Baš to. Odjednom je bilo 4 na 2.
Izgurati do zime što bolje pa dovesti te igrače.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub okt 08, 2022 5:56 pmBekovi,napadac i veznjak nam fale,to je ono sto smo svi pisali da nam treba za klanje sa jacima.
Izaci u presing vise
Ma nijedno nije penal, Barisica u kuk lopta pogodila. Ruka je bila u nasem 16 kad je Galica pogodila, prije njihovog gola.jovanmaksimovic je napisao/la:prvi penal je za mene bio, drugi nije. e sad je nas problem sto nismo pazili sta se desava na terenu poslije protesta i ekipa kao zrinjski to zna da kazni. ybg... ali moram reci da ovde smo apsolutno ravnopravan protivnik, i mislim da cemo dati barem jedan gol, nadam se dva. hoce li biti dovoljno to za bod(ove) zavisi i od zrinjskog. sretno u drugom poluvremenu.
Ti brate sve u kontru. Može se diskutovati je li penal ili nije po novim pravilima, ali nema rasprave da je bilo igranja rukom u oba slučaja, ali je u oba slučaja lopta pogodila igrača prvo u tijelo pa se odbila u ruku.amar92 je napisao/la: ↑sub okt 08, 2022 6:05 pmMa nijedno nije penal, Barisica u kuk lopta pogodila. Ruka je bila u nasem 16 kad je Galica pogodila, prije njihovog gola.jovanmaksimovic je napisao/la:prvi penal je za mene bio, drugi nije. e sad je nas problem sto nismo pazili sta se desava na terenu poslije protesta i ekipa kao zrinjski to zna da kazni. ybg... ali moram reci da ovde smo apsolutno ravnopravan protivnik, i mislim da cemo dati barem jedan gol, nadam se dva. hoce li biti dovoljno to za bod(ove) zavisi i od zrinjskog. sretno u drugom poluvremenu.
Ja sam zadovoljan, ravnopravni smo na terenu sa dosta jacom ekipom. Ljudi kazne gresku, mi ne kaznimo jer nemas taj kvalitet. Kad bi kako bod izvukli bilo bi zasluzeno i sasvim dovoljno.
Na tvu izgleda kao da ga je pogodila u kuk, nakon toga se ne vidi kontakt sa rukom. Kod druge situacije se iz onog ugla ne vidi nista.blueboy je napisao/la:Ti brate sve u kontru. Može se diskutovati je li penal ili nije po novim pravilima, ali nema rasprave da je bilo igranja rukom u oba slučaja, ali je u oba slučaja lopta pogodila igrača prvo u tijelo pa se odbila u ruku.amar92 je napisao/la: ↑sub okt 08, 2022 6:05 pmMa nijedno nije penal, Barisica u kuk lopta pogodila. Ruka je bila u nasem 16 kad je Galica pogodila, prije njihovog gola.jovanmaksimovic je napisao/la:prvi penal je za mene bio, drugi nije. e sad je nas problem sto nismo pazili sta se desava na terenu poslije protesta i ekipa kao zrinjski to zna da kazni. ybg... ali moram reci da ovde smo apsolutno ravnopravan protivnik, i mislim da cemo dati barem jedan gol, nadam se dva. hoce li biti dovoljno to za bod(ove) zavisi i od zrinjskog. sretno u drugom poluvremenu.
Ja sam zadovoljan, ravnopravni smo na terenu sa dosta jacom ekipom. Ljudi kazne gresku, mi ne kaznimo jer nemas taj kvalitet. Kad bi kako bod izvukli bilo bi zasluzeno i sasvim dovoljno.
Jesmo vjerovatno, ali je bolji napadač Hodžić koji je zadnji vezni od Haračića koji je napadač. E, to je tuga.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub okt 08, 2022 6:13 pmEh tek sad smo izgubili sredinu terena sa ovim prebacivanjem Hodzica u napad.