Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2022 3:23 pm

igla je napisao/la:
sub avg 06, 2022 3:13 pm
Jel to Papan neće Zukanovića?

Što, zato što mora igrati Aco drug el kapitano, žrtva naša, ili ne može Zuki ko pjetliću objasnjavati cime da je primi u toku meča?

Ili bi mu to povećalo pritisak da ne može pričati o piti, tepsiji i 3 ipo marke kad odigra iks sa Slogom?

Ili sve zajedno x2?

Honaj, odlazi!
Ako dodje Zukanovic onda mora Aco na klupu ili na tribine :) I to je to
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

sub avg 06, 2022 3:29 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sub avg 06, 2022 11:33 am
I jos nesto, koliko mrznje na tribinama prema Zelji od strane "normalnih" navijaca pa to je nevjerovatno. Imam osjecaj da Zrinjskom ne psuju onako. I jos izudarase nekog covjeka jer je skocio kad smo dali go.
Procitao sam na par mjesta o ovome , treba ovo dobro zapamtiti , oni se na Grbavici hodaju kao na modnoj pisti u Milanu i niko ih ne pogleda , a vracaju ovako , cak su i neke mladje nase napali, zato drugi put , a bice ga dobro ih "docekati " na Grbavici .Smradovi Mostarski
Ma treba ih udarati gdje ih god sretnemo.

@cikazubo i nas su gledali samo sto je nas bilo malo vise pa je ostalo samo na pogledima :D

Edisov najveci problem je sto ocigledno postoje igraci koji su povlasteni i koji ce igrati bez obzira na to sta pokazuju na terenu. Imas Kosorica koji u svakoj utakmici napravi makar jednu kardinalnu gresku, imas Mekica koji je katastrofalan vec godinu dana plus odlazak na tekmu futavaca u bordo dukserici, Dzenisa koji je opasniji po protivnicke igrace nego po gol protivnika i na kraju imas Bekrica koji je svaku loptu koju je dobio ocarinio dok se Velez lijepo namjesti pa je onda dodavao i to vecinom prvom do sebe. Pa majku mu yebem ti mijenjas Hodzica svaku utakmicu iako je jedini igrac uz Santosa kojeg bi eventualno mogo prodati.

Da se mene pitalo Edis bi osto u Gabeli, ali eto ne pitam se nista. slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

sub avg 06, 2022 3:35 pm

cikazubo je napisao/la:
sub avg 06, 2022 1:40 pm
Grbavica je napisao/la:
sub avg 06, 2022 11:33 am
I jos nesto, koliko mrznje na tribinama prema Zelji od strane "normalnih" navijaca pa to je nevjerovatno. Imam osjecaj da Zrinjskom ne psuju onako. I jos izudarase nekog covjeka jer je skocio kad smo dali go.
Ovamo na lijevoj strani tribine dodje momak u macron majici nasoj, odma prilaze, psuju, tjeraju, prijete.
Primitivci.
Ja sam se sjebo kolika doza mržnje, obzirom kako su bili dočekani na Grbavici.

Dva momka mlađa, neutralno obučena, sjedila u prvom redu, priđe lik 50+ godina, Boga im psuje, kaže gdje ste vi krenuli.

Jedno 5 likova je ptilazilo tim momčićima, plesalo ispred njih, jedan im šal stavljao na glavu.

Maestro_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2022 3:46 pm

Smradovi Vrapčićanski, hljeb u njima ubit kad i ako budu smjeli da dođu na Grbavicu! Pa oni jadovi od navijača svinjskog su gospoda za njih. Mislim da se Edis boji da se ne zamjeri nekim igračima, pogotovo Aci, mislim da možda osjećaju i da ih je "zadužio" onim praštanjem dugova, potpisivanjem umanjenja plata itd.. Stvarno ne vidim drugi razlog zašto Aco igra, ubija nas frajer svaku utakmicu evo. Ako Zukanović ne bude potpisan to je zločin, ne znam zašto navijači šute i što ga ne naribaju, pojedine igrače također.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub avg 06, 2022 3:53 pm

Pamti pa vrati.
Fear of the Maniacs!

fcz
Kontakt:

sub avg 06, 2022 4:05 pm

Al najjace je sto mi ove iz Svinjskog nazivamo "laznim Mostarcima". Ko biva, eto, ovi iz Podvelezja, Vrapcica i ostalih ruralnih naselja su pravi. A tek kad cujem da im je neko "oteo" stadion, kosa mi se digne na glavi.

Ali nisu nam oni najveca briga, brinimo mi hocemo li za godinu-dvije imati za koga navijati.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Maestro_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2022 4:11 pm

I neko ovoj našoj djeci što dohvaćaju lopte mora objasniti da ne žure sa davanjem lopti protivničkim ekipama na Grbavici dok mi imamo vodstvo a oni ganjaju rezultat, da što više zabušavaju. To nas je između ostalog i pokopalo protiv Širokog. Ne znam sjećate li se utakmice protiv Posušja u gostima prošle sezone, u trenutku kad smo ganjali rezultat, kako su ona djeca bila namazana, nekad uopšte nisu htjeli da daju loptu našima, ima ona situacija kad Coca žuri da izvede aut i traži loptu od malog, on ne da, kad mu je opsovao mater, mislim da je sam na kraju otišao po loptu. Također, naši moraju naučiti da igraju prljavo i kradu vrijeme, bar u zadnjih 20 minuta utakmice, pogotovo kad imamo rezultat, odugovlači, padaj, valjaj se, glumi grčeve.. Što je najgore, protiv nas to svi rade, dok mi glumimo poštenjačine.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 06, 2022 4:54 pm

