Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Majkel
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2022 1:28 pm

Bekrija će biti dobar sportski direktor

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub avg 27, 2022 1:28 pm

Možda je vrijeme da se povučem i da ostavim mjesto mlađim. Razmišljam u tom pravcu, ali navijači žele da još igram. Sigurno da neću mladima stajati na putu i nije nemoguće da se oprostim jako brzo. Nije mi problem oprostiti se od fudbala, problem je oprostiti se od Želje. I nakon prestanka aktivnog igranja ostajem u klubu, gdje već obavljam i funkciju sportskog direktora. Hvala ljudima što su mi ukazali povjerenje i dat ću sve od sebe da budem i tu uspješniji nego igrač.
Imate intervju na faktoru sa Samirom.
Fear of the Maniacs!

storm_raider
Kontakt:

sub avg 27, 2022 1:31 pm

Sretno Tuce.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

sub avg 27, 2022 1:37 pm

igla je napisao/la:
sub avg 27, 2022 1:10 pm
Seljobera što se prije riješiš, imaš više šanse za neki rezultatski uspjeh. Za bilo koga ko prati fudbal, stavljanje Gasala na špica je dovoljno da shvati koliko je sati. On je već trebao biti bivši, samo agoniju produžavamo.

Također, ovom zelenom majmunu iz uprave, Kerimu Baliću, bih poručio da mu nije Željo mjesto za predizborne aktivnosti. ***** i njega i Sebiju i Fadila Novalića.
odvratno je to uvlacenje u dupe navijacima
DRZAVA ZELJO

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub avg 27, 2022 1:39 pm

storm_raider je napisao/la:
sub avg 27, 2022 10:14 am
Ne vidim sta bismo dobili sa njima, osim pismenijih izjava.
A Nemanja Miljanović?
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 27, 2022 1:58 pm

Jedini trener koji lici pokojnom Odi jeste Karacic. Stilom fudbala, ponasanjem.
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

sub avg 27, 2022 2:51 pm

Tuce, hvala ti za sve. Nadam se da više nećeš oblačiti dres - ne zato što te ja ne bih volio vidjeti u njemu, nego zato što nema ljepšeg mogućeg načina da se oprostiš nego da konama u 90+ zabiješ iz slobodnog i utišaš ih.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

igla
Kontakt:

sub avg 27, 2022 2:57 pm

Otjerati ovog papka s klupe nije više samo stvar sporta, već i odluka finansijske prirode.

Imaš ekipu za evropu ove godine, i to bez problema. Trebaš trenera koji ima veće šanse od Mulalića da nas u istu odvede.

Edis nije ni čovjek ni neki trenerski potencijal da ga treba istrpiti.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub avg 27, 2022 3:07 pm

sub avg 27, 2022 12:14 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub avg 27, 2022 12:11 pm
sub avg 27, 2022 9:30 am
I Hajdarevic je sinoc po meni dobar bio. Imao je i dobar sut, steta sto ne udje.
Bukvalno te kostao 3.boda. da je mjesto suta jednom u zivotu kad treba dodao prvom do sebe vodili bi. Gasal sam kao duh bio. Najgori igrac Zelje.

KERIME BALICU ODLAZI
E jebiga, tako te je Stila onda kostao veliki broj bodova. Odigrao je Hajdar ono sto je njegovo bilo da odigra, niko ni ne ocekuje neku genijalnost.
A brate frajer je binaran. Moze trcati i moze dodati prvom do sebe. I jednom kad je stvarno trebao dodati prvom do sebe. To nece uraditi. Bukvalno, gledao sam u Gasala i lik nije mogao vjerovati. Da si tad poveo sinoc bi glat dobili.

Zamjeram Edisu sinoc Beganovica, jasna mi je bila ideja sa njim jer takav tip igraca zivi za ovakve utakmice ali dzaba kad momak jednostavno ne umije. Vego nije bio los ofanzivno, ali defanzivno KATASTROFA. Da je onaj njihov tokmak ikakav trener mogao je samo preko njega da je isao dobiti meč. Bas ne umije se ni postaviti niti pokriti niti oduzeti loptu. Hajdarevic je solidan bio prema nazad, prema naprijed je klada, uvijek ce biti klada, da igra protiv pionira ne bi bio koristan prema naprijed. Lik je zivuci dokaz da za fudbal pored predanog rada treba imati i malo talenta. 95% tribina da ima njegovu radnu etiku bi napravilo neku karijeru. Cijenim ja to, ali brate dragi on i lopta u nogama su na Vi.

