Svaka cast za sinoc i strucnim stabu i igracima. Moram se izviniti Gasalu. Demantovao me je. Pripremio se decko vrhunski. Brzi dosta. I da nije dao golove ove sve isto bih rekao.
Aco ako jos jednom dobije sansu prije Drine osim ako su kartoni ili sl nek se Edis rokne odmah. Evo i da je Aco bolji trenutno ovaj je budicnost. Sta imamo od Ace. Nista za pola godine godinu. Aco nam treba da popuni mjesto ao zateeba. I hvala mu na tome. Moj veliki respect. Fakat. Ali nemoj da bide prva opcija.
Amoah kad dodje nikako ga ne vidim kao naoadaca. Pa ljudi dravi mi nemamo rezervno krilo. Ne kazem da on bude rezerva nego na krilu imamo Sehica mimo ove dvojice i to je to. Suba nije krilo tj moze fs odigrati kad zafali ili u nekim taktickim varijantama kad treba probit bunker npr jer je kreativan. Treba nam krilo koje ce uci i donijeti svjezinu. Moze i Gasal ulaziti ne mislim da Amoah bude rezerva ali sto ds ne i to nekad. Sto nekad i Santosa ne zamijeniti. Takticki. Bilo kako. Nama treba jos jedan napadac. Beganovic je uzas. Haracicu treba gol i da se malo oslobodi. Meni se svidja ali moramo jos jednog dobiti. Jaganjac mali npr je mogao ainoc dobiti Beganove minute.
Koliko mi je lose toliko mi je i drago sro amo primili golove sinoc. Digli bi se nenormalno.
Ne znam sta je problem kritikovati Mulalica. Pa razmkenjujemo misljenja. Ali kad vidim neku psovku za bilo koga i to mije uzas. Za Mulalica nisam nikad bio i tesko da ce me razuvjeriti a volio bih. To sto je Zeljin vojnik sto neki kazu to me uopste ne zanima.