Majkel je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 10:05 am
Crvenom su označene zemlje koje nikada nisu imale predstavnika u grupnoj fazi UEFA klupskih takmičenja.
Zajebavamo Zrinjski, a velika stvar za komplet ligu bi bila da su se sinoć plasirali, ako išta onda zbog ovoga, da se ne sramotimo.
Znaš šta je kod nas problem?
Primitivan smo narod. Ne gledamo nikad širu sliku, nego reagujemo na prvu i pokušavamo da svoju primitivnost sakrijemo komentarima mržnje.
Sinoć je bilo mnogo razloga da HŠK prođe u grupnu fazu jednog evropskog takmičenja, ali nije im se dalo. Da li je karma, pa im se vraća titula iz Bijeljine, ja stvarno ne znam, ali objektivno gledajući trebali su ovo prekucati i podići rejting Države što je jedan od razloga prolaska. Crvena Zvezda npr. Igranjem u evropi posljednjih par godina je podigla rejting na nivo da naredno osvajanje titule ih vodi direktno u LP.
Što se tiče današnje utakmice nadam se da su iz SŠ uradili analizu igre torpedaša. Gledao sam protiv Slobode, bili su nadmoćni i samo ih je neki peh zadržao da zabiju u I poluvremenu 3 komada, a da na kraju bude 5-6 razlike. Škripi im onaj štoper makedonac, a Đokanović bezbroj puta ulazi u sredinu i ostavlja prazan prostor. Isto tako bekovi su im loši i nadam se da će SŠ bazirati igru po bokovima, pogotovo ako Amoah bude na desnom. Imaju bolju veznu liniju i napad i tu nam je potreban mir/ staloženost. Drago mi je da je napokon počeo igrati Drina, dečko ima potencijal i treba ga gurati.