U ova doba smo Zahirovica oteli pitarima.
Vidjecemo sutra gdje smo i sta smo.
Bolje da nismostorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 26, 2022 11:56 pmU ova doba smo Zahirovica oteli pitarima.
Eh, ko je mogao znati da se on nece pokazati, mada marketinski smo tada napravili bum.Hare79 je napisao/la: ↑pon jun 27, 2022 12:02 amBolje da nismostorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 26, 2022 11:56 pmU ova doba smo Zahirovica oteli pitarima.
A sto se tice skupstine ne ocekujem nista, mi za sve krv moramo propisat. Dok se svi ti papiri sloze, doci ce neka druga korona il ce poceti treci svjetski rat. Neki ce belaj biti, sigurno.... sto rece stari Ivica, kod nas vazda belaj, besparica, vazda grbavo... to nam je sudbina izgleda, patnja, sekiracija i iscekivanje boljih dana koji nikako da dodju.
400k je mislim, e sad dal je bio blef nikad nećemo saznati
400k ali eura...
Nije bio blef.
Nije bio blef
Trava raste.
Jeli sletio.....znas li sta?
Mnogi nisu svjesni kako je to bio mocan poslovni potez. Da smo slucajno na berzi, nakon tog poteza vrijednost dionica bi nam drasticno skocila. Tad smo trebali kao nikad stati iza kluba i tih ljudi. Da smo pokazali da znamo sta ti ljudi rade za klub i da smo svjesni koliko je to bilo ogromno u tom trenutku i da smo im jasno dali do znanja da imaju nasu podrska, ne smijem ni zamisliti gdje bi bili sad.Hare79 je napisao/la:Najbolje je bilo kad smo za Dulju ponudili, cini mi se, 800.000 KM. Vjerovatno je bio blef al su se pitari sjebali kao nikad.
Da budemo totalno iskreni, nakon decenija zivotarenja, nismo mi kao navijaci bili spremni na ono sve. Zato i jesu mnogi povodljivi bili.santakuruz je napisao/la: ↑pon jun 27, 2022 8:29 amMnogi nisu svjesni kako je to bio mocan poslovni potez. Da smo slucajno na berzi, nakon tog poteza vrijednost dionica bi nam drasticno skocila. Tad smo trebali kao nikad stati iza kluba i tih ljudi. Da smo pokazali da znamo sta ti ljudi rade za klub i da smo svjesni koliko je to bilo ogromno u tom trenutku i da smo im jasno dali do znanja da imaju nasu podrska, ne smijem ni zamisliti gdje bi bili sad.Hare79 je napisao/la:Najbolje je bilo kad smo za Dulju ponudili, cini mi se, 800.000 KM. Vjerovatno je bio blef al su se pitari sjebali kao nikad.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
I ako dodje covjek, treba izričito naglasiti da ne idemo odmah na glavu u napad na sve trofeje na svim frontovima, nego u postepenu stabilizaciju kluba od omladinskog pogona do svega ostalog.
Po izvjestaju, prije da je Igman bolje sanse imao nego mi. Nisam gledao, pricam po ovom sto se vidi na izvjestaju.Hare79 je napisao/la: ↑pon jun 27, 2022 12:35 amI meni se Kaljic svidio, ima brzinu i cvrstinu za zadnjeg veznog. Ima stofa u ovim mladim igracima al nema stofa u trenerima da ih usmjere i izvuku najbolje iz njih. E sad, izgledali su dobro ti mladi u drugom poluvremenu al bojim se da je to zato sto su igrali protiv rezervi Igmana. U prvom poluvremenu nasa prva ekipa protiv njihove prve nije pokazala neku nadmoc.
Imao sto posto i opasnije izgledao. Generalno u prvom poluvremenu su bili bolji ali ako podijelimo prvo poluvrijeme na dva dijela Igman je dominirao prvi dio, a mi bili bolji drugi dio prvog. U drugom poluvremenu Igman se nije vidio osim par dalekometnih pokušaja Hrelje.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 27, 2022 9:59 amPo izvjestaju, prije da je Igman bolje sanse imao nego mi. Nisam gledao, pricam po ovom sto se vidi na izvjestaju.Hare79 je napisao/la: ↑pon jun 27, 2022 12:35 amI meni se Kaljic svidio, ima brzinu i cvrstinu za zadnjeg veznog. Ima stofa u ovim mladim igracima al nema stofa u trenerima da ih usmjere i izvuku najbolje iz njih. E sad, izgledali su dobro ti mladi u drugom poluvremenu al bojim se da je to zato sto su igrali protiv rezervi Igmana. U prvom poluvremenu nasa prva ekipa protiv njihove prve nije pokazala neku nadmoc.