P.S. kupite godisnje karte

To ja cijelo vrijeme govorim, nije da smo ekipa da budemo šampioni ali nismo ni da se borimo za opstanak ili da Leotar ne možemo dobiti na punom stadionu, ima tu i do psihološkog aspekta ali realno puno više je do trenera. Vidjeli smo sinoć kad je uradio prave i pravovremene izmjene i gdje je svaki igrač igrao poziciju koja mu je primarna odmah je i igra ličila na nešto a eto uspjeli smo i da pobijedimo.
Vala smo ih nadigrali fino u pripremnoj.
Hamza je jos uvijek daleko od igracine ali je ogroman potencijal i iz aviona je vidljivo da mu fali neko strucan da mu "otkoci" psihu. Isto vazi i za Becu, pa i Malica. Na Muftica je takodje bilo drvlje i kamenje ali eto on je u ove dvije utakmice pokazao veliku hrabrost iako mu je "koske uvalio kosku" i to dobru.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 8:11 amSad poslije jednog dobrog poluvremena, Hamza je opet igracina i tako...
Daj Boze, al ne bih ja odmah isao s takvim misljenjem i izjavama.![]()
+1fcz je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 12:50 pmHamza je jos uvijek daleko od igracine ali je ogroman potencijal i iz aviona je vidljivo da mu fali neko strucan da mu "otkoci" psihu. Isto vazi i za Becu, pa i Malica. Na Muftica je takodje bilo drvlje i kamenje ali eto on je u ove dvije utakmice pokazao veliku hrabrost iako mu je "koske uvalio kosku" i to dobru.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 8:11 amSad poslije jednog dobrog poluvremena, Hamza je opet igracina i tako...
Daj Boze, al ne bih ja odmah isao s takvim misljenjem i izjavama.![]()
Nedavno smo imali Eldara - pisalo se po njemu za svaki nesavrsen potez, zbijale se sale a evo momak vec s 22 godine dogura do pred sami vrh Ceske lige. Da ne kopam dalje, takvih primjera je dosta.
Svi smo mi nominalno za podrsku mladima i fakat im je pruzimo... Do prve greske. Onda krece takmicenje stand-up komicara amatera.
Horsko, konstantno pljuvanje i ismijavanje mladih igraca za svaku gresku je ozbiljan simptom kojeg bismo se morali rijesiti sto prije.