Jel sletio?
samo da se ova magla razidje pa da sleti,
e dodatne usluge..........storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:04 amNe mogu da vjerujem, 3000 KM dodatnih usluga, sve na racun Zelje. I to sve iz ljubavi prema Zelji.
Druže, već 20 godina mi nešto krijemo, tajimo, “između sebe” rješavamo itd. Svaku potencijalnu zloupotrebu položaja, kriminal, pa čak i bezobrazluk, objavljivati JAVNO, nek’ im raja je*e mater, pa možda se neko sjeti i tužiti, možda i mediji preuzmu, možda se i neki tužilac sjeti uzeti, pa nek’ se svi naredni zamisle prije nego bilo šta urade…
gavran je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:08 ame dodatne usluge..........storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:04 amNe mogu da vjerujem, 3000 KM dodatnih usluga, sve na racun Zelje. I to sve iz ljubavi prema Zelji.
Bas tako, o kome god da se radi.kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:37 amDruže, već 20 godina mi nešto krijemo, tajimo, “između sebe” rješavamo itd. Svaku potencijalnu zloupotrebu položaja, kriminal, pa čak i bezobrazluk, objavljivati JAVNO, nek’ im raja je*e mater, pa možda se neko sjeti i tužiti, možda i mediji preuzmu, možda se i neki tužilac sjeti uzeti, pa nek’ se svi naredni zamisle prije nego bilo šta urade…
Ja sam lično mislio da ta struktura ne radi neke stvari namjerno, već da su il preopterećeni il nesposobni. Što više detalja isplivava, to je jasnija slika sad nažalost.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:43 amBas tako, o kome god da se radi.kvalitet je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:37 amDruže, već 20 godina mi nešto krijemo, tajimo, “između sebe” rješavamo itd. Svaku potencijalnu zloupotrebu položaja, kriminal, pa čak i bezobrazluk, objavljivati JAVNO, nek’ im raja je*e mater, pa možda se neko sjeti i tužiti, možda i mediji preuzmu, možda se i neki tužilac sjeti uzeti, pa nek’ se svi naredni zamisle prije nego bilo šta urade…
I ja sam za to da se stvari rjesavaju unutar kluba. Ali ovi vise nisu u klubu, glumili su dobrice. I treba ih prozvati javno.
Haj ako ništa nisu ostali dužni starletama
Tzv. trošak reprezentacije. Možda su ljudi nekim damama objašnjavali koliko je velik Željo.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 29, 2022 8:04 amNe mogu da vjerujem, 3000 KM dodatnih usluga, sve na racun Zelje. I to sve iz ljubavi prema Zelji.