Santos jucer dosta solidan, Hodzic odlican, Drina i Amoah jos zasluzuju prolaznu ocjenu. Iskreno ostalo sve ispod nivoa. Amoah je bas imao veliku zelju jucer. Vidjelo se na momku da je spreman izgoriti. Bit ce dok se uigra veliko pojacanje. Hamza i Haracic su se trudili, Hamzu bas nije islo jucer, fino su ga i zatvarali. Haracic ima zelju ali djeluje kao da igra pod pritiskom.

Sto se tice Mekica, mislim da je svoje zavrsio dok je Edis tu. Porjeckali su se zestoko, bilo je i grubih rijeci i apsolutno podrzavam sjedenje na klupi.

Htio bih da uprkos nekim stvarima iz proslosti opet kazem hvala Samiru Bekricu. Mnogo toga radi van terena za nas. Mislim da ce se dobro snaci u ulozi SD. Takodjer onaj gol od jucer je cist pokazatelj njegove klase. Slicno je dok je bio u Slobodi i nama uradio. Jednostavno covjek ima fudbalsku inteligenciju, iako su godine uradile svoje. Nekad mi ostane zal sto nije napravio vecu karijeru jer je to zaista mogao.

Za kraj. Ona mala gnjida u upravi, koja je po svemu sudeci dobro upetljala prste u nedolazak Diglisica, koja rovari po nalogu stranke mora otici. Ljudi dragi, nemojte biti sad slijepi. Poceo je dovoditi ljude koji se na Grbavici ne smiju pojaviti. Stranka koja nas je opstruirala godinama, ljudi koji su Zelju koristili za licnu promociju i vlastiti interes. Ljude koje smo jedva otjerali i sad nam dovodi njihove sefove. Jos od prvog Koldzinog mandata su oni nameraceni na pomocni stadion. Pogledajte ko stoji iza one odvratne zgradurine na sjeveru, cije su ruke sve tu upletene. Nemojte biti letargicni. KERIME BALICU ODLAZI

blueboy
Kontakt:

sub avg 27, 2022 3:23 pm

Moja jedina zamjerka na Drinin sinoćnji nastup je kod drugog gola, jedini on nije pratio liniju ofsajda, da jeste bio bi ofsajd. Naravno i Benderova reakcija morala je biti mnogo bolja, onakav šut mu ne smije proći nikad.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub avg 27, 2022 3:23 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub avg 27, 2022 3:07 pm
Nekad mi ostane zal sto nije napravio vecu karijeru jer je to zaista mogao.
Sjećam se da je pričao u jednom gostovanju prije nego što je otišao u Incheon da je imao dosta ponuda iz Njemačke, Austrije, Grčke, Turske, Rusije i Poljske.
Fear of the Maniacs!

milanribar
Kontakt:

sub avg 27, 2022 3:55 pm

Edis opet laže na press konferencijama, legendo nisi htio napadače koji su nuđeni, vjerovatno bi imali više bodova sad i ne bi nam napadač imo jedan šut u 6 utakmica. Sam sebi si alibi napravio...
Jedan detalj mi je bio nevjerovatan, Santos istrči kontru prodje sve njihove igrače do gola, okrene se da vidi kome će dodati, naš napadač je tek na 35 metara od gola u tom trenutku...

Atmosfera, ambijent fantastični, Bekrić utakmica i oproštaj iz snova. Štandovi sa pićem pun pogodak, zaštitarska agencija koja radi na utakmicama katastrofa, retardirani ljudi, to ćemo morati pod hitno riješiti da ne tjeramo ljude radi gluposti sa stadiona...

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:05 pm

Samira sam uvijek gotivio, al nakon odlaska u Zrinjski sam jednostavno poludio, pogotovo nakon sto nas je SAM okrenuo na 3:3... lik je uradio ono sto je uradio sinoc.... ok protiv pitara razumijem, ali protiv Zelje mu nisam nikad oprostio... i zato sam ga zvao rumeni godinama...

Ok, bio je kivan na tadasnju upravu i sjebao i nas.... to ne mogu da proguram i eto... mozda je do mene al dzaba....

Sada mu zelim sve najbolje. Ako je zavrsio Santosa, Amoaha i Hodzu... skidam kapu i zelim mu sve najbolje u novoj ulozi....

Na karaju krajeva, svi grijese, ali ocito cim je tu i radi puno posla, znaci da mu je stalo... sretno Bekrija....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

struja
Kontakt:

pet avg 26, 2022 10:20 pm
Neka se i to zavrsilo. Hodzic je glupo ispao kod njihovog drugog gola, osim toga jos jedna dobra utakmica za njega.