Jek stvarno Edis nece Zuku. Pa nije mu ovo babovina da bira hoce nece
Cuva Bog Zelju svog!

cikazubo
Kontakt:

sub avg 06, 2022 5:00 pm

fcz je napisao/la:
sub avg 06, 2022 4:05 pm
Al najjace je sto mi ove iz Svinjskog nazivamo "laznim Mostarcima". Ko biva, eto, ovi iz Podvelezja, Vrapcica i ostalih ruralnih naselja su pravi. A tek kad cujem da im je neko "oteo" stadion, kosa mi se digne na glavi.

Ali nisu nam oni najveca briga, brinimo mi hocemo li za godinu-dvije imati za koga navijati.
Sta sam juce sve gledao i slusao, gore nego nekad u Zenici, zrinjevci su teska gospoda za ove cobane i od juce sam njihov fan u Mostaru.

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2022 5:05 pm

Ne znam zasto se cudite, pa meni je i dalje ona utakmica u glavi kada su nas ugostili na njivi i izbili nam titulu, iako njima nista nije znacilo i proslavili istu sa pitarima. Toliko o velicinama klubova. Nije to toliko dano bilo. Isto tako poznajem dosta normalnih velezovaca i stide se takvih, ali mi sebe trebamo gledati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 06, 2022 5:30 pm

Ma **** ekipu iz sela pored Mostara ...mi se trebamo brinuti o nama.
Mi smo sami sebi najveci problem, sta treba ocekivati da ce neko da te pusti.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:03 pm

Cujte lesinara. Treba im se opet Kupres ponovit **** im sratko potomke

MiroslavKruzik

sub avg 06, 2022 6:24 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Nisu krivi lesinari, savez i gigovic, krivi su igraci igmana sto nisu napustili teren

santakuruz
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:33 pm

Durgo je napisao/la:Ljudi ba, ja sam pisao prije pocetka sezone:
Mi imamo ekipu solidnu, sa pravim trenerom i evo sada Amoah, mi smo u top 4. Ne zato sto smo ober jaki, vec su ostali truba...

Ali sa Mulalicem, mi nemamo sta traziti... lik je 0 od trenera...
Na osnovu cega smo mi top 4? Po igrackom kadru nismo, po strucnom stabu nismo, po situaciji u klubu nismo, po finansijskoj stabilnosti nismo. Po cemu onda???

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:35 pm

Kakvi pacenici majku im bolesnu *****...**** Vam Srbija majku.

Maestro_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:43 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Nisu krivi lesinari, savez i gigovic, krivi su igraci igmana sto nisu napustili teren
Pa momentalno bi im uslijedila drakonska kazna i rezultat od 3-0 za zelenim stolom jer su "bez razloga" napustili teren.. Naravno niko ne bi spomenuo skandiranje sratku i skandiranje Kosovo je smrdija, nije ovo prvi put, skoro svaku utakmicu to rade, ja bih ih ugasio davno zbog svega. Gigovića ne vrijedi ni komentarisati, bukvalno lik ništa Borcu ne svira, s druge strane igrači Igmana kad puhnu u njih faul je.

Maestro_1921
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:55 pm

Jaoo, ne mogu da vjerujem šta rade.. Protiv Igmana im cijelu utakmicu navlači i opet im ne mogu dati gola, u 90 minuti im crveni daje i nadoknađuje 5 minuta, Bože sačuvaj. Pa njih treba ugasit stvarno, ovu utakmicu FIFI i UEFI poslati, i zbog Borca i saveza i Gigovića, ovo je za zatvora šta govna rade. Nek nam je Bog na pomoći kad budemo protiv njih igrali, sudije će nas opet zaklati, gore nego do sad. Do kad se planira šutiti na sve ovo, samo me to interesuje...

blueboy
Kontakt:

sub avg 06, 2022 6:59 pm

slika

Jedna dnevna, pa će biti večeras s Koševa opet story

MiroslavKruzik

sub avg 06, 2022 7:02 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub avg 06, 2022 6:43 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
Pa momentalno bi im uslijedila drakonska kazna i rezultat od 3-0 za zelenim stolom jer su "bez razloga" napustili teren.. Naravno niko ne bi spomenuo skandiranje sratku i skandiranje Kosovo je smrdija, nije ovo prvi put, skoro svaku utakmicu to rade, ja bih ih ugasio davno zbog svega. Gigovića ne vrijedi ni komentarisati, bukvalno lik ništa Borcu ne svira, s druge strane igrači Igmana kad puhnu u njih faul je.
Ti zaboravio šta je karadzic porucivao da cemo nestati, pa nismo glave povijali...

Bodove su i prije tekme svakako mogli otpisati, a napustanjem terena bi napravili itekako dobru poruku i reakciju, pa bi i drugi bili slobodniji da se suprostave ciljanim krađama preko sudijskih izvrsilaca a nalogodavce znamo svi.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sub avg 06, 2022 7:02 pm

blueboy je napisao/la:
sub avg 06, 2022 6:59 pm
slika

Jedna dnevna, pa će biti večeras s Koševa opet story
E večeras nece biti menstrualni duks, vruće je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava