Dobro legendo, koji su to bolji na tim pozicijama? Hajdarević, Haračić?Senad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:09 pmblueboy je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:07 pmKod velikog broja trenera većina nabrojanih neće igrati, pod uslovom da imaju malo jaču konkurenciju. U našem slučaju, većina nabrojanih će igrati ko god da je trener, jer nemaš boljeg, sa izuzetkom Bekrića i Kosorića, od njih ima boljih i u kadetima.Senad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:57 pmMa ko ce busiti Edisa tako vam Boga? Kad kojeg to trenera moze igrati: Kosoric, Bekric, Stilic, Beganovic, Subasic, Mekic? Koji je to trener? Znaju da im je svima noga ko god da dodje...
Nema tu busenja, jednostavno ekipa je nespremna, nema uigranosti, prestara i rezultat svega je ovo sta gledamo. Nekad se napnes ko zaba i ubodes nesto, onda te spuca surova realnost i vrstis se 20 godina unazad...
Subasic, Mekic, Beganovic? Druze neka te ziv bio.
Edis je bio i kondicioni trener, a i na utakmicama on zagrijava igrače, to još nisam vidio nigdje.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:10 pmMa 100%Senad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 10:57 pmMa ko ce busiti Edisa tako vam Boga? Kad kojeg to trenera moze igrati: Kosoric, Bekric, Stilic, Beganovic, Subasic, Mekic? Koji je to trener? Znaju da im je svima noga ko god da dodje...
Nema tu busenja, jednostavno ekipa je nespremna, nema uigranosti, prestara i rezultat svega je ovo sta gledamo. Nekad se napnes ko zaba i ubodes nesto, onda te spuca surova realnost i vrstis se 20 godina unazad...
Igrači nisu ni loši, kad se pogledaju druge ekipe u ligi ovo je hajmo reći pa i extra, ali fizička sprema baš tankosava i onda ne mogu pružiti ni 70% od onog što znaju
blueboy je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:13 pmDobro legendo, koji su to bolji na tim pozicijama? Hajdarević, Haračić?Senad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:09 pmblueboy je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:07 pm
Kod velikog broja trenera većina nabrojanih neće igrati, pod uslovom da imaju malo jaču konkurenciju. U našem slučaju, većina nabrojanih će igrati ko god da je trener, jer nemaš boljeg, sa izuzetkom Bekrića i Kosorića, od njih ima boljih i u kadetima.
Subasic, Mekic, Beganovic? Druze neka te ziv bio.
Kjosevski je skoro potpisao ugovor sa Strugom iz Sjeverne Makedonije.Jacksparrow je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:12 pmJel me oci varaju ili sam negdje naletio da se kjosevski povezuje ? Edis je tvrdoglav i to ce nas kostat.
ma kakvi tmurni preeetmurni propao eldin i amoah sponzori prijete raskidom sve je ovo otislo gdje ne treba.
Daj ba insajderi jel dosta? Svi nesto fol znaju, sve nesto u siframa.
Daj mi ime sponzora koji prijete raskidom? Amoah nije propao i brzo će se priključiti saigračima. A ni Eldin nije propao, bar ne još!
Mislim da je zeka ironican.
Dok se klub ne oglasi možemo samo nagađati, čuo sam hiljadu priča i hiljadu ih je različito.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 11:53 pm@Fićo zar postoji mogućnost da nakon svega to tek tako propadne![]()
i pre ironican pun mi je kufer ovih sto znaju da je propalo sve i svasta a na trening ili utakmice ocima vidjeli nisu a oni lafo znaju a izvor im forum gg.pa neka im slinan i gurbeti s gg,ba pune glavice s provjereno ne provjerenim informacijama.
A takvi smo poslije poraza. Kada uzmemo Tuzlu pricat ce se o pretkolima u evropi
u sridu sve napisano,a da smo kojim crnim magijama i vodoo ritualima pobijedili titoiste i draguljceta bile bi formacije s Zukanovicem i Amoahom te jos nekim.svraka je napisao/la: ↑ned avg 07, 2022 12:10 amA takvi smo poslije poraza. Kada uzmemo Tuzlu pricat ce se o pretkolima u evropi![]()