Ima li šta od Amoaha,zna li neko?
On i Santos bi po krlima bili sex
Svake godine njega sele iz ekipe u ekipu ali nikako da ode
Raja previse pljuje i njega i Becu a momci su tempirane bombe, samo im fali dobar pedagog i garantujem da ce eksplodirati.
Ma beca ima neke momente bože sačuvaj i svi se za to hvataju. A niko ne gleda to sto mu je ovo tek druga sezona gdje igra i koliko godina ima. Meni je beca igrač koji dosta obećava i msm da ce nam u jednom momentu biti motor ekipe
Svima nam ide na zivce dok prica, ali te price trener, ili ne su bezveze.
Sto se dudica tice treba reci da je napravio sa tom istom ekipom rezultat u europi koji mi nismo godinama napravili.Masinovodja je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 7:09 amSvima nam ide na zivce dok prica, ali te price trener, ili ne su bezveze.
Eto nek je Lalatovic trener sa 14 k eura na kojeg smo svi u drzavi gledali kao na guardiolu.
Nek je Dudic trener sa 15 k platom koji je prosle godine imao bod vise od nas sa 10 puta skupljom ekipom.
Otprilike tako...kod nas igrači bljesnu jednu utakmicu a većinom igraju u kontinuitetu LOŠELeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 8:11 amSad poslije jednog dobrog poluvremena, Hamza je opet igracina i tako...
Daj Boze, al ne bih ja odmah isao s takvim misljenjem i izjavama.![]()