milanribar je napisao/la:Kočević u Orijentu Druga liga HNL.
Nažalost nastavlja se lutanje naših mladih igrača. Zašto misli da će mu u Orijentu biti bolje prvu seniorsku sezonu odraditi nego 6 mjeseci posudbe u našoj drugoj ligi, gdje nakon par dobrih partija može da se vrati i igra za prvi tim Želje.
Izabro je teži put, ogromna je konkurencija u Hrvatskoj i imaju puno mladih talentovanih svojih igrača. Želim mu sve najbolje da se proda u dobar klub pa da i mi zaradimo.
Orijent je Rijekina filijala, tako da je zbog toga tu.
Meni samo nije jasno kako Edis dosad nije probao Amoaha u spicu. Dzenis se gura u spic, sad i Stila i Subasic, a puno prirodnije mi se cini probati Amoaha tu, a onda na krilu imas Gasala (U21). Ne mora od pocetka, ali evo sad kd je vec vadio Haracica, puno logicnije je bilo da je usao Gasal, a Amoah u spic. On gurne Stilu u spic, besmisleno.
Prosle sezone protiv nas Amoah zabio dva gola i pogodio precku jednom, sve iz 5 metara. Iako je igrao krilo, ali se voli uvuci u sredinu napada.
Gasal taman proigra i ovaj ga klupira, isto kao Subasica koji nam je prosle sezone bio mozda i najbolji igrac.