Ma svakakve priče kruže, sve treba uzimati s dozom rezerve..blueboy je napisao/la: ↑uto sep 13, 2022 6:23 pmIsmir je uvijek bio pitar, za starog mu i buraza ne znam. On je dugo živio u Hrasnici dok nije otišao u Ameriku, ja sam također dole i poznajem ga površno, tako da ne treba nasjedati na te priče. Ulaže ozbiljnu lovu u njih, ali nije okružen kvalitetnim ljudima i mislim da to neće potrajati. Ovog mešetarenja se ja bojim i u ovom slučaju oko navodnog našeg investitora, zato i jesam više za ovu varijantu koju je Misimović predložio.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 13, 2022 4:54 pmPa vidi, ja kako sam čuo oni su Željovci svi, i stari im i njih dvojica, baš Željovci..
I još nešto, navodno je Mirvić prvo pokušao kupiti Želju ili investirati. Navodno je kopao i rukama i nogama da uđe u klub ali nije mogao ili mu nisu dali, pa je tek onda kupio gurbete. Oni su svakako bili pred gašenjem dok ih on nije kupio, on ih je spasio, bili pred ključem u bravu.
Još sam nekih stvari čuo o tom njegovom famoznom ulaganju u gubavce ali o tome drugom prilikom, u najmanju ruku ima nekih šuhveli stvari.. O tom po tom, jer svakakve priče kruže.
Tandem Miske i Eldin i opušteno ko na šlaufu.![]()
I ja sam za Misketa, sigurnije se osjećam, znam da nas neće zavaliti.