Tako je to sa Zeljom, sve na neku emociju...

COCA, BRZ OPORAVAK MAJSTORE. Nadam se da nece duze pauzirati.

Bilo je bas gadnih povreda veceras, kazu i onom mladicu kod pitara pukla kost. Red je i tom decku pozeliti brz oporavsk.
Mladicu je osušila noga Amiiiinn

igla
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:09 pm

Durgo je napisao/la:
Samira sam uvijek gotivio, al nakon odlaska u Zrinjski sam jednostavno poludio, pogotovo nakon sto nas je SAM okrenuo na 3:3... lik je uradio ono sto je uradio sinoc.... ok protiv pitara razumijem, ali protiv Zelje mu nisam nikad oprostio... i zato sam ga zvao rumeni godinama...

Ok, bio je kivan na tadasnju upravu i sjebao i nas.... to ne mogu da proguram i eto... mozda je do mene al dzaba....

Sada mu zelim sve najbolje. Ako je zavrsio Santosa, Amoaha i Hodzu... skidam kapu i zelim mu sve najbolje u novoj ulozi....

Na karaju krajeva, svi grijese, ali ocito cim je tu i radi puno posla, znaci da mu je stalo... sretno Bekrija....
Isti smo.

1921.ba
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:15 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

plavi kanarinac
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:23 pm

SanMan je napisao/la:
sub avg 27, 2022 4:17 pm
Jel ovaj Kerim Balić još u klubu (bilo šta - da ga se rješiti i ko navijača)
pod hitno ga otjerati jer dečko je glup malo je reči, haj što sebi pravi sranje u životu al nemora i nama
Jedno je predsjednik države, federacije, kantona, opštine al ko je direktor KCUS-a da je ti vodaš i slikaš po utakmicama. Pa dovedi sutra direktora GRAS-a, RAD-a, Toplana.......
Možda, ali samo možda, je donio u klub 10000, 100000,pa nek je i milion KM al to nam pravi 3 tri puta veću štetu a i bruku
Nemoj pretjerivati cuj tri puta veću stetu i bruku ... Joj je*o majku sto se moze srat
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

milanribar
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:31 pm

SanMan je napisao/la:
sub avg 27, 2022 4:17 pm
Jel ovaj Kerim Balić još u klubu (bilo šta - da ga se rješiti i ko navijača)
pod hitno ga otjerati jer dečko je glup malo je reči, haj što sebi pravi sranje u životu al nemora i nama
Jedno je predsjednik države, federacije, kantona, opštine al ko je direktor KCUS-a da je ti vodaš i slikaš po utakmicama. Pa dovedi sutra direktora GRAS-a, RAD-a, Toplana.......
Možda, ali samo možda, je donio u klub 10000, 100000,pa nek je i milion KM al to nam pravi 3 tri puta veću štetu a i bruku
Nisam fan lika i djela gospodje ali ne možemo uticati na to ko navija za nas i ko će doći na utakmice. Uslikali su je novinari i oni su je ispromovisali. Malo mi smeta što je spomenula da navija za nas i da nas komentariše u izbornoj godini. Bolje bi bilo da sa svojom strankom koja je na vlasti utiče na to da nas porezna ne maltretira i ne plijeni imovinu a ne da sateliti te stranke pokušavaju da se dokopaju zemljišta pomoćnog terena...

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:52 pm

Slijedi neki malo lakši raspored. Iz ovog teškog smo uzeli 8 bodova, 2 pobjede, 2 remija, 2 poraza.
Ne znam koliko je raja očekivala.

Možda ovo ne bi bilo loše da mi uzmemo sljedećih 5 tekmi, koje su lakše od ovih 6 zadnjih.
Ali je belaj što vjerovatno nećemo uzeti ove lakše tekme. Volio bih da me demantuju i igrači i Edis.

Ja stvarno nisam gledao klupu sinoć, ali sad kad rekoste da je Mekić na tribinama, baš mi drago. Svaka čast Edise.
Hajdar sinoć na sredini u defanzivnom dijelu odličan, baš dobra tekma.

Sky1
Kontakt:

sub avg 27, 2022 4:58 pm

Ovaj Balic mora da leti iz kluba cim prije, nije dobro nikako previse se strankasi roje oko kluba, a znamo dobro sta ih zanima i na sta su bacili oko. Sebija dosla da glumi navijacicu Zelje, ma mrs stoko.

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot] i 54 gosta.

Prijava