosevu, kad nam je bod trebao, s Velezom nas osakatio, ovo sad, pa dokle vise! Da je prava ekipa u Klubu, oglasili bi se vec poslije Leotara nema veze sto smo dobili, pa kao treba da sutimo! Banovici, isto tako! Nemamo nikog da nas zastiti, ne treba pomoc, samo korektno sudjenje. S Bojcem na onoj kaljuzi, svira ti penal, iako BL ima najjacu pomoc od saveza i neljudi u crnom! Kasnije se vadio, al ga je svirno, ovaj ni mukajet! Idemo dalje, aplauz sve govori! Prvaka nadigrati, hrabro odigrati, nije problem ni biti porazen. Bit ce tesko bez Hodze u Uskom, a Gala se moze nadomjestiti, tu se ne sekiram, svakako su nam bekovi tanki.