Rok za isplatu je 10.10.Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj sedmog septembra obavezala je FK Željezničar da izmiri obaveze prema svom bivšem igraču Vedranu Vrhovcu.
Radi se o 24.270 KM, a riječ je o dugovanjima nastalim neizvršavanjem obaveza preuzetih na osnovu "sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza zaključenim 14. januara 2022. godine u Sarajevu".
Željezničar je dužan da isplati igraču i troškove postupka u iznosu od 600 KM.
Sto se reprezentacije tice, dobro je on bio poceo sve dok nije usao u talove sa manedzirama.blueboy je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 11:16 amJa sam čak siguran da kod nas ne bi napravio nikakav uspjeh i da bi bio prosjek. A nije on ni tamo dovodio baš igrača koji mu se svidi, nego kojeg može uklopiti u budžet kluba, ne vidim da je dovodio igrače od 10 i više miliona eura, nego mlade jeftine igrače koje će razvijati. Nemaju ni klubovi u francuskoj drugoj ligi baš miliona za bacanje.milanribar je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 10:20 amNije da imamo puno BH trenera boljih pa da se tako može reći. Da je vodio PSG il Marsej ne bi bio u priči sa nama nikad.blueboy je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 9:48 am
Ma kuburi on cijelu karijeru, pitanje je koliko puta je bio plasiran bolje od 7.-8. mjesta, nije sad da je vodio PSG i Marseille pa se boji da će kod nas biti 5.-6. Dva puta je čini mi se uveo klub iz druge u prvu ligu Francuske i to je to, ostalo manje/više prosjek. Solidan trener za drugu ligu Francuske.
Druga stvar je što on ovdje ne bi mogao ni radit ako mu budžet ne bi bio makar dva puta veći od konkurencije. Navikao vani da može dovest igrača koji mu se svidi, da nema pritiska nakon prvog poraza, iako je stalno u medijima jako slabo prati i poznaje našu ligu i igrače. Nemam uopšte neka očekivanja da bi on napravio sa nama ko trener ozbiljan uspjeh. Dok npr kad dovedeš trenera iz Hrvatske kao što je Jakirović, koji je radio tamo uspješno dovodio igrače iz naše lige, igrao tamo, poznaje tržište igrača, zna izmislit igrača iz slabijih klubova za koje niko ne zna, ta opcija mi je puno bolja i jeftinija od Meše, koji bi realno bio samo ime i legenda na klupi koja ne garantuje uspjeh.
Vodeći reprezentaciju pokazao je da je prosjek, doduše i ekipa je bila prosječna pa se neki spektakl nije mogao ni očekivati, baš su legli jedno drugom.
Nikakav iznos a beze da nas prozivaju...ovo se moze vec sada od ulaznica isplatiti.Fićo je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:16 pmRok za isplatu je 10.10.Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj sedmog septembra obavezala je FK Željezničar da izmiri obaveze prema svom bivšem igraču Vedranu Vrhovcu.
Radi se o 24.270 KM, a riječ je o dugovanjima nastalim neizvršavanjem obaveza preuzetih na osnovu "sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza zaključenim 14. januara 2022. godine u Sarajevu".
Željezničar je dužan da isplati igraču i troškove postupka u iznosu od 600 KM.
Ma moja je stolica F14 pa nek stavljaju sta god hoceEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:31 pmOvo odlično izgleda na sjeveru, nego kako sad da objasnim nekome da se nađemo kod slova Ž?![]()
Kakvih ubleha smo imali i nas dvojica smo u konkurenciji za trenerA, yebe nas samo licencaVeteran1965 je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 1:17 pmU cijeloj svojoj trenerskoj karijeri, Meša nije doveo niti jednog igrača iz Želje, a nije da nije mogao. Bar se na taj način mogao odužiti klubu. Sa druge strane yebo trenere od 60 godina. Daj kakvog mlađeg, ambicioznog, gladnog uspjeha i rezultata. A sa duplo većim budgetom od konkurencije, mogu i ja biti trener. Doduše i ja sam u godinama, pa ne bi mogao biti opcija![]()
![]()
Sad sjedis na Gavranovim krilimAnookey je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:53 pmMa moja je stolica F14 pa nek stavljaju sta god hoceEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:31 pmOvo odlično izgleda na sjeveru, nego kako sad da objasnim nekome da se nađemo kod slova Ž?![]()
![]()
Steta se voza traJvanomLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 15, 2022 9:34 amŠteta, treba onda ići na sigurniju opciju.milanribar je napisao/la: ↑čet sep 15, 2022 8:30 amIma dvije povrede koje vuče, strah me da dođe pa ne bude dugo u kombinaciji ko Zec.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 14, 2022 9:19 pmDa imamo napadača sigurno bi uzeli Evropu.
Nadam se da će Aru prevariti da dođe. Vjerujem da se može vratiti.
Bice mi castgavran je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 6:33 pmSad sjedis na Gavranovim krilimAnookey je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:53 pmMa moja je stolica F14 pa nek stavljaju sta god hoceEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 5:31 pmOvo odlično izgleda na sjeveru, nego kako sad da objasnim nekome da se nađemo kod slova Ž?![]()
![]()
Pokrij glave momcima.Kospicar je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 7:03 pmProteklih mjesec dana naša Grbavica je doživjela novi sjaj.
Akcija pod nazivom “GRBAVICA - NOVO RUHO” uljepšala je našu prelijepu Grbavicu.
Ovo je samo još jedan u nizu neoborivih dokaza da imamo najbolje navijače na Balkanu.
Veliko hvala svim ljudima koji su učestvovali u uljepšavanju našeg doma, te Klubu i drugim ljudima koji su finansijski pomogli da se ovaj posao uradi.
Radovi koji su urađeni su:
- Breniranje (osvježavanje) stolica na sjevernoj tribini, istočnoj i cijeloj južnoj tribini
- Farbanje ograda i rukohvata na sjevernoj, istočnoj i južnoj tribini
- Farbanje zaštitne ograde u zdenci za gostujuće navijače
- Farbanje stepenica na južnoj tribini i na sjevernoj tribini (središnji dio gdje su krila urađena)..
Uživajte..
![]()
Jeste Zdenku Baotica,drzao 20 dana na probi i onda nekog golmana iz Srbije angazovao.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet sep 16, 2022 1:17 pmU cijeloj svojoj trenerskoj karijeri, Meša nije doveo niti jednog igrača iz Želje, a nije da nije mogao. Bar se na taj način mogao odužiti klubu. Sa druge strane yebo trenere od 60 godina. Daj kakvog mlađeg, ambicioznog, gladnog uspjeha i rezultata. A sa duplo većim budgetom od konkurencije, mogu i ja biti trener. Doduše i ja sam u godinama, pa ne bi mogao biti opcija![]()
![]()